Pieter Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Moho ustrzyki dolne ;>? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Ale to "powykręcane mordy", a nie "wystawione dupy" Ale wcześniej masz "Nasze fotki" więc chyba pasuje nie? Moho nie pij, bo się nie nadajesz do tego :sp_ike: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moho Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Gdybyś szedł z Rzeszowa do Ustrzyk piechotą od 2 dni nawalony później pił na koncercie i nie tylko to też byś upadł ; p z resztą na tym zdjęciu to po pogo upadłem i później mnie podnieśli ; p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Zdjęcie pasuje w sam raz do tekstów zespołu, którego logo masz na kurtce ;p . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Już stare, bo z obozu :P Dzisiaj rano bracia mi to pokazali :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Twoi bracia? Ten mały pokemon po prawej stronie rzeczywiście podobny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Musiałeś pokazać kiełbaskę głodnemu człowiekowi ;( ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Musiałeś pokazać kiełbaskę głodnemu człowiekowi ;( ? Musiałem. @Ranmus: Jesteś w błędzie, ja nie mam powykrzywianych zębów i nie śmierdzi mi z paszczy, myję zęby, gdzie on tego nie robił od roku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Na tym drugim zdjęciu nic nie widzę (strasznie ciemno). Czy tam są dwie pary rąk? E: A nie, to kolor poduszki ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2008 A spodni na twarzy nikt nie widzi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TakeThis2 Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2008 @up: nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Fajny z ciebie ziom Nikas! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moho Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Moho ustrzyki dolne ;>? No Ustrzyki Dolne, XXX-Lecie KSU Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofel Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2008 A u mnie gra Armia 30 sierpnia za free. xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaistlinBlackRobe Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Mój brat mówił, że niedługo gdzieś jedzie na Paula Gilberta. Może się z nim zabiorę. Jak mi włosy troche podrosną to dam fotę(narazie mi do obojczyka sięgają). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2008 no to się widzimy kiedyś xD mam zamiar to zadupie odwiedzić xd i takiego zioma... siejah na niego wołają ;p może znasz xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moho Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2008 no to się widzimy kiedyś xD mam zamiar to zadupie odwiedzić xd i takiego zioma... siejah na niego wołają ;p może znasz xd Nie znam raczej, a do Ustrzyk Dolnych prędko się znowu nie wybiorę, jak na razie to planuję wyjazd za rok znowu na KSU bo podobno mają znowu za rok właśnie grać w Ustrzykach Dolnych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2008 @up: nie. :sp_ike: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2008 ..będzie biba,biba,nie siedź dłużej tylko głową kiwaj,kiwaj,to jest biba,biba.. xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 6 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2008 http://www.gmclan.org/uploader/1486/a6e3a0a85e.png to ja zacznę... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ch3mical Opublikowano 6 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2008 Czekamy na zdjęcie PsichiX'a xD Ja swoję wrzucę jutro, bo se musze rano zrobić :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LionX Dagger Opublikowano 6 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2008 Macie moją fote :3 http://www.gmclan.org/uploader/634/l_11c87...a4fa05edb67.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziab Opublikowano 17 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2008 : ) http://c0.grono.net/210/104/gallery-69135622-500x500.jpg łaaaaa. Mam serducho na poliku. ;x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 17 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2008 http://photos.nasza-klasa.pl/9047057/15/main/171bade984.jpeg Aktualnie najbardziej aktualne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 17 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2008 http://c0.grono.net/210/104/gallery-69135622-500x500.jpg DZIEWCZYNA DZIEWCZYNA, HEJ PANOWIE TO DZIEWCZYNA! : OOOOOOOOOOO A żeby nie było ofttopu to lubię zdjęcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 17 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2008 [19:42] <Jodaa> mam ochote mu odpisac: [19:42] <Jodaa> "flaque, jesteś głupi" cześć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 17 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2008 Tak. http://photos.nasza-klasa.pl/9047057/15/main/171bade984.jpeg Aktualnie najbardziej aktualne Ta fota mnie ********a ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 17 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2008 DZIEWCZYNA DZIEWCZYNA, HEJ PANOWIE TO DZIEWCZYNA! : OOOOOOOOOOO A żeby nie było ofttopu to lubię zdjęcia. - Flaque coś się tak uniósł :P No a dlaczego niby nie mielibyśmy miec dziewczyny na forum? PS: Ładne serduszko :D. PS2: Poprawiłem :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 17 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2008 No a dlaczego niby nie mielibyśmy miec dziewczyny na forum? Bo to forum o tworzeniu gier (chyba). uniusł cześć, jestem ó Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marrac Opublikowano 17 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2008 No a dlaczego niby nie mielibyśmy miec dziewczyny na forum? Bo zaraz ktoś wyskoczy z tekstem "pokaż cycki" :=/\ Cześć Dziab (: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi