Nikas Opublikowano 23 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2009 lolo PRECZ Z GEJOWSKIMI FOTKAMI! A DDUSIA NIE JEST ŁADNA! (jestem chyba pierwszą osobą która napisała to do dziewczyny na gmc, bo każdy "ale jesteś słodka ajciu ajciu" i kisiel w majtach :) ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 23 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2009 Łał. A słyszałeś kiedyś o takim czymś jak kultura czy dobre wychowanie :) ? Już z samej kultury wynika, że wypada powiedzieć, że ktoś ładnie wygląda na zdjęciu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 23 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2009 no wiem, wiem! ale mi chodzi o to że byle jaka dziewczyna przyjdzie na gmc to każdy tak mówi :) btw. czemu mi mamrocie nie mówisz że ładnie wyglądam? :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farkraj Opublikowano 23 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2009 mnie to jeszcze od dziewczyn zwyzywali :blink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 23 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2009 No dobsz, ładnie wyglądacie :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farkraj Opublikowano 23 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2009 ale to było takie... nie z serca :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 23 Lipca 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2009 Nikas, załóż Front Przeciw Duśce i będzie gitarowo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziutt Opublikowano 23 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2009 ;> mi sie tam ddusia podoba... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 23 Lipca 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2009 Na pewno jest dla niektórych ładna tak że można się w niej zakochać, a dla innych nie wyróżnia się niczym szczególnym. Mnie też męczy to tak samo jak Nikasa, ale tak jest zawsze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gibon Opublikowano 23 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2009 foty walą ostro wioskom w afganistanie hehe desz może spadnie i klaty zakryjecie wieśniaki :) piłuj jondro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ddusia94 Opublikowano 23 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2009 @Ziutt: mmm xd Powiem szczerze ja tam komentarze Nikasa mam głęboko w pewnym miejscu... Jest tylko niewyżytym dzieckiem, które się wyżywa na różnych forach... Takim ludziom mówię: STANOWCZO NIE! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 23 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2009 jak dobrze że mam te 20 lat na karku i mnie te małolaty już dawno nie interesują :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 23 Lipca 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2009 Po wieloletnim używaniu YXE'a PsichiX ma już w nadmiarze chętnych kobiet i wziął się za 3D. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 23 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2009 kurcze, wojzax, Ty mnie zawsze potrafisz rozgryźć :0 no niestety, od nadmiaru głowa boli więc musiałem nieco od nich odpocząć ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziutt Opublikowano 23 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2009 Kobieta to kobieta Psi ..; D ; D ale fakt najbardziej noobowskie osoby jakie pamietam z gmclanu zanim przerwe mialem to Nikas ( z którego wszyscy sie smiali po cichutku i chyba jakis uszerbek jemu na psychice zostal ) ... ii.....hm..napisze jak nick sobie przypomne :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 23 Lipca 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2009 Hej hej, w porównaniu do co poniektórych Nikas jest spoko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Marcelot Opublikowano 24 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2009 Ja w prostych włosach ; P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darlix Opublikowano 24 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2009 Wyglądasz podobnie do Ddusi :D A widze w tle hazard na pełnych obrotach :) Nikas: Powiedziałem co widziałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ddusia94 Opublikowano 24 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2009 http://img364.imageshack.us/img364/8989/bleble.jpg Kolejna okropna fotka, która wywoła komentarze Nikasa w stylu : A ddusia jest bleee :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 24 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2009 Nikas: Powiedziałem co widziałem. wut? ale fakt najbardziej noobowskie osoby jakie pamietam z gmclanu zanim przerwe mialem to Nikas TAK! to były piękne czasy Crazy Labirynts! Hej hej, w porównaniu do co poniektórych Nikas jest spoko. mój Ty bohaterze! :* Powiem szczerze ja tam komentarze Nikasa mam głęboko w pewnym miejscu... no gdzie, gdzie!? :> Kolejna okropna fotka, która wywoła komentarze Nikasa w stylu : A ddusia jest bleee sry,ale na chwilę muszę coś wyłączyć, mianowicie uważasz że dla KAŻDEGO jesteś ładna? :> akurat nie twierdzę że jesteś brzydka, lecz twoja wypowiedź jest trochę dziwna btw. A ddusia jest bleee Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ddusia94 Opublikowano 24 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2009 Nie uważam, że się każdemu podobam... Ja sama sobie się nie podobam Tylko jak cos ci w moim wyglądzie nie pasuje... To narka nie pisz nic na temat mojej fotki.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 24 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2009 napisałem tylko że masz brzydką grzywkę :crying: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ddusia94 Opublikowano 24 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2009 a ty masz brzydką twarz... O! Też tak mogę... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 24 Lipca 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2009 O to dwa tuzy tego tematu, Ddusia94 i Nikas - walczą o prym najlepszego fotkowicza na gmclanie. Niestety z racji swojej płci, Nikas jest skazany na porążkę. :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ddusia94 Opublikowano 24 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2009 ja nie walczę ;< To on zaczął :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 24 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2009 To na zakończenie tej kłótni powiem, że to ja jestem boski :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 24 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2009 DDusio, zakryj jeszcze drugie oko i owiń całą głowę ręcznikiem na wzór kobiet z Arabii Saudyjskiej tak jak tu: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darlix Opublikowano 24 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2009 Hah, śmieszne to xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 24 Lipca 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2009 ja nie walczę ;< To on zaczął :( No bo jest zazdrosny i musi się uciekać do taktyki podjazdowej. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darlix Opublikowano 24 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2009 Ranmusie nie :) On po prostu wyciąga swoje męskie ego z kieszeni i walczy :) E: Wybacz Ddusia nie mogłem się powstrzymać :( (Cyklop) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi