Wojo Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Serio to wygląda profesjonalnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Bardzo spoko, Chell. Propsik. krótsze włosy stylówa, ja to ten bardziej z lewej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Chodzisz w tym cylindrze na co dzień? Pytam bo widziałem jeszcze jedno zdjęcie w nim. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Zdarza się. :) A chodziło Ci o to. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2015 well, kiedyś ci będzie głupio i wrzucisz swoje foty na /r/blunderyears ale co tam :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2015 cóż, może i tak.. zdaję sobie sprawę, że za jakiś czas przejdzie mi ochota. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Nie śmieją się z ciebie jak gdzieś idziesz ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exp Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2015 ech, bedziom, teraz wyglądasz jak typowy licealista, nie propsuję stylówki :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Ja rozumiem, że każdy chodzi w tym w czym się dobrze czuje, ale ten cylinder... xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exp Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2015 może robi ci darmowe promo dla tophata a ty sie śmiejesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2015 cylinder, skórzana kurtka i rękawiczki bez palców :beta: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2015 C'mon, parę razy tak wyszedłem - także bez afery. Trochę mało zdjęć mam, ot. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Nie bez afery bo to smutne jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Jeśli smuci Cię to, że parę razy wyszedłem z domu dla jaj w cylindrze i kurtce z poliestru - przykro mi, ale to już nie mój problem. Skoro tak to was boli, moi drodzy, to wiedzcie, że normalnie się tak nie noszę. EOT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2015 cylinder, skórzana kurtka i rękawiczki bez palców :beta: Ta emotka. xDDDD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exp Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2015 bedziom, odciążę cię trochę i przypominam siebie B) https://gmclan.org/uploader/6779/bez_tytu_u.png e: usunąłem, bo jednak siara Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2015 kurde, nie, nie, nie, zupełnie nie, tak nie powinni wyglądać ludzie którzy robią dobre gry :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2015 zapisał to ktoś? plx reupload Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2015 no nie mów że dla jaj bo nie dla jaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2015 No żal, też nie widziałem, tak się nie robi. ;-; Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2015 To z prawilnym rapsem było, więc widziałeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeeGee Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2015 LOSZKI JUŻ ZAUROCZONE. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeeGee Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2015 #NIKAS trending worldwide na twitterze! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2015 #takbyło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeeGee Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2015 #WCZUTY Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2015 jeszcze ja z niggasem w warszawskim metrze ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Korodzik Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Serwus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Serwus Trollujesz jak zwykle. E: Jednak nie. Korodzik szanuję Cię, jesteś inteligentny i zabawny, więc czemu nosisz tą brodę. ;_; Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2015 bo myśli, ze wygląda spoko nie ma poczucia estetyki/nie ogarnia ubierania sie ale tak poza tym to spoczko jest, nerdowsko ale spoko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi