Marmot Opublikowano 27 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2007 A ja składam zażalenie, do punktu regulaminu, że można robić tylko w Game Maker ;( . Mam poprostu straszną ochotę sklecić coś na tą ligę w Lazarusie ;p . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 27 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2007 Drogi Marmocie, nad ulepszeniem Ligi właśnie pracuję wraz z towarzyszem pietrusem, więc jeszcze zdążysz sklecić niejedną grę w czym-tylko-chcesz =D (o szczegółach naszych działań zostaniesz poinformowany w odpowiednim czasie =p) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ADIo Opublikowano 27 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2007 Ja uważam, że gra skella jest świetna, a poziomy genialne :D . Raz ją przeszedłem i przechodzę drugi :D . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skell Opublikowano 27 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2007 A dzięki bardzo :P. Heh, przed chwilą ktoś narzekał na biedny pentagramik z mojego biednego loga, że satanistyczny jest na 64digits :P. No cóż, coś skrobnąć by wypadało na tą lige, ale jeszcze pomysłu nie mam żadnego ciekawego... -Maurycy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrysław Opublikowano 28 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2007 Pablo, nie znasz się i tyle. :D A jak masz jeszcze jakieś wąty, to popatrz na pierwszy punkt regulaminu. :P No, wracam do kiszenia ogórków... Micanser dostanie jeden słoiczek... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 28 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2007 taa... robienie gier o ufo niszczacym budynki napewno jest fascynujące... Przestań wreszcie pierniczyć jakieś głupoty i weź się do pracy. A jak Ci temat nie pasuje to nie musisz brać udziału :/ To Twoje jęczenie jest meczące. Maximal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skell Opublikowano 7 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2007 Czy ta runda się kiedyś skńczy, i czy kiedyś zacznie się nowa? Już od tygodnia nic się tu nie dzieje -_-. I to właśnie miałem na myśli mówiąc, że musi być temat bardziej ograniczony niż sama fabuła, bo każdą gre można do każdej prawie fabuły dopasować :). -Maurycy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 7 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2007 Wbrew temu, co się może wydawać, Liga wcale nie padła :) Byliśmy jedynie zmuszeni do reorganizacji. Konkurs będzie wznowiony w ciągu 2-3 dni ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skell Opublikowano 7 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2007 Ja nie twierdze że padła, ino żadam troche więcej życia tu :D. -Maurycy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 7 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2007 Mój poprzedni post to było takie ogłoszenie do wszystkich zamartwiających się nad "zahibernowaniem" Ligi =D ino żadam troche więcej życia tu :D.Będzie żywo, jeśli tylko Ranma pójdzie mi na rękę ;p Niedługo powinno coś drgnąć =) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi