Kofel Opublikowano 28 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2009 Jak mozna dziewczynie powiedziec ze jest brzydka? Ona nam tu dobrodusznie daje swoja fotke, kazdy sie pokazuje a ty wyskakujesz ze jest brzydka.. Ja tu tylko widze, że cały temat schodzina rozmowe o jej ładnej dupy z twarzy. Bo jakbyście nie mieli co robić tylko im dupy lizać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 28 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2009 Kofel zazdrości Dziap >: \ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crackkk-GM Opublikowano 28 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2009 Lol a ja powiem, że żadna nie jest ładna ani brzydka (: Dostanę całusa? :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 28 Lipca 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2009 Tak, od siostry :huh: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crackkk-GM Opublikowano 28 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2009 Tak, od siostry :huh:Od siory to nie chce. Dałbym fotkę, ale mi się nie chce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darlix Opublikowano 28 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2009 Dziab ma ładne zielone oczęta:) Crackk zarzuć fotę ;P Przypomnę sobie jak wyglądasz ;)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 28 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2009 Dział ma ładne zielone oczęta:) Nie wątpię :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 28 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2009 Dziad ;o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 28 Lipca 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2009 fff Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darlix Opublikowano 28 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2009 Ej noo :) Już się czepiasz :P Wojzuś to Ty? ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 28 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2009 Nie, to dziab. Trochę za małą czaszkę robota masz :< Pewnie ci głowa luzem lata. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 28 Lipca 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2009 A czytałeś poprzednie strony? :glare: Nie, to dziab. Trochę za małą czaszkę robota masz :< Pewnie ci głowa luzem lata. Tak, obija się w środku. Flaque13:50:26 jestes wypchany watą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziutt Opublikowano 28 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2009 Ja widuje o wiele wiecej kobiet o ponadprzecietnej urodzie w Wiekliej Brytanii niz polsce (i takze wiele brzydszych ale i tak wychodzi sie na plus ):) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 28 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2009 No bo Polki emigrują, więc co się dziwisz, że widujesz w Wielkiej Brytanii kobiety o ponadprzeciętnej urodzie. Gdyby nie emigrowały, to by były tylko te brzydsze :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziutt Opublikowano 28 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2009 :) mowilem akurat o angielkach..polakow latwo poznac po ubiorze,zachowaniu ,sposobie chodzenia ,wygladzie ew. mordzie pijaka ; D napewno na ulicy widzialem wiecej ladnych brytyjek niz kiedykolwiek w calym moim zyciu w Gdansku gdzie mieszkalem :) a to duze miasto jest , 5 razy wieksze od mojego tutaj .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xarfron Opublikowano 28 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2009 To ja też rzucę moją fotkę https://gmclan.org/uploader/5073/Two_face.jpg edit: owy wygląd to oczywiście tylko charakteryzacja :) nie mam innego zdjęcia na necie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 29 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2009 wykasowałem zbędne posty, będące pożywką dla Ziutta i jego wielkiej chęci syfienia. Ziutt, powtarzam - nie prowokuj innych do zejścia z tematu. po prostu kolejnym razem dam CI "nagrode". Skoro wać nie lubisz patrzeć na "syf na gmclanie" to się do jego rozprzestrzeniania nie przyczyniaj. PS. Masz jakieś wąty to won na PW, ja tutaj żadnej gadki prowadzić z Tobą o pierdołach nie zamierzam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Ja tu tylko widze, że cały temat schodzina rozmowe o jej ładnej dupy z twarzy. Bo jakbyście nie mieli co robić tylko im dupy lizać. +1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2009 ffd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2009 gdybym był laską to za ten look miałbyś + Ale i tak wole dzierlatki :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2009 @Wojzax, nie patrz się tak na Psichixa, bo rozbierasz go wzrokiem! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Każda wymiana zdań kończy się gejowskimi docinkami. Świetnie. :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2009 http://photos.nasza-klasa.pl/13981152/31/m...63c11443fb.jpeg http://photos.nasza-klasa.pl/13981152/33/m...f7e9db15df.jpeg http://photos.nasza-klasa.pl/13981152/32/m...5d813d1aa9.jpeg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2009 @EDIT: Puff, nie ma zdjęcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2009 O mój Boże! On ma klatę i piwo! Kozak! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Jestem w Holandii to mogę! O! :P A tyś chyba klaty nie widział :P Z resztą strasznie blady jestem nie ma tu słonka do opalania :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2009 A tyś chyba klaty nie widział :P No, przyznaję, nie widziałem, moją zjadł aligator. :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2009 ... Równie dobrze mogłem na Twojego posta odpowiedzieć ":O Faktycznie, mam klatę! Nie wiedziałem" <_< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Nobody, jesteś podobny do Bagniaka w wersji krótkowłosej ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2009 @Webzir - Dziwny jestes. Sa kompletnie inni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi