en_6280 Opublikowano 18 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2009 hmmm miodzio! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ddusia94 Opublikowano 18 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2009 Szczerze nie lubie ani jednego, ale sobie wisza ... z drugiej strony pokoju mam tych ulubionych... te są juz stare :< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 18 Września 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 18 Września 2009 Może Crack ich lubi skoro ciągle wiszą? Genialne krągłości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ddusia94 Opublikowano 18 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2009 Cóż zasługa tłuszczu :D :< A co do plakatow nie lubie ich! -.- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziutt Opublikowano 18 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2009 I kubus puchatek :) :< Gdzie moja pinezka w okolicach tyłka..? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ddusia94 Opublikowano 18 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2009 na naszej klasie... Głupek? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 18 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2009 Ziutt, jakież niesamowite foto klaty masz na n-k ;p . No ale wreszcie mogę się przyznać do błędu, że Cię ciągle za 10latka brałem :( . Flak, co to za pseudohipisowska koszulka :P . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 18 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2009 Flak to Emo. Wyglada jakbys trzymal zyletke w rekach : ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziutt Opublikowano 18 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2009 Dodawajcie mnie do znajomych ,jej ^^ // Imo , :D dane na temat mojego wieku na naszej klasie sa tak samo wiarygodne jak tutaj jezeli o to Wam chodzi ^^ . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 19 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2009 Flak, co to za pseudohipisowska koszulka tongue2.gif . Alice in Chains ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 19 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2009 Flaku, masz taką samą komórkę co ja ^^ Ale mogłeś użyć autowyzwalacza :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 19 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2009 Gdybyśmy mieli taką samą komórkę, to wiedziałbyś, że autowyzwalacza nie mógłbym użyć, bo komórka jest płaska i nie da się jej nigdzie postawić ;p Na pewno masz Samsunga U600? ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 19 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2009 Ddusia, dlaczego rozebrałaś Kubusia Puchatka? O.o Co do wieku Ziutta. Jestem niemal pewien, że ma więcej niż 10. Gdy go zapytałem to powiedział, że 11. Ale ja obstawiałbym jakieś 13. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
progio! Opublikowano 19 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2009 pic unrelated swoja droga mam dejavu ze juz widzialem taka zjebana rozmowe w tym temacie. @ziutt moze miec i te 13 ale i tak zachowuje sie dziwnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 19 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2009 Ups, my bad :P Myślałem, że to u900 :P I zawsze możesz komórkę o coś oprzeć :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 19 Września 2009 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 19 Września 2009 Pattison, Jonasi i Gomez. Ambitni idole, nie ma co. :/ I kto to mówi? Ja nawet nie mam pojęcia kim oni są, a Ty jak widać znasz ich całkiem dobrze... przyznaj się, kto wisi na Twojej ścianie ? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 19 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2009 przyznaj się, kto wisi na Twojej ścianie ? już mówię ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 19 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2009 psichix lans, ale ma dziwną twarz >: O Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 19 Września 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 19 Września 2009 Twarz ma właśnie ######stą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 19 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2009 Twarz ma właśnie ######stą. Popieram. I do tego naprawdę ma czym oddychać. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 19 Września 2009 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 19 Września 2009 Twarz ma średnią. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 19 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2009 Twarz ma średnią. Gustu nie masz gnysiu :( pokaż w takim razie swój ideał ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 19 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2009 Obrazila sie bo udowodnilem jej ze zle czyni xd Typowa kobieta... Jezeli klocisz sie z dziewczyna przepros ja , tymbardziej kiedy nie ma racji czy cos xd.. A w życiu! toż to killer dla związków, kobiety kochają drani którzy szybciej powiedzą żeby sie pier**ła szmata niz przepraszaja. serio. A szczególnie kiedy ma się racje, bo jak sie walnie konkretną gafe i lipe razy sto to wypada czasem zrobić wyjątek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 19 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2009 propa ma rację! zakończenie wakacji, zdjęcie znalazłem buszując w telefonie >: O Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 19 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2009 Nikas, remont w pokoju?:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 19 Września 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 19 Września 2009 I kto to mówi? Ja nawet nie mam pojęcia kim oni są, a Ty jak widać znasz ich całkiem dobrze... przyznaj się, kto wisi na Twojej ścianie ? :D Znam dlatego ponieważ dzień w pracy rozpoczynam od herbatki lub kawusi, a także obijania się po stronach a'la pudelek (nie licząc gmclanów, pclabów itd). :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 19 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2009 Jeszcze trochę i zaczniesz czytać Życie Na Gorąco :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crackkk-GM Opublikowano 19 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2009 Jeszcze trochę i zaczniesz czytać Życie Na Gorąco :(I oglądać Modę na sukces... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 19 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2009 Jeszcze trochę i zaczniesz czytać Życie Na Gorąco :( oraz grać w Pokemon World Online Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 25 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2009 Pearl Jam i zapijaczona morda to jest to:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi