Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 12 Listopada 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2009 Nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 28 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2009 Teraz jestem najlepszy, bo wrzucę filmik z sobą, zamiast zdjęcia http://www.youtube.com/watch?v=h9FCgp-4lkM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saus Opublikowano 28 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2009 A ty widzisz cos czy tak na wyczucie :P? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 28 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2009 Nawet jeśli widzę, to i tak nie skupiam za bardzo wzroku na tym co się dzieje. Chociaż na tym śmiesznym elektryku słuch ciężko skupić;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 28 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2009 Ładnie grasz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 29 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2009 Oto przed wami: Moja gęba z dowodu osobistego! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 29 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2009 jaki zmulony, co spaliłeś? :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 29 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2009 Zawsze to samo. Ja po prostu mam taką gębę. Nie widziałeś moich poprzednich zdjęć? Po każdym ktoś daje tego typu komentarz :D Cholibka, muszę nieskromnie przyznać, że jak te kudły zepnę to nawet trochę jak człowiek wyglądam :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 29 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2009 no praktycznie nie widziałem, wiec uznajmy, że ten jeden raz mogłem się do tego przyczepić :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 29 Listopada 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2009 Platyna po prostu śpi jak ktoś mu zdjęcie robi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 29 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2009 To nie tylko na zdjęciach. Wiele osób mi w szkole mówiło, że ja jak idę korytarzem to zawsze wyglądam, albo jak skacowany albo naćpany jakiś :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 29 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2009 To nie tylko na zdjęciach. Wiele osób mi w szkole mówiło, że ja jak idę korytarzem to zawsze wyglądam, albo jak skacowany albo naćpany jakiś :P Podejzewam ze mowia prawde : O A ty po prostu wymowki se wymyslasz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 29 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2009 to przez te oczy! albo serio odłóż te narkotyki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 29 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2009 Do jakiegoś 1 roku życia lekarze myśleli, że mam Zespół Downa. Może to dlatego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slash (Pental) Opublikowano 30 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2009 Ładną dziś pogodę mamy :bye1: ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 30 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2009 Platyna po prostu śpi jak ktoś mu zdjęcie robi. Ja sądzę , że to flesz go oślepia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 1 Grudnia 2009 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2009 Do jakiegoś 1 roku życia lekarze myśleli, że mam Zespół Downa. Może to dlatego. U mnie miałbyś ksywę Jabol. Btw. trzeba było poprosić panią fotograf, żeby Ci loda zrobiła to byś miał uśmiech na twarzy jak trzeba, a nie taki zamulasty wyraz twarzy. Ew. jakiś dobry dowcip... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 2 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2009 kiedyś dawałem więcej, to nadrabiam teraz zdjęciem swoim jakiegoś gościa z afro : o wersja ocenzurowana bo ryj krzywy był niczym coś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 29 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2009 Jak zwykle owłosiony, a do tego zrobiłem zeza ale kij. Dorobiłem się pary okularków i jestem happy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 29 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2009 No patrz, już masz okulary. Jeszcze tylko koszuli w kratę ci brakuje :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 29 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2009 A to czekaj, polecę po tą koszulę i strzelę sobie znowu focię. ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 29 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2009 Normalnie ten gosciu jak mlodszy Tymon wyglada ; O Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 29 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2009 xD Jestem wyższy, podobieństwem jest sposób zachowania. xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 1 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2010 + http://img121.imageshack.us/img121/209/nank22.jpg Serious Business Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 1 Stycznia 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2010 Request forbidden by administrative rules. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 1 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2010 O, nasza klasa już nie pozwala hotlinkować do samego zdjęcia chyba ;p Nareperowałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 1 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2010 O, gitara za 400zł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 1 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2010 Nie wiem, ja kupiłem za 290 :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 1 Stycznia 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2010 Na zdjęciu wyglądasz jakby Cię zmuszali do grania na gitarze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 1 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2010 Pasek mi się zepsuł, a ta gitara dobre 5 kilo waży. Thats why. Po za tym spójrz na godzinę ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi