Flaque Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Ciekawe, kiedy zaczniesz przerastać mężczyzn. : p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuxMan Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Daję nowe foty :D (wziąłem przykład z Borka, żeby zrobić takie foty ;) ) Mój pokój (a szczególniej moje biurko z kompem ;) trochę wygląda jak biurko kujona ale cóż ^_^ ) Wyp****olono!!! TuxMan A tu ja poza moim pokojem :) (ten gościu, który siedzi przy stole to mój ojciec ;) ) To też TuxMan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoho Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2008 mmm Crunchips :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2008 WTF? >D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoho Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2008 jo! @Yoda: Piękne... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuxMan Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2008 WTF? >D A tu ja poza moim pokojem (ten gościu, który siedzi przy stole to mój ojciec ) Coś ci to mówi??? :] jo! @Yoda: Piękne... Fajne!!! Zrobione softem Yody pewno?? :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoho Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Coś ci to mówi??? emot11.gif Widze ze ten poziom humoru, jest dla Ciebie zbyt wysoki no cóz. (btw. chodzi o to ze ten ziom to gada widzac zektos cistrzela fotensję, a on sobie spokojnie je Chrunchipsy jak człowiek.) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2008 zbyt wysoki Ja bym postawił na anonim słowa "wysoki" :f Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Anonim słowa? wtf? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Słoniu Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2008 "Flaque" chciał zaszpanować znajomością słowa "anonim", ale mu nie wyszło =C Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Srol xd Antonim* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoho Opublikowano 10 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2008 Yoho debil się ścioł. Co za matoł... http://www.gmclan.org/uploader/3496/DSC02587.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 10 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2008 Groźny jesteś ^_^ btw. Ty to nazywasz ścięciem? o.O Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 10 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2008 A co się stało z tabaką ;p ? Na poprzednim zdjęciu było widać w nosie trochę ;[ . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoho Opublikowano 10 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2008 btw. Ty to nazywasz ścięciem? o.O Nom, widziałeś moje poprzednie zdjęcie? Gdbyś mnie widział wczoraj : D Jak jakiś Bitels A co się stało z tabaką ;p ? Na poprzednim zdjęciu było widać w nosie trochę ;[ . pierwsze słysze :F Groźny jesteś Sie wie! Postrach Katowic :D Wszyscy uciekają jak mnie widzą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 10 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2008 @up: To chyba mi się z kimś pomyliłeś ;p . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 10 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2008 Marmot, to nie tabaka tylko koza :@ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoho Opublikowano 10 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2008 Marmot, to nie tabaka tylko koza :@ Pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 10 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2008 Jesteś brzydki Dx Joke, ile ty masz lat? 12, 13? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoho Opublikowano 10 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2008 Wiem, że jestem brzydki. Taki przepity ryj. 15lat. Wiem, ze wygladam na tym zdjeciu jak bym mial 11 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 10 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2008 Marmot, to nie tabaka tylko koza :@ Acha. Miło wiedzieć :D . To ja chyba pójdę do okulisty, niech mi da jakieś -10 to może będę lepiej widzieć... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 11 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2008 Ja też przed ścięciem wyglądałem na 14 a po ścięciu na ~11. Btw na zdjęciach zawsze wychodzi się młodziej IMO. Znam Yoha w naturze i wcale tak młodo nie wygląda ;p Joke, ile ty masz lat? 12, 13? Założę się, że 80% tych którzy tu piszą "ile ty masz lat O_O", "jakie dziecko" itp., sami wyglądają na 10 lat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoho Opublikowano 11 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2008 Znam Yoha w naturze Pięknie to ujołęś, tak poetycko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 11 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2008 Czy ja wiem czy młodziej. Ja ponoć na zdjęciach wyglądam zawsze starzej niż w rzeczywistości :/ . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 11 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2008 Czy ja wiem czy młodziej. Ja ponoć na zdjęciach wyglądam zawsze starzej niż w rzeczywistości :/ . Może zależy od człowieka? ;q Ale ja to odczułem po swoich i Yoha fotach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Znam Yoha w naturze i wcale tak młodo nie wygląda ;p heh groźnie zabrzmiało,czasami lepiej pozostac w niewiedzy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murdalow Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2008 @tuxman cypis :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2008 http://www.bankfotek.pl/image/61723.jpeg Moja krzywa paszcza! :E Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2008 http://www.gmclan.org/uploader/1486/co_morda.jpg "co morda!" :sp_ike: UP:piwny potwór! :o Harvester:nie ma to,jak wyśmienity żart,wszyscy buchneli śmiechem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Twarz podobna do tej z avka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi