Saus Opublikowano 18 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2011 Sau, spodnie w kratę są gejowe. Nie. Widze ze masz nawet takie trampki jak ja, tylko ja mam biale sznorufki <3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 18 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2011 Nie. Spodnie w kratę noszą brudasy i lewaki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 18 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2011 I grubasy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 18 Lutego 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2011 ja mam 64 przy 183 grube spaślaki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 18 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2011 To przez Twoją monobrew o której tak często rozmawialiśmy . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 19 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2011 :o ojezu stachu /fa/ jeszcze pol roku i mozna znowu -kaszlu kaszlu - WROCLAW WROCLAW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 20 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2011 Castleflak Flak i wspaniała tablica 'tabów'. I Skrzyżowane nogi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moldis Opublikowano 21 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2011 Moldis też kce się pochwalić swoim słit :3 zajafka: ................... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 21 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2011 IMO Brzydka fryzura :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4tk Opublikowano 21 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2011 Bo moldis jest emo A flaczkowi odrasta monobrew Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziab Opublikowano 21 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2011 czy specjalnie pokazujesz klate na forum peeeelnym chloptasiow? : o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moldis Opublikowano 21 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2011 Co nienormalnego w pokazywaniu klaty? : D Ja tak w lato chodzę po mieście :3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 21 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2011 Generalnie pokazywanie półnagiego zdjęcia, na którym widać właściwie tylko klatę, a nie twarz, na forum którego 99,9% użytkowników to mężczyźni jest dla mnie bardzo dziwne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moldis Opublikowano 21 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2011 bardzo przepraszam że tylko takie zdjęcia miauem na fb :c Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MagnusArias Opublikowano 21 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2011 Moldis fajny kaloryfer. Serio. Chodziło mi o ten na ścianie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4tk Opublikowano 22 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2011 Co nienormalnego w pokazywaniu klaty? : D +1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 22 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2011 no tak, grunt ze innym dzieciom sie podoba - sami okazuja swoje preferencje. keep doing anyway! ;> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4tk Opublikowano 22 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2011 Nikasowi tak się spodobało, że aż osobiście przyszedł mi to powiedzieć. Nie posłał swojego sługusa! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MagnusArias Opublikowano 23 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2011 Przez wasze "Sznorufki" i gołe klaty mam uraz na całe życie :< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crackkk-GM Opublikowano 23 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2011 Każdy i tak wie że Alternative ma najsłitaśniejszą klatę na forum :) a ja zaraz po nim. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moldis Opublikowano 24 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2011 uh uh.. ... co za różnica? jeśli lubisz laski to popatrzysz i ot nic, klata jak klata. No chyba że jest z tym jakiś problem :D a miałem tylko takie focie kozzz lansowałem się przed koleżanką, bo czemu by nie! :" D btw. "keep doing anyway! ;> " lubisz to no nje ? >:3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 24 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2011 lubisz to no nje ? >:3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crackkk-GM Opublikowano 24 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2011 Wiesz gdybyś był fajny enough to kobiety by Tobie takie zdjęcia wysyłały :) . I dla zaniżenia Twojego ego powiem Ci jeszcze że bez żadnych szałów , trenowałem , znam bardziej wyrobionych ludzi od Ciebie i to bardzo ;) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4tk Opublikowano 24 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2011 Każdy i tak wie że Alternative ma najsłitaśniejszą klatę na forum :) a ja zaraz po nim. Racja, racja. Moja klata juz nie jest slodka tylko sexy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crackkk-GM Opublikowano 24 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2011 Nie wierz w co mówią księża :) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4tk Opublikowano 24 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2011 Ale jak to? Przecież mój tata zawsze mówi prawdę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 24 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2011 turn trolling off Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crackkk-GM Opublikowano 24 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 24 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2011 dobra, bez ściemniania to powiem - zaczynacie mnie wkurwiać. niektórzy, aczkolwiek pragną iść do izolatki. przestać się błaźnić, bo to jest wyjątkowo słabe, aż się pod palce nasuwa guzik BAN. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moldis Opublikowano 24 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2011 Wiesz gdybyś był fajny enough to kobiety by Tobie takie zdjęcia wysyłały :) . I dla zaniżenia Twojego ego powiem Ci jeszcze że bez żadnych szałów , trenowałem , znam bardziej wyrobionych ludzi od Ciebie i to bardzo ;) . at fyrst: skąd wiesz że nie wysyłają? ;> wyrobienie wyrobieniem, no i co z tego : D, czy ja gdzieś napisałem że się chwale i jaki ze mnie hardcorowy koxu? ot po prostu miałem takie fotki to wsadziłem a wy afere robicie, nie rozumiem czy to zazdrość czy coś? ; 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi