PoxiPol Opublikowano 25 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2009 Dlaczego w Angli nie ma murow : < Ani Grafiti : < Ani mebli w kawalkach : < Ani dziewczyn : < Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 26 Września 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 26 Września 2009 Wyglądasz na tym zdjęciu jak Kubica. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 26 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2009 Za każdym razem ktoś w foto-galerii ktoś porównuje mnie do zupełnie innej osoby. ZE FLAQUE IS A SPY Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 26 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2009 Flak się cieszy bo w końcu w znalazł kolegów :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 26 Września 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 26 Września 2009 Tak, szukał ich w magilnie całą noc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 11 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2009 http://photos.nasza-klasa.pl/13981152/43/m...a0f3fd91cb.jpeg Braveflaque Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 11 Października 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 11 Października 2009 Flaque, stajesz się Nikasem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 11 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2009 Nie, na razie jestem w fazie stawania się Wojzaksem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 12 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2009 wojzax, i tak już ty dałeś tu więcej takich samych fotek niż ja >: O Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 12 Października 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 12 Października 2009 W takim razie Flaque, stajesz się Wojzaxem w stanie PrzedNikasowym i jesteś na dobrej drodze by wyznaczyć nowy trend. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek999 Opublikowano 15 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2009 ekipa sprzątająca. http://www.gmclan.org/uploader/2321/ekipa2.png Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 15 Października 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 15 Października 2009 Jeśli jesteś Extreme to wyglądasz kropka w kropkę jak mój kumpel. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek999 Opublikowano 15 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2009 tak, to ja :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 15 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2009 nie wiem czy juz mowil kiedys misiek jak wyglada, ale tez mysle ze extreme :P EDIT: trafiliśmy, hehe ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 15 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2009 Znów się zdziwiłem, bo byłem pewien, że misiek jest starszy. btw ta w jasnoróżowej bluzeczce za parę lat może być przyjemna :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 16 Października 2009 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 16 Października 2009 ale paszkwary :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofel Opublikowano 16 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2009 Za to ty Gnysek ociekasz pięknością... :DDDDD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoho Opublikowano 16 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2009 flak, ale z ciebie brud. Obraza użytkownika. Warn +1. gnysek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 17 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2009 ale paszkwary :/ Nie no, przyznasz chyba, że ta w jasnym różu za parę lat będzie przyjemna :] Chyba, że to tylko mój gust Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 18 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2009 słabo ją widać, ale z tego co ja widzę, to ona nie będzie przyjemna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 18 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2009 flak, ale z ciebie brud. yoho, ale z ciebie murzyn. Obraza użytkownika. Warn +1. gnysek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaistlinBlackRobe Opublikowano 18 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2009 Logika gnyska: tamte dziewczyny ze zdjęcia nie są użytkownikami, więc można obrażać. xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 18 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2009 Czego oczy nie widzą... ; ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 19 Października 2009 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 19 Października 2009 A kto powiedział, że mówię o dziewczynach? Wyciągacie sobie sami wnioski i mnie jeszcze za nie krytykujecie ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 19 Października 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 19 Października 2009 Ale kretyn... To nie było w żadnym wypadku do gnyska. A to jest zdjęcie MOIH OCZUF, żeby nie było SPAMU: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 19 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2009 A kto powiedział, że mówię o dziewczynach? Wyciągacie sobie sami wnioski i mnie jeszcze za nie krytykujecie ... Sam zasugerowałeś mówiąc "paszkwary". W końcu jest "ta paszkwara", czyli rodzaj żeński :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 19 Października 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 19 Października 2009 Gnysek, już się nie tłumacz, bo wiadomo że chodziło o dziewczyny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 19 Października 2009 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 19 Października 2009 Czyli muszą być paszkwarami, skoro wiadomo o kogo chodziło :) Problem z głowy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 12 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2009 raz pięć osiem próba kamerki ( : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 12 Listopada 2009 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2009 Oho, masz rogi jak diabeł jakiś! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi