pawcio3018 Opublikowano 14 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2008 Fajna fotka Gnysek grasz na gitarze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 14 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2008 yoda - wtf? biggrin.gif No co? :D Śmieszny jestem se. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 14 Lutego 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2008 gnysek - co ty odwalasz prawą ręką? :F Zaczynam bicie w górę ? Akurat mnie tak uchwycił aparat :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 14 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2008 @Yoda,masz strasznie młodą buzie xD :* Gnysek: czy mi się zdaje, czy jesteś na tej fotce nieogolony? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 14 Lutego 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2008 Gnysek: czy mi się zdaje, czy jesteś na tej fotce nieogolony? :D Zgadza się: :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 14 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2008 Wuahahaha :D Jakiś ty poważny teraz! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 14 Lutego 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2008 Idę się ogolić i zrobię jeszcze jedną :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoho Opublikowano 14 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2008 @Yoda: Rox : D mrok,stal,krew,mrok,stal,stal,stal,krew! Fajna fotka Gnysek grasz na gitarze? Boże dodaj mi sił! Kiedy myśle, że nie mozesz napisać już nic głupszego to ty przechodzisz samego sieboe po raz kolejny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Driger Opublikowano 14 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2008 Boże dodaj mi sił! Kiedy myśle, że nie mozesz napisać już nic głupszego to ty przechodzisz samego sieboe po raz kolejny. XD Yoho , prawie jak murzyn , tylko ze bialy ;p @Gnysek , strasznies chudy :P Przynajmniej rece takie chudawe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawcio3018 Opublikowano 14 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2008 O co tobie wogóle chodzi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 14 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2008 Boże dodaj mi sił! Kiedy myśle, że nie mozesz napisać już nic głupszego to ty przechodzisz samego sieboe po raz kolejny. Kolejny tekst miesiąca? :w00t2: O co tobie wogóle chodzi? Oj, widzę że znowu nie skumałeś - bystry jestes! :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Driger Opublikowano 14 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2008 @pawcio zapewne o Twoj post . Raczej jak gnysek ma gitare to chyba nie trzyma jej od tak. ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoho Opublikowano 14 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2008 @Yoda:E tam po prostu diss. @Driger: Nie ma to jak gangsta! \m/ @pawcio3018: Nie zapszątaj sobie tym głowy. Pisz dalej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawcio3018 Opublikowano 14 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2008 Nie całkiem mój kolega ma gitare ale tylko schowaną bo nie umie grać dlatego się pytam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 14 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2008 Panie Yoda czy mi sie zdaje czy mam taka sama koszule :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoho Opublikowano 14 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2008 @Gnysek: Gól się szybciej :F! btw.: @Dudek: Mówiłem, ze rozruszamy temat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 14 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2008 Nie całkiem mój kolega ma gitare ale tylko schowaną bo nie umie grać dlatego się pytam No tak jak mogliśmy na to nie wpaść! oj oj :unsure: @Pablooo: może :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 14 Lutego 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2008 No tak jak mogliśmy na to nie wpaść! oj oj :unsure:Tak się składa, że czasem zdarzają się tacy spece i nie jest to jakiś wielki ewenement. Jednak dotyczy to głównie posiadaczy gitar akustycznych. A co do foty z gitarą to rzeczywiście pierwsza klasa. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawcio3018 Opublikowano 14 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2008 Może i ja kiedyś wrzucę fotke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 14 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2008 Może i ja kiedyś wrzucę fotke Dawaj - chcemy ją! :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoho Opublikowano 14 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2008 Może i ja kiedyś wrzucę fotke Na to czekamy ziom! Chociarz pewnie się boisz ze sie bedziemy z Ciebie smiac i poczekasz jeszcze pare lat zeby wrzucic po skonczeniu 10-ego roku życia. ps: Myslisz ze to Takie trudne dac sobie avatara z nudeavatarsforphones.com ? I szpanic ze masz na nim tyłek? Myslisz, ze jak masz 3 kwadraciki w randzie (bo zakładasz 5 tematów dziennie) to jestes boss? Otóż wyobraź sobie nie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawcio3018 Opublikowano 14 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2008 Ty Yoho weź się odczep czy coś ci zrobiłem wrzucę fotkę może za tydzień jak będe w chacie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoho Opublikowano 14 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2008 Ty Yoho weź się odczep Sorry ale jestem głosem LUDU. Mówia przeze mnie! Koniec offtopu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawcio3018 Opublikowano 14 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2008 Jaja se robisz? Ok moze avatar ci nie pasuje w takim razie zmienie, ale nie masz prawa mnie obrazac poniewaz ci nic nie zrobilem rozumiesz ziom? A ty co sobie myslisz poogladasz sobie mtv i szpanujesz jakimis hipiskimi tekstami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 14 Lutego 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2008 Dobra obiecałem, to się ogoliłem: (godzinę wcześniej: https://gmclan.org/uploader/23/Kopia_DSC03609.jpg ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawcio3018 Opublikowano 14 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2008 I odrazu pare lat ci ubyło :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mike_p Opublikowano 14 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2008 Jaja se robisz? Ok moze avatar ci nie pasuje w takim razie zmienie, ale nie masz prawa mnie obrazac poniewaz ci nic nie zrobilem rozumiesz ziom? A ty co sobie myslisz poogladasz sobie mtv i szpanujesz jakimis hipiskimi tekstami Hipiskimi? Co to znaczy? I do której wypowiedzi się odnosiło? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 15 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2008 UWAGA!!!! Nowa powykręcana,w okresie dojżewania czyli z pryszczami morda x666x :o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ddusia94 Opublikowano 15 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2008 No to sie porobilo na tym forum tylko wyzywaja tutaj chcialabym warna dla niego... Ja dostalam Warna za glupia odp a on mi tu wrzucil taki tekst hah zenym sie jeszcze przejela xD ale warna mu dac :P Pozderko for all Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 15 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2008 @Nikas nie wyglądasz na 14 latka :P Drugi Yoda xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi