Japanstache Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2009 ehehe, czerwona gwiazda jest taka cool. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Ano, do tego ta czapka oryginalna, made in cccp :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Istny Zajtzev. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2009 To za Archievementa FotkaCLAN.ORG gdyż chce się pochwalić nowymi sunglassami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Za pozwoleniem Borka jak i reszty ekipy, wrzucam tutaj nasze grupowe zdjęcie ze zlotu w Szczecinie :D Dodam że impreza była udana, a Tymona kanapki były genialne - polecamy go laskom :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borek Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Kurde, mogłem pokazać klatę miałbym: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziutt Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Ktory to Borek tak wlasciwie Oo ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Ranma ładnie wyszedł. Borek drugi od lewej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borek Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Ktory to Borek tak wlasciwie Oo ? Drugi od lewej z roześmianą papą :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2009 ja swoich bardziej indywidualnych fotek nie pokaże - na każdym wyglądam jak zaćpany, serio xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziutt Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2009 O _O im in shock... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Mogliście też wrzucić zdjęcia które zrobiła pani A., gdy śpimy. ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borek Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Tymon to by zmieniło zupełnie nasz wizerunek GMClanowy :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Ja i tak na każdym byłem twarzą do ściany, więc co mi to za różnica. xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Ja drogą dedukcji wywnioskowałem, że Borek to ten co nie jest Ranmą, PsipsiXem, Tymonem, ani Gnyskiem. Powiem ci Borek, że wcale nie wyglądasz na Borka :P Co wyście wódkę ze szklanek do piwa żłopali pijoki jedne?! Ranma oczywiście oryginalna mina. W tym roku taka złowroga :P Gnysek wyszedł jak to gnysek tylko trochę mniejszy. =) Psychol najmłodszy chyba, a pierwszy rękę po flaszkę wyciąga! A drugą ręką... EDIT: Nie, nie zapomniałem o Tymonie. Po prostu zostawiam jego włosy bez komentarza : D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borek Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Jak pić to ostro xD Wiem, ludzie wyobrażają sobie mnie jako chamskiego wielkiego gbura :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Nie, po prostu masz zbyt płaską twarz w porównaniu do avatara =) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Co wyście wódkę ze szklanek do piwa żłopali pijoki jedne?!W ogóle ten stół jakiś pusty, bo to był bodajże początek, kiedy zaczynaliśmy się rozstawiać. Przede wszystkim brakuje tam innych flaszek, bo jedna wygląda jakby była jakaś posucha. ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borek Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Tymona i Ranmusa też kojarzycie z avatarów? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borek Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2009 W ogóle ten stół jakiś pusty, bo to był bodajże początek, kiedy zaczynaliśmy się rozstawiać. Przede wszystkim brakuje tam innych flaszek, bo jedna wygląda jakby była jakaś posucha. ;P Nom, bo to było na początku, a nie wiem nawet czy nie na siłę do zdjęcia była postawiona ta flaszka :) Nieważe, tak czy siak urąbali się wszyscy i było wesoło :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Nie no akurat Ramusa wszyscy kojarzą ze zdjęcia z zeszłego roku. I to jest nie do zapomnienia. Tymona też już wszyscy z gęby znają. Ciężko nie znać po topicu Ranmy :P Tylko PsichiXowi można zarzucić, że ma za małe piersi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saus Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Borek zawsze ma ten tajemniczy usmieszek, jakby zrobl zdjecie raz w zyciu i wklejal twarz na kazda nowa fotke :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boro Casso Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
47xxxxxxxx Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Za pozwoleniem Borka jak i reszty ekipy, wrzucam tutaj nasze grupowe zdjęcie ze zlotu w Szczecinie :D Dodam że impreza była udana, a Tymona kanapki były genialne - polecamy go laskom :P Ranma mnie rozwalił :P Mistrz drugiego planu :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boro Casso Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Mistrz drugiego planu :D Ja czy Pan Wojtek ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Nie, ten czarnuch za Cejrowskim co go nie widać, tylko jakieś logo na koszulce mu się świeci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2009 W porównaniu z Tymonem ze starych fot, to tutaj go tylko dlatego rozpoznałem, że resztę rozpoznałem ;p . Image w stylu Tom Cruise był lepszy ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Dla mnie to Borek wygląda tam jak najmłodszy :P Ranma dostanie achievementa za zmuszenie Borka do doubleposta ( łamanie regulaminu ) :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Ha, Ranma, już wiem kogo mi przypominasz! Andy'ego Serkisa! Boro masz zdjęcie z moim idolem! Ja tez chcę! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boro Casso Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Boro masz zdjęcie z moim idolem! Ja tez chcę! Trzeba było przyjechać na wykład do łeby 6 Sierpnia, i wybulić 25 zeta na bilet. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi