I am vader Opublikowano 20 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2016 Ciężko mi sobie wyobrazić kogoś takiego jak ty walącego do kolorowych kucyków.(na szczęście) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lew_leo Opublikowano 21 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2016 walącego do kolorowych kucyków a ha ... hmm to że ty to robisz nie znaczy iż inni też więc przestań się dzielić na forum swoim osobistym doświadczeniem w tym temacie ;) plus idąc twoim tokiem myślenia to nieźle musisz walić do Toriel i innych postaci z undertail. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 21 Maja 2016 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2016 Ponad miesiąc od wstawienia zdjęcia bagna i nadal drążysz temat. Jednak widać kto ma kompleksy ;) podejrzanie intensywnie bronisz bagna, czyżby kompleksy???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exp Opublikowano 21 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2016 a ty co, jego adwokat? chyba kompleksy się odzywają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 21 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2016 podejrzanie intensywnie bronisz bagna, czyżby kompleksy???? podejrzanie interesujesz się moim stosunkiem do bagna, czyżby brak odwagi żeby zagadać???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lew_leo Opublikowano 21 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2016 tak sobie patrze nie tylko z boku i muszę stwierdzić że GMClan stał się strasznie toksycznym miejscem, nic tylko jak by tu dogryźć jeden drugiemu, gdyby to jeszcze była konstruktywna krytyka, a tu nic tylko zwykła nie chęć i osobiste uprzedzenia jednych do drugich, fakt sam nie jestem specjalnie za poprawnością polityczną ale tu bardziej wygląda na szukanie zwady. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tramur Opublikowano 21 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2016 @lew_leo: Dlatego ja was podziwiam, że wstawiacie tu swoje zdjęcia. Ja aż tak skory do pokazania swojej mordy tutaj nie jestem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 24 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2016 Foto galeria gmclan sirius bizns. xDDDDDD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 25 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2016 plus idąc twoim tokiem myślenia to nieźle musisz walić do Toriel i innych postaci z undertail. Ten tok myślenia chybija się w miejscu w którym porównamy docelową grupę Undertale(hipstery co w indie grajo) i My Little Ku*wa Pony(małe dziewczynki). Chociaż, rzeczywiście czas zmienić ten avatar. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 25 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2016 Ten tok myślenia chybija się w miejscu w którym porównamy docelową grupę Undertale(hipstery co w indie grajo) i My Little Ku*wa Pony(małe dziewczynki). Chociaż, rzeczywiście czas zmienić ten avatar. Grupa docelowa My Little Pony to przecież od dawna są otyłe bądź wysuszone nerdy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lew_leo Opublikowano 25 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2016 Ciężko mi sobie wyobrazić kogoś takiego jak ty walącego do kolorowych kucyków.(na szczęście) a ha ... hmm to że ty to robisz nie znaczy iż inni też więc przestań się dzielić na forum swoim osobistym doświadczeniem w tym temacie ;) plus idąc twoim tokiem myślenia to nieźle musisz walić do Toriel i innych postaci z undertail. Ten tok myślenia chybija się w miejscu w którym porównamy docelową grupę Undertale(hipstery co w indie grajo) i My Little Ku*wa Pony(małe dziewczynki). Chociaż, rzeczywiście czas zmienić ten avatar. hmm a więc to że jest twożone dla "hipstery co w indie grajo" już staje się ok że walisz do "małego hłopczyka/dziewczynki z fetyszem milf do kozicy"? dobrze wiedzieć. plus undertail jak dla mnie jest dla gimbazy panie indie hipsterze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 26 Maja 2016 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2016 walisz do "małego hłopczyka/dziewczynki z fetyszem milf do kozicy"? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PatrykPlayingPOLSKA Opublikowano 16 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2016 Nie ja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 19 Czerwca 2016 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2016 Problem z fotogalerią jest taki że nie ma tutaj dziewcząt żadnych, a jak facet pokaże mordę to co możesz mu odpisać? Fajny zarost? Od razu piszesz "zgul te kudły jbany kucu pewnie walisz do my litle pony pedale" i wszyscy się cieszą, nie ma co oczekiwać że ktoś cię pochwali. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PatrykPlayingPOLSKA Opublikowano 19 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2016 Problem z fotogalerią jest taki że nie ma tutaj dziewcząt żadnych, a jak facet pokaże mordę to co możesz mu odpisać? Fajny zarost? Od razu piszesz "zgul te kudły jbany kucu pewnie walisz do my litle pony pedale" i wszyscy się cieszą, nie ma co oczekiwać że ktoś cię pochwali. Na razie chyba tego nikt nie napisał, i nie oczekiwałem jakiś komentarzy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 19 Czerwca 2016 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2016 A nie, ja się odnosiłem do komentarzy shitshtormu, nie miałem na myśli twojego zdjęcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exp Opublikowano 20 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2016 czyli chciałbyś, żeby to był temat, w którym dziewczyny wrzucałyby swoje zdjęcia, a ty mógłbyś im pisać, że są ładne? czy żeby były tu dziewczyny, które mogłyby napisać o nas, że jesteśmy ładni? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 21 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2016 No elo i co ładna fotka jak na foto galerię czy przypał na oście mordy????? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 21 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2016 Nikas ale ty jestes ladny :33 <3 Luufciam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 22 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2016 Nikas ale ty jestes ladny :33 <3 Luufciam Perły , dres i creatine zrobią z ciebie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 22 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2016 Zadanie na dziś: Znajdź zdjęcie nikasa bez alkoholu. A tak ogólnie to wporzo jak zwykle B) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 26 Czerwca 2016 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2016 A gdzie białko? Bez tego jebać kreatynę. :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 26 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2016 Tylko z jedzenia!!!1111CO NAJMNIEJ PÓŁ KILO MIĘSA NA DWA DNI. No i raz żarłem ale dupa od tego odpada jak tak często do kibla latasz. xDDDD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 27 Czerwca 2016 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2016 Jak masz czas i pieniądze żeby tylko z jedzenia to spoko. Mi się dupsko nie pruło, a też słyszałem od znajomych to co piszesz. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 27 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2016 Nie mam ani czasu ani pieniędzy, hmm.... może by sobie domówić drugi raz? Ech, nakręcasz. xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 27 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2016 Tomke wpadł do mnie o 13, po 13 już piliśmy wutke. Pozderki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 27 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2016 Ignis 2.0 Nowy, i ulepszony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gibki Kaktus Opublikowano 28 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2016 Nie zmieniłeś się nic, poza fryzurą i bluzą xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 29 Lipca 2016 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2016 w sumie dawno mnie tu nie było Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 31 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2016 Kapelusz, bo łysieć zaczynam, ale tak poza tym to nadal nieźle wyglądam, tylko muszę częściej golić się, bo trochę pedalsko tak :3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi