Ddusia94 Opublikowano 28 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2008 Ja tam zawsze i wszedzie gadam xD :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 30 Stycznia 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2008 Dobra, teraz czas na kolejną fotkę od wujka gnyska. Z racji, że ostatnio coś mam pecha do dziewczyn, to od dziś mam nową miłość: (mile widziane komentarze na http://gnysek.hmt.pl/117 ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Marcelot Opublikowano 30 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2008 @up B) Czekamy na pliki z muzyką ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mike_p Opublikowano 30 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2008 Cóż to za akord wymyślny? Btw nie lubię tego perłowego czegoś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 30 Stycznia 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2008 Cóż to za akord wymyślny? Btw nie lubię tego perłowego czegoś. To było... hm... G? Albo coś takiego, kiedyś mnie tam kumpela uczyła :P Ale fotka jest pozowana, trochę tam szarżowałem i część palców wygląda jakby też dociskała struny :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 30 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2008 Kurna, moja miłość przyjedzie najprawdopodobniej dopiero w następnym tygodniu :sleeping: ALE, prędzej czy później też sobie strzele takie lansiarskie foto B) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofel Opublikowano 30 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2008 Te palce to jakoś ci się wygieły ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 30 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2008 Łah gnysek rokowiec! :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 30 Stycznia 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2008 Te palce to jakoś ci się wygieły ;d Bo mi się ostatni staw w palcach wygina dokładnie 90 stopni w obie strony - ostatni staw wygina się także w stronę w którą 99% z was nie da rady :P Mam strasznie giętkie palce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mike_p Opublikowano 30 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2008 Wygląda raczej na Gadd9+... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 30 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2008 Mam strasznie giętkie palce. Też mam giętkie palce :D Miałem kiedyś nagrać filmik jak szybko bez pomocy drugiej ręki zaplatam szczelnie palce XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 30 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2008 ja mam inne rzeczy giętkie B) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaistlinBlackRobe Opublikowano 30 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2008 I tak mnie nie przebijecie :D Ważę chyba z 40 kg xD Jeszcze niedawno miałem podobnie, ale ostatnio przypakowałem i wyszedłem z tego. Niestety coś ostatnio mam straszne stagnacje, ale myślę, że do wakacji 20 kg białka mi przybędzie(ten optymizm). Może później dam fotkę. Jakby co to mam ciemno-kasztanowe włosy długie gdzieś do ramion, a na zdjęciach zawsze wychodzę na Bruce'a(Lee). @gnysek: No wiesz. Przecież jedno nie przeszkadza drugiemu. Jak to szło??? ... ... .... Aaaaa! Gdybym miał gitarę, to bym na niej grał. Opowiedziałbym o... itd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 30 Stycznia 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2008 @gnysek: No wiesz. Przecież jedno nie przeszkadza drugiemu. Jak to szło??? ... ... .... Aaaaa! Gdybym miał gitarę, to bym na niej grał. Opowiedziałbym o... itd. Huh, obawiam sie, ze opowiedzieć to ja bym miał co... i tylko opowiedzieć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 30 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2008 Tymon ma 2 metry !!!!!!111111onePrawie, prawie. =P To się robi z czasem nieco problematyczne. No i prawie 100kg. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 30 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2008 Dałam Ci ocenkę xD ll Liczę na rewanzyk ^^ Boże, a ty widzisz i nie grzmisz... Proponuję pod napis GMclan trzasnąć dopiskę "to nie fotka.pl ani mportal.com.pl na litość boską!" @UP Foty nie widziałem, ale sądząc po pochłoniętej wiedzy, to te ostatnie pół metra zajmuje sama głowa xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 30 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2008 No to muszę sobie zrobić chyba fotkę póki do końca nie ściąłem włosów. =P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 30 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2008 Ja swoją fotę dałem już dawno, powtarzać się nie będę. A co do tego wzrostu i wagi, siedzę prawie nontoper przy kompie a nie widać żebym był gruby xD wręcz przeciwnie :P. 170cm, 6x kg. x - 0-6. Więcej nie bo zawsze miałem problemy z tyciem :/ . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LionX Dagger Opublikowano 31 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2008 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 31 Stycznia 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2008 O w końcu jakiś dojrzały człowiek a nie kolejny małolat z podstawówki :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 31 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2008 Prawdziwy Gordon Freeman. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LionX Dagger Opublikowano 31 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2008 Prawdziwy Gordon Freeman. :) kto niby ja ? chyba jaja sobie robisz gdzie mi do Gordona XDD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 31 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2008 Ta bródka i spojrzenie jakoś mi się tak skojarzyły. ;) Tylko okularów brak. edit brudka, rotfl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 4 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2008 Bagno krzywy syn koszmaru ze cmentarza <_< Ktoś mnie pobił, stąd ta rana :boxed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Vayaa Opublikowano 4 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2008 g-Enjoy wygladasz jakbys nie spał kilka nocek :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 4 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2008 g-Enjoy wygladasz jakbys nie spał kilka nocek :D Bo tak jest, dokładniej 2 :boxed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek999 Opublikowano 4 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2008 dzisaj na zawodach w pingla taki koleś jeden przyszedł i też tak wyglądał :D jak by balował kilka nocy bez przerwy xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 4 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2008 Ktoś mnie pobił, : o to nawet nie wiesz kto? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 4 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2008 dzisaj na zawodach w pingla taki koleś jeden przyszedł i też tak wyglądał :D jak by balował kilka nocy bez przerwy xD Mhmhh, ja się sportem nie zajmuję :] @Yoda: Wiem kto, ale nie muszę mówić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Vayaa Opublikowano 4 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2008 Misiek pewnie w nocy gral z matka w pingla i dostal wpie... xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi