Moe Opublikowano 28 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2010 grubas Do mnie? ja ważę 62,5 kg a jestem najchudszy w porównaniu do moich klasowych, no może nie do końca, bo jeszcze takie kurduple do mojej klasy chodzą, o nich nie wspomnę :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 28 Września 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 28 Września 2010 zależy na jaki wzrost, ja mam 64 kg na 183 cm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 28 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2010 Teraz do gimbazjum coraz niżsi i grubsi przychodzą, nic nowego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 28 Września 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 28 Września 2010 Teraz do gimbazjum coraz wyżsi* i grubsi przychodzą, nic nowego. fixed Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zelman Opublikowano 28 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2010 Wojzax, odejmij 10kg to będą moje wymiary :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Assassin Opublikowano 28 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2010 Moe, a co ty się przejmujesz xd . Anty prowokuje :D . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nickolas Opublikowano 28 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2010 e tam, ja mam jakoś 172cm wzrostu i waże 50 kg i mam niedowagę 15 kg ! :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farkraj Opublikowano 28 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2010 psychix jest chyba tutaj najprzystojniejszy :> A nickolas mnie nie pobije w niedowadze! mam jakieś 175 cm i waże 49 kilo <nerd jea> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 28 Września 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 28 Września 2010 psychix jest chyba tutaj najprzystojniejszy :> A nickolas mnie nie pobije w niedowadze! mam jakieś 175 cm i waże 49 kilo <nerd jea> 176 czy tam 7 i 50kg lol :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 29 Września 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 29 Września 2010 Zapadniętymi klatami też będziecie się chwalić? ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makary155 Opublikowano 29 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2010 Powiedzmy że to ja. Nie zwracać uwagi na jakość bo to moja dziewczyna coś grzebała w fotoszopie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 29 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2010 Zapadniętymi klatami też będziecie się chwalić? ;) nie wywołuj wilka z lasu bo 4tk tylko czeka na to by pokazać klate :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4tk Opublikowano 29 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2010 Już ja znam twoje pragnienia, psysiu! Nie chowajmy się dłużej! Oni zasługują na to, by znać prawdę! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 1 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2010 Japanstasz jest z was największy (Tymon się nie bawi!). Nawet mam z nim zdjęcie porównujące. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 1 Października 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 1 Października 2010 Japanstasz jest z was największy (Tymon się nie bawi!). Nawet mam z nim zdjęcie porównujące. Aha, no faktycznie widzę... nie, może wrzuć to zdjęcie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 1 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2010 Same slowa wystarcza Anty. Niechcialbys zobaczyc tego zdjecia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 1 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2010 No, czekałem aż ktoś poprosi. https://gmclan.org/uploader/2770/Zdj_cie0108.jpg Sylwetki rozmazane, ale ogólnie widać jak się nawyginałem, żeby tego olbrzyma objąć! A 1,8m mam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 1 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2010 Jesli ty masz 1,8m to moj penis ma 2m. Ale fotograf to ze strachu sie chyba trzesie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 1 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2010 Fotografka. I nie, nie trzęsie się ze strachu, po prostu był ustawiony tryb nocny, który cholernie ścina i przy najmniejszym drgnięciu obraz był rozmazywany. Jesli ty masz 1,8m to moj penis ma 2m. nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alwin Opublikowano 5 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2010 ROK END ROLL!! ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saus Opublikowano 5 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2010 psychix jest chyba tutaj najprzystojniejszy :> (...) Bo ja jeszcze nic nie wrzucilem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 14 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2010 siema siema Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MagnusArias Opublikowano 14 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2010 Jezus Maria, Nikas, nie strasz! To jest gorsze niż buka :< E: @down :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 14 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2010 Justin Bieber. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 14 Października 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 14 Października 2010 Jezus Maria, Nikas, nie strasz! To jest gorsze niż buka :< hahah xdd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alwin Opublikowano 14 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2010 Nikas biedaku.. Tutaj żeby mieli CIę za ładnego musisz tak wygladać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 14 Października 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 14 Października 2010 Alwin, patrząc na twoje zjęcie ten nick mi nie pasuje. Lepszego sobie nie mogłeś wymyśleć? Alwin mi się kojarzy z tą bajką o wiewiórkach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MagnusArias Opublikowano 15 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2010 Ranma, nie tylko Tobie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4tk Opublikowano 15 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2010 siema siema Czytasz CDA? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 15 Października 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 15 Października 2010 mam ten sam plakat w pokoju w domu : / @EDIT: A to ja jestę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi