Nikas Opublikowano 19 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2009 Pamiątka z przyrzeczenia (tak,fajny ze mnie harcerzyk,4 lata zdaję na 3 stopień) i coś tam z komunii świętej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 19 Lutego 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 19 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2009 @PsichiX: A toś się obudził... Reszta użytkowniczek prawdopodobnie już umarła ze starości. ;) W sumie Eve też bym zakwalifikował do tej grupy, bo ona tutaj zagląda chyba jak jej emokochaś ją tutaj zaprosi. A najlepsze jest to, że ona tu wchodzi, jak ja jej dam link do jakiegoś głupiego tematu (: albo jak jakiś przystojniak da fotę do FotoGalerii ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 19 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2009 marmot : czyli mam się rozumieć że po mojej fotce wysłałeś linka? (: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 19 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2009 Oparłem się na zdaniu Dziab, której bardzo się Sfinks podobał (czy jak on się nazywał) i podesłałem link do tematu :P . Ciebie za dużo w tym temacie żeby ciągle link z Tobą dawać :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eve Opublikowano 19 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2009 Oh, obgadują. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziab Opublikowano 20 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2009 nie nazwałabym tego tak. :-p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 20 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2009 sfinks : ALE MI SIĘ NIE PODOBASZ,O! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziab Opublikowano 20 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2009 Sfinks jest łaaadny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofel Opublikowano 20 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2009 Nikas, no ja rozumiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 20 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2009 o co chodzi? ; o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 20 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2009 a ja? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sfinkss Opublikowano 20 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2009 Ja Ci sie nie muszę podobać^^ ale możesz mnie uznawać za ładnego; ) to nie to samo; ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziab Opublikowano 20 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2009 do kogo to? : O Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 20 Lutego 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2009 Każdy rozmawia na swojej częstotliwości chyba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 20 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2009 ja się Dziab pytałem :P. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sfinkss Opublikowano 20 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2009 do Nikasa;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 20 Lutego 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2009 Każdy rozmawia na swojej częstotliwości chyba. Chciałeś chyba napisać, że każdy ma swój świat. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 20 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2009 Chciałeś chyba napisać, że każdy ma swój świat. ;) ... i swoje kredki ;D Pamięta ktoś jakie wzięcie miała fotka LittleFisha? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziab Opublikowano 21 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2009 a ja? nie mój typ. : O Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 21 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2009 Chlip, chlip, nie no dobra żarty się skończyły. :D. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 21 Lutego 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2009 Zmień okulary na soczewki i zapuść długie włosy, wystylizowane na emo, to też będziesz fajny. Dzisiaj taki typ jest trendi i jezzi. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 21 Lutego 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2009 długie włosy. trendi i jezzi. Wyczuwam tu pewien nonsens. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darlix Opublikowano 21 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2009 A co do emo :D ogląda ktoś niekiedy na 4fun.tv "Troo"?? :) Ja zapuszczam włosy xD mam takie kręcone :D ShaggyBoy :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woock Opublikowano 21 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2009 Bzdura. Ty wiesz, jaki byłem uwielbiany, jak kontakty nosiłem? Oke, emo grzywki nie miałem, ale najdłuższe włosy w gimnazjum B) Ale ten czas leci... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darlix Opublikowano 21 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2009 ile miały długosci?? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 21 Lutego 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2009 Wyczuwam tu pewien nonsens. Ja też, po tym jak wyrwałeś część zdania z kontekstu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 21 Lutego 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2009 Długie włosy nie są trendi, a tym bardziej jezzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pental Stary Opublikowano 21 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2009 Można i tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziab Opublikowano 21 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2009 emo boje są fajni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi