Ddusia94 Opublikowano 22 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2009 Cisowianki? xD No a jak moje usta mogą być nie fajne... ^^ A grzybki z drewna są ... mój dziadek robił :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 22 Lipca 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ddusia94 Opublikowano 22 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2009 No bez jaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek999 Opublikowano 22 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2009 Fajne zdjęcie. @wojzax : lol. A Ddusia chyba tylko po części wie o co chodzi. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 22 Lipca 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2009 Wybaczcie, musiałem. Ciekawe co na to Krajowa Rada Stolarzy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ddusia94 Opublikowano 22 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2009 racja nie wiem o co chodzi... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek999 Opublikowano 22 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2009 Ddusia, jak twój dziadzio ma na imię ? rozwiejmy wszelkie wątpliwości tutaj zaistniałe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ddusia94 Opublikowano 22 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2009 Jan... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 22 Lipca 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2009 Chodziło mi o tego delikwenta: https://forum.gmclan.org/index.php?showuser=5753 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek999 Opublikowano 22 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2009 no i jeszcze pozostaje kwestia jakiej ksywki używał wcześniej. :P edit : żeby nie było, w edicie dam swe zdjęcie. http://img10.imageshack.us/i/ja2zux.jpg/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 22 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2009 Szła Maryna koło młyna, zaswędziała ją cytryna! Napotkała pana Jana, co miał... Ranmus: dodałem tylko to: wut, grzybki z tyłu ohmy.gif Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darlix Opublikowano 22 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2009 Ddusia jest ładna :) A usta też fajne :P Sądząc po zdjęciach jakie dodał Ziutt to ten temat zmienia się w gejury.pl :< Nie tolerujemy tutaj pedalskich fotek, przynajmniej ja :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziutt Opublikowano 22 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2009 Pedalski to sobie mow do swoich rodzicow, dziadkow ,znajomych :) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darlix Opublikowano 22 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2009 No może pedalskich to za mocno powiedziane ale po co pokazywać klatę jeśli 99.8% userow na tej stronie to płeć męska? Tym postem pokazałeś że masz nie wiecej niż 10 lat. Nie będę się z Tobą kłócić ponieważ jestem w takim wieku by ustąpić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziutt Opublikowano 22 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2009 :) Właśnie , usiadz , odpocznij staruszku...Daj mlodym sie zajac czym trzeba... A skad wiesz ze moje zdjecia nie sa zaadresowane do tych 0,02% userow na forum? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 22 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2009 Tą durną kłótnią na temat tego pokazania klaty tylko popisaliście się głupotą. Każdy wstawia takie fotki jakie uważa za słuszne, pogódźcie się z tym. EOT. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 22 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2009 lul, sprawa fotek ziutta zakonczona, niech lachony sie wypowiadaja, a meska czesc dla moralnosci niech przemilczy, o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 22 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2009 TAK WYGLĄDAJĄ LUDZIE, KTÓRZY ŚCINAJĄ TRAWĘ NA CMENTARZU NOŻYCZKAMI. Całe trzy metry kwadratowe trawy. Sory za minę, ale nie włożyłem jeszcze oczu i sztucznej szczenki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziutt Opublikowano 22 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2009 Niewiem dlaczego ale przypominasz mi Kube wojewodzkiego ;P .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 22 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2009 O szit, to ja chyba jednak nie kupuję tych okularów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 22 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2009 Mi bardziej to Mike Pattona przypominasz, ale to może skutki późnonocnego siedzenia na kompie po powrocie z miniimprezy ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 23 Lipca 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2009 Wojewódzki, jak w mordę strzelił. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 23 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2009 hmm, no jak sobie wyobrazilem flaka w okularach to rzeczywiscie - wojewodzki :0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darlix Opublikowano 23 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2009 Heh, Flaque na tym zdjęciu widać jakbyś miał bródkę :D Weź gitarę, umaluj się i zrób zdjęcie heavy metalowca :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 23 Lipca 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2009 Nie widzę dokładnie zdjęcia, bo za jasno w pokoju i słońce wali na monitor, ale po lekkich zarysach sądząc chyba nie chcę wiedzieć co tam dokładnie się znajduje. :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziutt Opublikowano 23 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2009 Dildoł ;D ? Jedynym hewi metalowcem z gitarą jestem tutaj ja > ,< ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 23 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2009 Gitara - tak jak klata - też kolegi? ;) A w ogóle to nie wyglądam jak wojewucki tylko zrobiłem taką minę :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziutt Opublikowano 23 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2009 Zazdrość :D? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darlix Opublikowano 23 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2009 Miało być koniec tematu o jego klacie ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziab Opublikowano 23 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2009 No może pedalskich to za mocno powiedziane ale po co pokazywać klatę jeśli 99.8% userow na tej stronie to płeć męska? no ale te 0,2% stanowią jednak osoby, które mogą chcieć oglądać tutaj takie zdjęcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi