Darlix Opublikowano 12 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2010 Slash, "nie próbuj być fajny, nie wychodzi Ci to. " - odwieczny cytat gmclanu przekazywany z pokolenia na pokolenie. Jak dla mnie to widać podobieństwo, Ty chyba jesteś, nie wiem, ślepy? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 13 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2010 Slash, "nie próbuj być fajny, nie wychodzi Ci to. " - odwieczny cytat gmclanu przekazywany z pokolenia na pokolenie. Jak dla mnie to widać podobieństwo, Ty chyba jesteś, nie wiem, ślepy? :) od kiedy? -.o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slash (Pental) Opublikowano 13 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2010 Darlix, Darlix. Jedna, malutka rada, być może ją znasz: nie próbuj być fajny, nie wychodzi Ci to. Wojzax tą niemalże samą fotę przedstawia nam po raz setny. Poza tym mam prawo wyrazić własną opinię. Dla mnie nijak to podobne, poza tym Wojzax chyba pokazywał podobne fotki przed tym avatarem. Dlatego raczej nie był to zabieg celowy, a jeżeli już - po co o nim wspominać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 13 Marca 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2010 W ogóle nic nie piszmy, bo po co o czymkolwiek wspominać? To forum, a nie jakieś forum, czy coś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slash (Pental) Opublikowano 13 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2010 Bo to tak jakby napisać kawał, a zaraz ktoś wyjaśnia, o co w nim chodzi. Ten post w sumie też, bo sytuację tak banalną trza tłumaczyć jednemu... hmm... mniej bystremu :) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 13 Marca 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2010 Ja i sztuka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slash (Pental) Opublikowano 13 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2010 Wow, nowy wizerunek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 13 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2010 Kocham Twój szaliczek : 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darlix Opublikowano 13 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2010 Jaki styl, szalik pod kolor bluzki :P Widać ze po tym kieliszku Cię zachwiało ^_^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saus Opublikowano 13 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2010 Aleś ty chudy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darlix Opublikowano 13 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2010 Nie garb się! Jest pajączek. ;o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 13 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2010 od razu widać, że kierunek malowanie itp. fajny szalik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 13 Marca 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2010 od razu widać, że kierunek malowanie itp. Nadinterpretujesz fakty. Było darmowe wino i ciastka, lol. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slash (Pental) Opublikowano 13 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2010 Tia. Ale szalik i tak jest fajny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nickolas Opublikowano 13 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2010 Wszyscy się do tego "szaliczka" uczepili :F Aczkolwiek, fajny ten szalik ;D Trza sobie taki kupić :F Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 13 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2010 pedalsko, tyle z mojej strony ;) a obrazek zacny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pereh Opublikowano 14 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2010 Klasa chłopie.. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 14 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2010 yuppie fuck, o. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4tk Opublikowano 14 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2010 widać jedna lampka za dużo :| Ale szaliczek rox :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slash (Pental) Opublikowano 14 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2010 widać jedna lampka za dużo :| Tiaa, bo ty to jesteś mega znawca w tych kwestiach. I nie zmieniaj znowuż wieku na 16, bo to niewypał lekki :) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4tk Opublikowano 14 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2010 Tiaa, bo on wcale nie trzyma kieliszka w ręku. I wreszcie ustaw prawdziwy wiek, bo w ten coś nie wierzę :) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slash (Pental) Opublikowano 14 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2010 Wiem, że przytaczam sobie moją osóbką postać człowieka w stu procentach dojrzałego emocjonalnie i psychicznie, jednak komplementy potem, złotko ;) . Tiaa, bo on wcale nie trzyma kieliszka w ręku. Wskaż mi, gdzie tę głupotę potwierdziłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 14 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2010 za taki obraz na plastyce dostałbym pewnie co najwyżej 2+ :| no i nie jesteś gejem :( a 4tk ssie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darlix Opublikowano 14 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2010 Nikas: Galerianka? Ale spamujecie, a ja musze to czytać :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 18 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2010 Wojzax gdy spojrzałem Ci w oczy , to nagle ujrzałem postać THISMANA ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 18 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2010 No to czas na pierwsze zdjęcia już jako pełnoprawny obywatel RP. http://b62.grono.net/55/176/gallery-96554741-500x500.jpg oraz http://c0.grono.net/111/218/gallery-96554753-500x500.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 18 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2010 Fajna koszulka :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 18 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2010 ŁYSY NERD To Ty nie jesteś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slash (Pental) Opublikowano 18 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2010 Fajna koszulka :) Nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4tk Opublikowano 18 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2010 Straszne hery, nie wiem jak Ciebie, ale mnie to odrzuca ;x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi