Ddusia94 Opublikowano 30 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2008 Ehhhh... No slyszalam juz to u kumpeli na fonie :) A ja mam ci dawac przyklad? Tylko czego....?? @Edit:Wiem Wiem jestem malo kapujaca i sie do tego przyznaje.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 30 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2008 Ehhhh... No slyszalam juz to u kumpeli na fonie :) A ja mam ci dawac przyklad? Tylko czego....?? @Edit:Wiem Wiem jestem malo kapujaca i sie do tego przyznaje.... Spokojnie, nie, ja mówię, że masz przykład jak to brzmi. Wg. mnie ten gatunek jest w Polsce mało popularny, w UK to wygląda masakrycznie :) EDIT: Ja słucham muzyki na X360 i telefonie w słuchawkach :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 30 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2008 Ku**a. g-Enjoy, pisz na gadu-gadu: 3819350 Ddusia94, pisz na gadu-gadu: 7395062 CZY INTERNET JEST TAK SKOMPLIKOWANY? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 30 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2008 Flaque, stfu. To jest lepsze od Harlequina. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 30 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2008 lubię pomidorową ;o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 30 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2008 lubię pomidorową ;o A ja rosół. Marmot, czytasz te pierdoły? :o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 30 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2008 Nakrećmy telenowele o pomidorówce, ppusi, i g-endżoju, no i o rosole tez. g-endżoj bedzie grał meza ppusi, człowiek woda jej kochanka. a rosól i pomidorowka bedzie na obiad Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 30 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2008 Nakrećmy telenowele o pomidorówce, ppusi, i g-endżoju, no i o rosole tez. g-endżoj bedzie grał meza ppusi, człowiek woda jej kochanka. a rosól i pomidorowka bedzie na obiad To lecę po mojego menedżera :sp_ike: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ddusia94 Opublikowano 31 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2008 A ja nie zgdadzam sie na udzial w tym serialu! xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Globi Opublikowano 31 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2008 Ku**a. g-Enjoy, pisz na gadu-gadu: 3819350 Ddusia94, pisz na gadu-gadu: 7395062 CZY INTERNET JEST TAK SKOMPLIKOWANY? Poznaj potęge gmclanu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ddusia94 Opublikowano 31 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2008 Nie ja nie chce poznac a tak wogole nie chce mi sie odpalac bo zaraz bedzie wielkie pisanie do mnie albo starsze widomosci :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 31 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2008 ?0_0? wtf is goin on here. ?0_0??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ddusia94 Opublikowano 31 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2008 Nic... A co ma sie dziac xD? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 31 Lipca 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2008 Ja pierdziele, co za rozmowa na poziomie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Globi Opublikowano 31 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2008 Ja pierdziele, co za rozmowa na poziomie... Enjoy your gmclan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 31 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2008 Enjoy your kalafior. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 31 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2008 Enjoy your ass :P Nie obraź się ale nie podrywałbym Cię, mam na oku kogo innego :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 31 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2008 Nie obraź się ale nie podrywałbym Cię, mam na oku kogo innego twisted.gif Oł man, daruj sobie, i tak zerwiecie prędzej czy później ;p . Myśl przyszłościowo, chcesz mieć doła ;P ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 31 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2008 to co ze masz na oku kogoś innego? Zawsze masz drugie oko, zapasowe hehe ktoś tam na górze był na tyle mądry żeby dać facetowi 2 oczy, 2 ręce i miliony chętnych suk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 31 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2008 Ja pierdziele, co za rozmowa na poziomie... Enjoy your gmclan Mówiłem ranmus - ostre kroki. Ale nieeee. B) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 31 Lipca 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2008 Yoda, zrób komiks o tym wątku. Ja podsunę scenariusz :D scena 1: Widok małego miasteczka zwanego gmclan. Ptaszki świergocą, psy srają na chodnik, drzewia przyjemnie szumią. scena 2: W jedynej karczmie, będącej centrum życia towarzystkiego miasteczka, zjawia się nikomu nieznana wcześniej postać. Tak to ona, młoda i gniewna Ddusia. Skąd się wzięła? Kim jest? Dokąd zmierza? Ta zagadka trapi chyba wszystkich. scena 3: Nagle otacza ją zbiegowisko tubylców żeby "obczaić" nietutejszą biesiadniczkę. Wśród kaprawych mord można dostrzec prawdziwego macho, wysportowanego lowelasa, któremu żadna się nie oprze - G-Enjoy, zwany także Bagnem, miejscowy postrach nieśmiałych dziewuszek. scena 4: G-Enjoy rozpoczyna atak... i po dwóch godzinach zażartych dyskusji na różne tematy i końskich zalotów już wiadomo, Ddusia została pokonana, a jej serce zostało skradzione przez naszego amanta. scena 5: Mostek nad rzeczką. G-Enjoy i Ddusia trzymają się za ręce. I nagle staje się coś czego chyba nikt nie mógł przewidzieć! G-Enjoy daje kosza Ddusi, ponieważ jego mniemaniu nie zasługuje ona na tak świetnego i przystojnego faceta jakim jest. O nie! Nie dla psa kiełbasa! scena 6: Smutny koniec. Ddusia skacze z mostu i topi się w rzecce z żalu za obiektem swoich westchnień. Koniec. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 31 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2008 Yoda, zrób komiks o tym wątku. Ja podsunę scenariusz biggrin.gif scena 1: Widok małego miasteczka zwanego gmclan. Ptaszki świergocą, psy srają na chodnik, drzewia przyjemnie szumią. scena 2: W jedynej karczmie, będącej centrum życia towarzystkiego miasteczka, zjawia się nikomu nieznana wcześniej postać. Tak to ona, młoda i gniewna Ddusia. scena 3: Nagle otacza ją zbiegowisko tubylców żeby obczaić nietutejszą biesiadniczkę. Wśród nich można dostrzec prawdziwego macho, wysportowanego lowelasa, któremu żadna się nie oprze - G-Enjoy, zwany także Bagnem. scena 4: G-Enjoy rozpoczyna atak... po dwóch godzinach rozmów i końskich zalotów już wiadomo, Ddusia została pokonana, a jej serce zostało skradzione przez naszego amanta. scena 5: Mostek nad rzeczką. G-Enjoy i Ddusia trzymają się za ręce. I nagle staje się coś czego chyba nikt nie mógł przewidzieć. G-Enjoy daje kosza Ddusi, ponieważ nie zasługuje na tak świetnego i przystojnego faceta jakim jest G-Enjoy. scena 6: Smutny koniec. Ddusia skacze z mostu i topi się w rzecce z żalu za obiektem swoich westchnień. Koniec. Za długie to. Ale mogę skrócić. Czekajta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 31 Lipca 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2008 To wciśnij F5 bo zedytowałem posta, a ja tymczasem idę do pracy. Za godzinę komiks ma być gotowy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 31 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2008 Już jest: http://img294.imageshack.us/img294/7610/bagnoloweos5.png ;[ trochę skróciłem bo mi sie nie chciało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew Opublikowano 31 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2008 @Up: Kto to jest Rnamus? @Ddusia: PNCZ? What's this? Nie powinno być przpadkiem PNCŻ (które nawiasem mówiąc jest obciachowe)? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 31 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2008 @Up: Kto to jest Rnamus? Nie wiem. Własnie - co to za wiadomość jest zaszyfrowana w sygnie ddusi? ;[ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Globi Opublikowano 31 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2008 @Up: Kto to jest Rnamus? Twój prastary na rzece ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 31 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2008 Globi twoje teksty są coraz żałośniejsze... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 31 Lipca 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2008 Nie wiem czemu, ale mnie to rozśmieszyło. :P A Ty lepszy nie jesteś, masz żałosną sygnę, tylko dlatego bo propa dostał dział na forum. Niedługo Ci ją wywalę i będziesz płakał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 31 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2008 Oh nao! :[ Ranmus się zezłościł, co się ze mną stanie! mamo? pomóż ;[ teraz lepiej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi