Yoda Opublikowano 25 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2008 Ja bym radzil nawet nie dawac tutaj swego gg, bo twoje gg nie wytrzyma dziennej dawki nowych 'znajomych plci meskiej'. A co, doświadczyłeś tego? =] btw jak tak nie robię :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 25 Stycznia 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2008 Dzieki bogu ze juz mnie omina ten glupi wiek.. Ja bym radzil nawet nie dawac tutaj swego gg, bo twoje gg nie wytrzyma dziennej dawki nowych 'znajomych plci meskiej'. Co do fotek, to sa spoko, tylko niektore nie wyszly (te przy lustrze - widac odblask flesza) No tak, wracając do fotek, to takie ciemne jakieś... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Driger Opublikowano 25 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2008 @Konrad ja "w miare" spokojny .. xD Nom zdjecia ciemne takie , takie "mroczne i tajemnicze " moze emo girl ? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ddusia94 Opublikowano 26 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2008 Emo girl nie jestem :P poprostu tak wyszly i byl wieczor :P xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 26 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2008 Tyle razy zdarzyło zjeść włos i jeszcze ani razu nie zwymiotowałem ;p . Dzięki :* też mi sie mnóstwo razy zdażyło oszamać włosy, ale nie moje wiec sie nie liczy. Ja bylem zdreadowany przez moze rok, ale teraz ze swoją prawie-łysą-pałą uważam ze dready to był pochrzaniony pomysł.. długie włosy suxx (u facetów ofkoz), ale każdy może wyglądać jak chce i nic mi do tego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 26 Stycznia 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2008 Ja bym nie dawał zdjęć będąc dziewczyną, tu są sami niewyżyci młodociani i paru moderatorów w wieku średnim :PTak, najlepiej w ogóle zróbmy taki duży banner z napisem: "dziewczynom wstęp wzbroniony, bo tutaj wszyscy fapują do zdjęć"... Ludzie opanujcie się trochę, a zwłaszcza Ty Gnysek, będąc adminem staraj się nie zaniżać opinii serwisu, który współtworzysz. Kolejna dziewczyna dała zdjęcia i znowu afera nie wiadomo z czego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ddusia94 Opublikowano 26 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2008 To prawda zdawalo by sie ze dziewczyny maja tu nie pisac czy tez gier nie tworzyc bo od razu wychodzi ze to przekret (nie jest dziewczyna) :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matis3 Opublikowano 26 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2008 Przepraszam że to mówie Ranmus ale to Ty sobie daj może na wstrzymanie? coś Ci humor dzisiaj nie dopisuje?... ehhh po co takie fochy strzelać... ja przynajmniej sądze że post gnyska nie był do końca na poważnie ;p... ani nie miał na myśli zniechęcenia płci żeńskiej do korzystania z gmclanu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 26 Stycznia 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2008 Tak, humor mi dzisiaj wyjątkowo nie dopisuje i się czepiam. Przywilej admina, pkt 1 regulaminu. :] I sprawdź w słowniku czym jest foch. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matis3 Opublikowano 26 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2008 Tak, humor mi dzisiaj wyjątkowo nie dopisuje i się czepiam. Przywilej admina, pkt 1 regulaminu. :] I sprawdź w słowniku czym jest foch. foch - dąs więc nie wiem co tu nie tak według Ciebie? ;D... wiem że to Twój przywilej dlatego jest przepraszam heh ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 26 Stycznia 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2008 A po co przepraszasz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matis3 Opublikowano 26 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2008 A po co przepraszasz? ja już jestem przeciwko tej rozmowie xD... bo się offtop robi... przepraszam nawiązując do zasady że "admin ma zawsze racje" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ddusia94 Opublikowano 26 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2008 Ale po co to wszystko... ^^ Bez kłótni żyje się lepiej :] :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 26 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2008 Dobra zmieniamy temat : http://www.fotka.pl/profil/imagination93/ - Powie mi ktoś tak szczerze czy ona ładna jest ;O Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 26 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2008 KraaiNaa PeŁnaa NieNawiSci całkiem spoko, tylko na pierwszym zdjęciu nie potrzebnie się patrzy w ten aparat. i cycków nie widać za bardzo :blush: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamilek Opublikowano 26 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2008 na tych fotkach no no fajnie wyglada :D ciekawe jak na koorowych :P bo moze to czarnobiale i negatyw xDDD a to ja: http://www.kamilek9393.fotka.pl pffffffffff:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 26 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2008 @Kamrat: Dzisiaj/jutro postara się dać lepsze fotki, które były wcześniej :P Zapewniam Cię, ze na niej widać trochę więcej części ciała XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Marcelot Opublikowano 26 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2008 Dobra zmieniamy temat : http://www.fotka.pl/profil/imagination93/ - Powie mi ktoś tak szczerze czy ona ładna jest ;O yyy... daj jej gg ;p Widziałem brzedsze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 26 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2008 No Fallord trafiles w 10 piekna kobieta :thumbsup: :jezor: Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 26 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2008 yyy... daj jej gg ;p Sry nie mogę :P To moja koleżanka z klasy ;o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Marcelot Opublikowano 26 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2008 To ją ładnie poproś ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 26 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2008 @UP: Sry, ma chłopaka, na dodatek takiego tępaka, ale nie nie - ona będzie moja =D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 26 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2008 ale nie nie - ona będzie moja =D Ładnie to tak? :o A tak btw - całkiem ładna ;3 EDIT: Ej kurde, Fallord jak ty z nią do klasy chodzisz to... ile ty masz lat? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Marcelot Opublikowano 26 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2008 Fall: Ona jest brzydka ;p Daj jej gg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 26 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2008 EDIT: Ej kurde, Fallord jak ty z nią do klasy chodzisz to... ile ty masz lat? biggrin.gif Na ile "nas" oceniasz ? ;o Fall: Ona jest brzydka ;p Daj jej gg kurde, ona będzie moja =D Szkoda, że tak późno zacząłem ją "zarywać", bo niestety ma już chłopaka, nie wiadomo kiedy z nim zerwie i kiedy będzie żałoba "po chłopakowa" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamilek Opublikowano 26 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2008 Sadzac po koncowce "93" to pewnie rocznikowo 15 :P Tak jak ja :P Fall: Czasami warto zaczekac, lecz czasami moze byc tez za pozno :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 26 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2008 @UP: Taaa, masz rację. Hmm, może ja sam kiedyś jakimś foto Was obdarzę =D btw. @UP: Ile masz cm wzrostu, bo na pierwszy rzut okawyglądałeś mi na 12 lat xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 26 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2008 Na ile "nas" oceniasz ? ;o Ją to na... hmm 17? =D @up: LOL! Tyle co ja - ej ja też chce takie laski w klasie :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 26 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2008 Hmm, niestety, takie laski tylko w naszym gimnazjum XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 26 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2008 Hmm, niestety, takie laski tylko w naszym gimnazjum XD To niesprawiedliwe! >:[ Pożyczyłbyś parę... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi