Webzir Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Jakby co, to mi chodzi o Dungeon Keeper :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Micanser, nie wiem czy zauważyłeś, ale on napisał o grze Windowsowej a nie Dosowej, a co jak co, Fraps jest do przechwytywania obrazu z gier Windowsowych... Może czytaj posty dokładniej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Marmocie, ten Fraps to jakiś szitek ^^ Ustawiłem sobie spację, jako narzędzie do zaczęcia przechwytywania i kiszka. Wyskoczył błąd i Fraps się wyłączył. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Marcelot Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2007 A jaki program polecacie do modelowania 3D? Edit: Chyba popróbuje z Blenderem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vardi Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Ja polecam Milkshape 3D, program prosty w obsłudze. Niestety nie jest darmowy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Ja po raz kolejny gorąco polecam Wings 3D. Naprawdę świetny modeler, do tego darmowy, prosty w obsłudze i po polsku. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vardi Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Ja po raz kolejny gorąco polecam Wings 3D. Naprawdę świetny modeler, do tego darmowy, prosty w obsłudze i po polsku. :) Co do Wings 3D to próbowałem w nim modelować i niestety nie mogłem zrozumieć jego obsługi. :P Milkshape wydaję mi się prostszy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Ja też polecam milkshape'a. Bardzo prosto się w nim modeluje :P ale niestety, nie jest on modny. Tak więc używaj na własne ryzyko. B) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2007 A ja polecam K3D, bardzo przyjemny w obsłudze program ;) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ravh Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Witam, Szukam programu, który wykrywałby czy na komputerze zainstalowane są jakieś programy(p2p) do sciągania(eMule, uTorrent, BearShear itp). To ma być coś w rodzaju kontroli posiadania takiego oprogramowania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyberdog Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Co do 3D, polecam Bear. Najprostrzy program do modelowania 3D na świecie!!!!! Dobra, szukam programu typu eMULE gdzie są tylko gry na PS2. Chodzi mi głównie o japońskie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Eee, przecie wystarczy to znaleźć w jakiejś sieci P2P (eDonkey, Torrent, itp), ściągnąć i się cieszyć. :) Nie istnieje sieć oferująca same japońskie gry na PS2. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyberdog Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Ale o to chodzi że gry której szukam tam nie było... w sklepie też nie ma... na Allegro nie ma... na www.swistak.pl nie ma... na eBay nie ma... Tak czy inaczej na P2P nie było... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2007 A na torrentach nie ma? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyberdog Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Wiesz co? Nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubos Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Szukam programu, który zapisuje to co sie dzieje na ekranie ( lub w danym oknie ) do jakiegoś pliku. Jest coś takiego? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Hypercam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mistyk Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Poda mi ktoś link do downolanda pixelartu bo jakoś wujek google nie znajduje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Bardzo mi przykro, ale Pixelart to nie program ;] http://pl.wikipedia.org/wiki/Pixel_art Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyberdog Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2007 OK, już znalazłem ta japońską bijatykę... Ale znowu mam problem... Ściągneła mi się zawartość płyty, ale ja (chociaż mam PS2) chciałbym zrobić z niej obraz płyty... to znaczy z tych wszystkich plików z płyty zrobić jeden plik *.iso. Google nie znalazło, a napewno jest taki program... I na odwrót. Z pliku *.iso zrobić zawartość płyty... jakiś program prosty w obsłudze? Jest??? Acha, i żeby robił tak równiez z grami na PS1. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2007 http://konsole.cdrinfo.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2007 W dowolnym programie do nagrywania wrzuć te wszystkie pliki i daj wypalenie do .iso. A wypakowanie z .iso to nawet WinRarem możesz zrobić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyberdog Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Znalazłem tam ten tutorial i program, ale nie pomogło... emulator i tak tego nie odczytuje... Marmot: Eeee... a o co dokładnie chodzi? Alcohol 120% się nadaje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Tak jak wypalasz kilka plików na płycie, to tak wrzuć te pliki, a potem daj zamiast nagrywania na płycie to w obrazie ISO. Nie wiem w jakim programie, nie znam się na tym, ale sądzę, że w każdym lepszym się tak da ;p . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jontor120 Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2007 a ja szukam programu do robienia wygaszaczy ekranu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyberdog Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2007 W Alcohol 120% się (chyba) nie da, w Nero też. Ktoś jeszcze jakaś odpowiedź? Please! jontor120: Nie znam, ale gdzieś miałem stronę gdzie były takie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2007 a ja szukam programu do robienia wygaszaczy ekranu Łap za C++ + WinAPI (innego sposobu nie ma :P) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2007 @jontor120: Nawet w Game Maker możesz zrobić, tylko zamieniasz rozszerzenie z exe na scr i wrzucasz do foldera z Windowsem @cyberdog: Nie pie*dol głupot, bo w Nero to się akurat na 100% da, bo robiłem już nie raz tak w tym programie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2007 co do wygaszaczów -> http://www.grafxsaver.com/index.asp, może się przyda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Potrzebuje wlaśnie konwertera 3gp do avi podajcie mi ciekawe linki plis. Z GÓRY DZIĘKUJE Sonique założył oddzielny temat, posty przeniesione. Jaklub Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi