Marmot Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2009 To już prędzej do Ziutta podobny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Możecie pokazywać klaty, piwa i zapuszczać włosy, i tak jestem seksiejszy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Heh, to było takie pierwsze skojarzenie, jak się przypatrzyłem to w sumie nie wiem gdzie widziałem podobieństwo d; Poza tym: Poxipolu, mówiłem o Bagniaku w wersji krótkowłosej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2009 A to ja słaba jakość bo moja koma jest do bani. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Za duzo metali na GMC : O Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Dla mnie spoko :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Mam trochę dłuższe włosy i słucham rapu -> czy jestem metalem ? :-( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2009 W takim wypadku zrobił bym dredy ale to i tak wiadomo bardziej typ muzyki można zobaczyć bardziej w ubiorze niż w fryzurze bo na oko 80% dziewczyn ma długie włosy a nie słucha metalu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2009 typ muzyki można zobaczyć bardziej w ubiorze niż w fryzurze bo na oko 80% dziewczyn ma długie włosy a nie słucha metalu. Rozwaliles mnie tym xD No shit sherlock Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Długie włosy to ma 95% dziewczyn, tak poza tym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2009 93% Badzmy precyzyjni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2009 fff Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Ale cię pomarszczyło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Starzeje się człowiek... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Woopwoop. Zepsuta kamerka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2009 ACHTUNG! KANAPKEN! Chinatown :) Newcastle ;[ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2009 No! W Newcastle wyszedłeś jak człowiek! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Newcastle ;[ Newcastle ;[ Newcastle ;[ Nie mowiles ze bedziesz w Newcastle. TE 25 MINUT W AUTOBUSIE MOGLEM POSIEDZIEC. OMG. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Nie mowiles ze bedziesz w Newcastle. TE 25 MINUT W AUTOBUSIE MOGLEM POSIEDZIEC. OMG. Niemiałbym i tak dla ciebie czasu, bo byłem zajęty oglądaniem kopulujących żółwi w Balticu, galerii sztuki współczesnej ;[ No! W Newcastle wyszedłeś jak człowiek! Wszystkie 3 zdjęcia są zrobione w Newcastle : ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 8 Sierpnia 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2009 fg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 8 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2009 Na kazdym zdjeciu sie zesrywasz, ze masz taka mine? serio pytam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 8 Sierpnia 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2009 To mina stylu "Jestem zły". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ch3mical Opublikowano 8 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2009 Wojzax dostał warn+1 dlatego taki chwilowy foch :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 8 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2009 Mój bratanek robi taka mine jak narobi w pieluche. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2009 OMG Flaku, czy ja mówię że masz trupiobladą cerę, albo wykrzywioną z bólu twarz na każdym zdjęciu? Nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2009 No właśnie, bo mojego zdjęcia nie ma w każdej stronie tematu i nie zdążyłeś tego dostrzec. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2009 nie wkur***cie mnie bo wrzuce zdjęcie swojego dupksa i będzie koniec dyskusji :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Ok, nikt nie zrozumiał żartu >:\ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziutt Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2009 To już prędzej do Ziutta podobny. :< Obrazasz mnie porownujac mnie do tego pijoka ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Żeby nie było, że cała foto galeria jest w zdjęciach Nikasa i Wojzaxa, to ja dam zdjęcie ;p : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi