Dziab Opublikowano 8 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2009 beczo to ten w tych paskach? taktaktak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 8 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2009 lol powiedziałem ci to na gg :D EDIT: chyba jednak nie tak :< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziab Opublikowano 8 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2009 wcale nie. : O Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 8 Lutego 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2009 @Cirno: Tamta fota została wrzucona i wyrzucona bez mojej wiedzy. To wszystko sprawka Tymona. :) Obrazki PabloGM ususnięte, bo nie wyraziłem chyba zgody na takie rzeczy prawda? Tak samo zresztą jak kiedyś propa musiał usunąć foty borka za kratkami. Po prostu trzymajmy się pewnych zasad. Jak ja chciałem wrzucić przerobione foty Yody, to najpierw się go spytałem o zezwolenie, a że ten się nie zgodził, to tego nie zrobiłem i nikomu nie pokazywałem. Prosta sprawa, albo ktoś jest wychowany na człowieka kulturalnego albo nie. Zresztą jeżeli przywróciłeś tamte foto Tymona, to to też podlega pod paragraf. @Dziab: Wszystkie meble typu kanapy i fotele i pufy mam koloru czerwonego. Bo takie już były w wynajmowanym przeze mnie mieszkaniu, w którym mieszkała wcześneij kobieta. :P Jeszcze mam gustowne firanki i kompozycje na szafach, bo widać że tutaj mieszkał ktoś z lekką duszą artysty. Swoją drogą wyszła taka mina jak wyszła, bo Borek po raz kolejny zarzucił głupkowatym tekstem i nie mogłem się powstrzymać. To, że wydaję się tutaj poważny, to może wynikać z tego, że po prostu nie mam czasu na przesiadywanie tutaj jak kiedyś i interweniuję tylko w sprawach głównie jej wymagających. Ale bez przesady. Wczoraj tuż przed spaniem to już normalnie płakałem ze śmiechu. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek999 Opublikowano 8 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2009 Z tą miną to rzeczywiście nigdy bym Cię nie pozał ( bo na innych zdjęciach zupełnie inaczej wyglądałeś ). Myślałem, że to jakiś kumpel spoza gmclanu a Ranmus robił zdjęcie. xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 8 Lutego 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2009 Może jeszcze jakieś foty będą, zobaczy się. Np. z dworca. ;) Tylko kurde, znowu trafiło się na to jak mam już przydługie włosy, heh. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sfinkss Opublikowano 8 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2009 to jeszcze poczekamy na inne Twoje zdjęcia^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 8 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2009 Może pykniesz fotkę ze szczerym uśmiechem? :prop: (<--prop się to nazywa :D) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 8 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2009 @Cirno: Tamta fota została wrzucona i wyrzucona bez mojej wiedzy. To wszystko sprawka Tymona. :) Obrazki PabloGM ususnięte, bo nie wyraziłem chyba zgody na takie rzeczy prawda? Tak samo zresztą jak kiedyś propa musiał usunąć foty borka za kratkami. Po prostu trzymajmy się pewnych zasad. Jak ja chciałem wrzucić przerobione foty Yody, to najpierw się go spytałem o zezwolenie, a że ten się nie zgodził, to tego nie zrobiłem i nikomu nie pokazywałem. Prosta sprawa, albo ktoś jest wychowany na człowieka kulturalnego albo nie. Zresztą jeżeli przywróciłeś tamte foto Tymona, to to też podlega pod paragraf. @Dziab: Wszystkie meble typu kanapy i fotele i pufy mam koloru czerwonego. Bo takie już były w wynajmowanym przeze mnie mieszkaniu, w którym mieszkała wcześneij kobieta. :P Jeszcze mam gustowne firanki i kompozycje na szafach, bo widać że tutaj mieszkał ktoś z lekką duszą artysty. Swoją drogą wyszła taka mina jak wyszła, bo Borek po raz kolejny zarzucił głupkowatym tekstem i nie mogłem się powstrzymać. To, że wydaję się tutaj poważny, to może wynikać z tego, że po prostu nie mam czasu na przesiadywanie tutaj jak kiedyś i interweniuję tylko w sprawach głównie jej wymagających. Ale bez przesady. Wczoraj tuż przed spaniem to już normalnie płakałem ze śmiechu. ;) Ranma ale to nie byly moje obrazki tylko cirna :D Ja go zacytowalem wiec to tez bylo xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 8 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2009 Borek przypomina mi pewnego znajomego xD Tymon wygląda strasznie staro :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 8 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2009 Tymon to dziadek calej paczki ;D Ale Ranma nie wyglada na te 24 lata, a raczej na 20 czy mniej, za to Beczo na starszego, dla tego mialem trudnosci z rozroznieniem ktory to Beczo a ktory Ranma. Co do Borka, to fakt, tez mi mojego znajomego przypomina, widac taka pospolita twarz ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 8 Lutego 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2009 PsichiX: Oj, z tym wiekiem to zależy od tego jak często się golę i odwiedzam fryzjera. Jeden da mi 30 lat, drugi to sprawdzi dowód osobisty czy na pewno jestem dorosły. No i jeszcze zależy w jakim jestem humorze i jakie mam wdzianie. Jak ostatnio łaziłem w kurtce z bluzą z kapturem do pracy, to według kumpli często tak wyglądałem, że baliby się mnie spotkać w ciemnej ulicy sam na sam (mimo że o głowę wyższi). ;> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woock Opublikowano 8 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2009 Borek to z taśmy fabrycznej zdjęty chyba, bo każdy takiego gdzieś widział. Jeden taki był w równoległej klasie w moim liceum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 9 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2009 Zawsze wychodzę staro na zdjęciach. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 9 Lutego 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2009 Macie, jedzcie: http://img13.imageshack.us/my.php?image=obraz002ri2.jpg http://img21.imageshack.us/my.php?image=obraz003zd3.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 9 Lutego 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2009 Ostatnio jakaś moda na zdjęcia z ręki, chyba będę musiał samemu popróbować, bo siedzę w pracy i się opierdzielam. ;> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziab Opublikowano 9 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2009 Macie, jedzcie: http://img13.imageshack.us/my.php?image=obraz002ri2.jpg http://img21.imageshack.us/my.php?image=obraz003zd3.jpg nie jesteś taki brzydki. : O Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 9 Lutego 2009 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2009 Ostatnio jakaś moda na zdjęcia z ręki, chyba będę musiał samemu popróbować, bo siedzę w pracy i się opierdzielam. ;> Przed lustrem też jest modne, jazzy, cool, trendy i te sprawy :) Każde ciacho ma taką focię, to nie wiesz ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofel Opublikowano 9 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2009 Ty też. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 9 Lutego 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2009 Ty też. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saus Opublikowano 9 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2009 Ranmus, powiem ci ze na tych fotach z waszego party nawet przypominasz swoj avatar (w dobrym znaczeniu oczywiscie) Jak tak patrze, wydaje mi sie ze gdybys odwrocil sie bokiem zobaczylibysmy te dredy co na avatarze :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghost Opublikowano 9 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2009 Ranma, to fotomontaż, czy naprawdę tak wyglądasz? ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
don_soyer Opublikowano 9 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2009 Wojzax ale fajna mina ;d romantyczna taka :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 9 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2009 Hi, man http://img6.imageshack.us/my.php?image=dsc00120ps3.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saus Opublikowano 9 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2009 Taki maly Bill Gates (albo gnysek!) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 9 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2009 powiesiłeś biednego miśka ): myślałem że grasz na czymś,a to takie ziom foto :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 9 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2009 Ten misiek tak tam leży wróćć... wisi ładnych pare lat ale razem z nim kubłak na wode więc ma co pić :D EDIT: Jupi teraz mogę podszywać się pod gnyska... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 9 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2009 Dla mnie mlody bill Gates. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 9 Lutego 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2009 Hejhno, jak ktoś akurat nosi okulary, to wam się od razu z gates'em i gnyskiem kojarzy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
megaman Opublikowano 9 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2009 tak a co fajny misiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi