Ddusia94 Opublikowano 27 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2008 W byciu wysokim jest tez dobra rozciagliwosc ciala ja jestem dosc wysoka a jestem niezle wygimnastykowana :P Choc wogole nie trenuje :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 27 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2008 Duzi ludzie mają problemy z koordynacją ruchów. A samo z siebie nic się nie dzieje. =P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matis3 Opublikowano 27 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2008 @2*up mam to samo ;p 170 cm i 53 kg ;/ 184cm i 60kg :/ xD... no właśnie Tymon, teraz Ty... nadwagi to Ty pewnie nie masz ;p EDIT: @up chyba jak za dużo wypiją xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 27 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2008 W sumie moje BMI mieści się w normie. =D 197cm i coś koło 95kg. Nie muszą dużo pić. xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ddusia94 Opublikowano 27 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2008 To wy jestescie wysocy i szczupli a ja jestem srednia i... dalej nie koncze (gruba nie jestem ale moglabym mniej wazyc xD) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 27 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2008 Jak siedzisz przy komputerze i męczysz cały czas fotkę to nie dziw się, że jesteś gru... echm... puszysta. =D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ddusia94 Opublikowano 27 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2008 Nie jestem ciagle na fotce!! grrrr... i nie jestem puszysta!! grrrr.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matis3 Opublikowano 27 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2008 To wy jestescie wysocy i szczupli a ja jestem srednia i... dalej nie koncze (gruba nie jestem ale moglabym mniej wazyc xD) pffff każda tak mówi xD... każda by chciała zostać szkieletem... ;) niektórym to może potrzebne ale nie większości. @Tymon milusio ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 27 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2008 Yare, yare... nie odbieraj moich słów dosłownie. Ale faktem jest, że teraz większość młodzieży siedzi w domu przed blaszakiem zamiast ruszyć swe "puszyste" ciałko. No i chyba załatwimy Ci jakąś specjalną rangę. >] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 27 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2008 Nie wiem jak gdzie indziej, ale u mnie taka podoga, że nie zamierzam ruszać "swojego puszystego ciałka" :P @UP: fotka.pl maniak? ;o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ddusia94 Opublikowano 27 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2008 Heh no to co... ja sie ruszam xD :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 27 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2008 Ciekawe gdzie. Pewnie z epulsa na grono, a z grona na "gg" ;[ @Down: ja bym jeszcze dodał "Pusia Dudusia" :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 27 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2008 To jakie sporty uprawiasz? Proszę, oto ranga. >P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matis3 Opublikowano 27 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2008 Nie wiem jak gdzie indziej, ale u mnie taka podoga, że nie zamierzam ruszać "swojego puszystego ciałka" :P ja też... omg plucha straszna... a tu trzeba do knajpy lecieć ;)... zresztą to ja może posiedzę jeszcze z tydzień przy kompie to przytyje ^^ @Tymon hmmm buuuu ja też chce rangę... a tak serio to skąd Ci przyszła na głowe taka ranga? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 27 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2008 matis3. Telewizja niszczy zdrowy umysł młodego człowieka. >D Webzir, dokładnie, "Pusia Dudusia". Już nick uzupełnia resztę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ddusia94 Opublikowano 27 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2008 Ok biegam,uprawiam gimnastyke,czesto gram w tenisa stołowego i ziemnego... ale jak moge grac... a takze plywam :P nie jestem kura komputerowa :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matis3 Opublikowano 27 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2008 matis3. Telewizja niszczy zdrowy umysł młodego człowieka. >D dlatego siedze przy kompie ^^... telewizji nie oglądam od kilku lat... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ddusia94 Opublikowano 27 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2008 Ej moze nie piszmy na tym temacie tylko chodzmy na "Rozmowki o wszystkim ^^" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 27 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2008 Valhalla to raczej dział od gadania o wszystkim. Nie szkodzi jak się zejdzie lekko z tematu. Po za tym, fotki są związane z wyglądem - a o nim obecnie rozmawiamy. =D Ćwiczysz, a dalej jesteś puszysta? Coś słabo. Robie się złośliwy. xP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ddusia94 Opublikowano 27 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2008 Nom heh :P I to bardzo zlośliwy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 27 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2008 I tak mnie nie przebijecie :D Ważę chyba z 40 kg xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 27 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2008 Tymon tak ma - przyzwyczaj sie.. Ja niestety jestem wysoki i za chudy, ale to wina kompa - wczesniej siedzialem przed tym pudlem po godzinke/dwie i reszte czasu cwiczylem intensywnie min. jazda na rowerze (kilkadziesiat km dziennie, to byly czasy :P), a pod koniec wakacji wypadek i papa sporcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Marcelot Opublikowano 27 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2008 @2*up Niedowaga!!!1111oneone Warna mu ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ddusia94 Opublikowano 27 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2008 Bez przesady... przytyje :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cekol Opublikowano 27 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2008 ... A wracając do tematu... xD Trochę mnie na Makron.fotka.pl Nie ma to jak Quake 2 ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ddusia94 Opublikowano 27 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2008 Dałam Ci ocenkę xD ll Liczę na rewanzyk ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 27 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2008 Ćwiczysz, a dalej jesteś puszysta? Coś słabo. Robie się złośliwy. xP Moja była pani by Cie za taki tekst zabiła :) znam dużo szczupłych dziewczyn które sobie wkręcają paranoje jakąś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 28 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2008 W sumie moje BMI mieści się w normie. =D 197cm i coś koło 95kg. Ja :186cm i 62kg Tymon ma 2 metry !!!!!!111111one Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ddusia94 Opublikowano 28 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2008 Co tu taka cisza??xD Ej no wezcie wszedzie cisza :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam014 Opublikowano 28 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2008 Co tu taka cisza??xD Ej no wezcie wszedzie cisza tongue2.gif Jak zwykle,gadają wtedy kiedy mnie na gmclan niema :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi