g-Enjoy Opublikowano 4 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2008 Misiek pewnie w nocy gral z matka w pingla i dostal wpie... xD Dobre :lol2: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 4 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2008 :o Jak dziecko... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 4 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2008 :o Jak dziecko... Kto to? :o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 4 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2008 Kto to? ohmy.gif Ja? :o Chociaż teraz to już sam nie wiem :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zychu Opublikowano 4 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2008 Kto to? Przecież napisał że dziecko xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Vayaa Opublikowano 4 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2008 O zel Yoda tez zapuszcza wlosy :D Ty to masz w sobie to cos ... dziecko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 4 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2008 Jak dziecko... =? Wyczuwam małe podobieństwo exdee. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 4 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2008 Przecież napisał że dziecko xd Pisząc "jak dziecko" miałemna myśli charakter fotografii no ale... O zel Yoda tez zapuszcza wlosy biggrin.gif Jaki żel? :o Ty to masz w sobie to cos ... dziecko Sam jesteś dziecko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Vayaa Opublikowano 4 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2008 Heh żel.pl :D Ja nie wygladam na 10 lat :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 4 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2008 https://gmclan.org/uploader/152/me.png Newy ze stali => kamienna twarz. xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Vayaa Opublikowano 4 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2008 O Tymon jaki ty dorosły :D Jeden co wyglada normalnie :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 4 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2008 @Tymon: Wyglądasz jak główna postać Teknomana xD. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 4 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2008 Newy ze stali => kamienna twarz. xD Te, Tom Cruise :D Ja nie wygladam na 10 lat biggrin.gif Twierdzisz że ja wyglądam? Sam daj fotę :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 4 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2008 https://gmclan.org/uploader/152/me.png Newy ze stali => kamienna twarz. xD Adrien Brody w wydaniu emo (to przez tą seksowną grzywke) :o chociaż nie ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Vayaa Opublikowano 4 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2008 Nie ma to jak profil Kamrata :D Tam jest najpiekniejsza dziewczyna ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 4 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2008 Btw Tymon nie wiedziałem że masz 35 lat xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 4 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2008 Mam prawie 19 łosiu. =P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 4 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2008 Mam prawie 19 łosiu. =P A ja, nie gadaj! :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mike_p Opublikowano 4 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2008 Jasne jasne, każdy co ma 35 lat mówi że ma 19. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Vayaa Opublikowano 4 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2008 A ci co maja 50 to mowia 25 :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 4 Lutego 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2008 Dziś obalę mit Tymona jako Toma Cruise'a: (ostro pojechałem :P) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mike_p Opublikowano 4 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2008 No i co obaliłeś? W sumie podobny... Inna fryzura trochę :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 4 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2008 Na drugim foto bardziej Adriena Brodiego przypomina jak to już Kamrat wspomniał niżli Cruisa ;p . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zalu Opublikowano 4 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2008 Mam prawie 19 łosiu. =P Tymon zauważ że prawie robi wielką różnice tak że możesz mieć.....16 lat? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 5 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2008 Nie. Mam 18, a 15 marca będzie 19. xD gnysek. EDIT http://img352.imageshack.us/img352/8146/1007668lb6.png Gońcie się! xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 5 Lutego 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2008 Zrobimy wybory Mistera GMC chyba :P Tylko muszę się zastanowić, czy z góry nie będzie ustawionego wyniku... :P Btw. Tymon, co chciałeś mi przekazać, pisząc "gnysek." ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 5 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2008 "Dostaniesz w łeb xD" albo "już nie żyjesz xD". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 5 Lutego 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2008 Taki nowoczesny alfabet Morse'a ... :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Marcelot Opublikowano 5 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2008 Tymon ma chyba dziś dobry chumor jeżeli tyle fotek wrzuca jednego dnia :D @down: Czepiasz się :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaistlinBlackRobe Opublikowano 5 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2008 Dziś obalę mit Tymona jako Toma Cruise'a: (ostro pojechałem :P) A który to Tom Cruise? :P Tymon ma chyba dziś dobry chumor jeżeli tyle fotek wrzuca jednego dnia biggrin.gif Zgadzam się, tylko co to jest ten 'chumor'? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi