PoxiPol Opublikowano 1 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2009 ya rly. PS NIE ZGOLE TEGO WASA! ZOSTAWCIE MNIE W SPOKOJU. Nalozylem filtra bo w kamerce mi sie kolor czerwony i niebieski j****,cieszcie sie ze w ogole moje wlosy zobaczyliscie. Teraz tylko poczekajcie az mi sie spodobaja moje oczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 1 Czerwca 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2009 New King of Polish underground rap. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 1 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2009 Mialem robic zdjecie z poziomu robienia loda, ale z poziomu robienia mi loda. Ale sie rozmyslilem. E - Kurde zapomnialem mordy wykrecic. Jestem antyjazzy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exigo Opublikowano 1 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2009 Mialem robic zdjecie z poziomu robienia loda, ale z poziomu robienia mi loda. Ale sie rozmyslilem. To się nazywa "poziom gały" tak na marginesie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 2 Czerwca 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2009 Uwaga! Będzie sensacja! Lekko podciąłem włosy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 2 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2009 Lolz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 2 Czerwca 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2009 Już dziecko z mojego avka jest bardziej podobne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 2 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2009 Wiesz czlowiek ogolnie do kota nie jest podobny. Po prostu tak mi sie skojarzylo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 2 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2009 Wojzi, przypomniałeś mi, że muszę się do fryzjera wybrać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 2 Czerwca 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2009 Widać po avatarze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 9 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2009 cała sesja (aż 2, rozmazane bo mi się łapa trzęsie :<) zwykłe (ta sama mina, photoshop) lans, oczko, do psikpsika(zdejm mi łorna, plx!) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 9 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2009 Sry : ( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 9 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2009 HY HY HY HE HE HA HA HA xD :thumbsup: xD EDIT: No co, ja wyraziłem swoje uczucia co do fotki danej przez poxipola :P wszelkie zażalenia do niego :P na dodatek to valhalla, więc to nie rygor :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 9 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2009 PoxiLol : LOL PsichiX: łorn -1 plx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 9 Czerwca 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2009 Prze_As z Ciebie, Nik_As! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghost Opublikowano 9 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2009 HY HY HY HE HE HA HA HA xD :thumbsup: xD EDIT: No co, ja wyraziłem swoje uczucia co do fotki danej przez poxipola :P wszelkie zażalenia do niego :P na dodatek to valhalla, więc to nie rygor :P Nie plackuj, bo powiem mamie. A to, że Valhalla to nie znaczy, że musisz spamić -.- Jeśli tak można i moderatorzy są dla nas wzorem - Będę Spamować w Valhalli (w skrócie: BSV). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 9 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2009 Cie do reszty pogięło duszku ;) Na przymus szukasz zaczepki :P Napisałem jasno: "wyraziłem swoje uczucia co do fotki danej przez poxipola [...] na dodatek to valhalla, więc to nie rygor" - czyli tutaj drobny spam nie jest traktowany tak surowo jak gdzie indziej :P co nie znaczy że to ma pozwolić na totalne przegięcie pały wedle Twojego toku myślenia duszku :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghost Opublikowano 9 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2009 Cie do reszty pogięło duszku ;) Na przymus szukasz zaczepki :P Napisałem jasno: "wyraziłem swoje uczucia co do fotki danej przez poxipola [...] na dodatek to valhalla, więc to nie rygor" - czyli tutaj drobny spam nie jest traktowany tak surowo jak gdzie indziej :P co nie znaczy że to ma pozwolić na totalne przegięcie pały wedle Twojego toku myślenia duszku :P hahahhahahha xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 9 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2009 Cie do reszty pogięło duszku ;) Na przymus szukasz zaczepki :P Napisałem jasno: "wyraziłem swoje uczucia co do fotki danej przez poxipola [...] na dodatek to valhalla, więc to nie rygor" - czyli tutaj drobny spam nie jest traktowany tak surowo jak gdzie indziej :P co nie znaczy że to ma pozwolić na totalne przegięcie pały wedle Twojego toku myślenia duszku :P Ohihihihihahahahehehehoho :D Poxi: Idealnie dobrana sytuacja :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 10 Czerwca 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2009 Cie do reszty pogięło duszku ;) Na przymus szukasz zaczepki :P Napisałem jasno: "wyraziłem swoje uczucia co do fotki danej przez poxipola [...] na dodatek to valhalla, więc to nie rygor" - czyli tutaj drobny spam nie jest traktowany tak surowo jak gdzie indziej :P co nie znaczy że to ma pozwolić na totalne przegięcie pały wedle Twojego toku myślenia duszku :P Lol. Po prostu XD! <-- Wyrażam swoją uciechę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 11 Czerwca 2009 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2009 Nie za dużo offtopa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 11 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2009 Nie za dużo offtopa? A o czym tu rozmawiać jak nie do wyrażania uczuć do czyichś zmodyfikowanych zdjęć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Panboni Opublikowano 11 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2009 Oj, YXE, już wspominałem - mało kto cię tu lubi :P . Nie martw się - jest jeszcze Platyna :) . Poxi, dobre :D . Nikas, nie jesteś już dżezi :( . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghost Opublikowano 11 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2009 Oj, YXE, już wspominałem - mało kto cię tu lubi :P . Nie martw się - jest jeszcze Platyna :) . Poxi, dobre :D . Nikas, nie jesteś już dżezi :( . To ciebie nikt nie lubi placku nubowy MwhahhHAhahAHhahah! :w00t2: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Panboni Opublikowano 11 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2009 Mnie nie muszą :) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 11 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2009 http://photos.nasza-klasa.pl/13981152/21/m...3ad5e2126d.jpeg http://photos.nasza-klasa.pl/13981152/22/o...d14ac8af15.jpeg http://photos.nasza-klasa.pl/13981152/24/m...a0b604f979.jpeg no Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 11 Czerwca 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2009 Czemu podłączasz się do kroplówki na każdym niemal zdjęciu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 11 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2009 To ciebie nikt nie lubi placku nubowy MwhahhHAhahAHhahah! :w00t2: ..... w takim razie pomyśl o sobie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 11 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2009 Czemu podłączasz się do kroplówki na każdym niemal zdjęciu? To jest rozrusznik mózgu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 12 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2009 A teraz czas na jedno z imoł zdjęć (przepełnionych glowem, bloomem itd): /me runs away. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi