sfinkss Opublikowano 25 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2009 Emilka?ghost? what the,,,?^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghost Opublikowano 26 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2009 Emilka?ghost? what the,,,?^^ Jesteś w profilu jakiejś (Emilki?) ;p http://nasza-klasa.pl/profile/7469503 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sfinkss Opublikowano 26 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2009 ach, bo pewnie usunąłeś tam "image cos tam" i pokazało Ci jej profil? to źle, bo mój jest inny, więc nie jestem Emilka^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziab Opublikowano 26 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2009 @Ghost, Twa przebiegłość tym razem Cię zawiodła. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 26 Lutego 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 26 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2009 Wojza, robisz się upierdliwy jak Nikas :{ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziab Opublikowano 26 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2009 e tam, mnie to nie przeszkadza.^^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 26 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2009 No na szczęście Wojzax nie staje się przy tym brzydki jak nikas i lansuje się tylko żelem HIHIHI Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 27 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2009 żel ssie ( : Prze_As : przepraszam!! (żel wymiata) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghost Opublikowano 27 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2009 ach, bo pewnie usunąłeś tam "image cos tam" i pokazało Ci jej profil? to źle, bo mój jest inny, więc nie jestem Emilka^^ Ale ona jest z Chojnic, a ty też jesteś z Chojnic, więc... :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pental Stary Opublikowano 27 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2009 Jaki z tego morał? Ghost znalazł delejta na swojej klawiaturze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sfinkss Opublikowano 27 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2009 może nk używa po prostu własnie tego kodowania (te cyfry) do okreslenia miasta, szkoły czy czegos. bo wątpie zeby ona mnie miala, nie znam jej^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 28 Lutego 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2009 żelem HIHIHI Wybacz, nie używam. (Naprawdę). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 28 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2009 Wojzax, już wolałbym poznać twojego kotka z avatara :]. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 28 Lutego 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2009 Wpisz w googlach "śliczny kotek". Ja też tak zrobiłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 28 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2009 Ale mój avek chciałby poznać tego kotkaaaa.. osz kurka :P avatarki zmieniasz jak rękawiczki :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 28 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2009 Powrót ze szkoły (: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 28 Lutego 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2009 To w tle to jakiś barak. Twój dom czy szkoła? :) Swoją drogą w domu się nosi czapeczki, a na dworze jak jest zimno to już nie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 28 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2009 Wymiana protez lol xD EDIT: Mam głupią czapkę i noszę kaptur JAK JEST ZIMNO I MAM GDZIEŚ DALEKO.Do szkoły mam w sumie z 50 metrów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 28 Lutego 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2009 Moja krew. Kaptury > Czapki, bo po tym drugim to mam włosy wymięte. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 28 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2009 Lubię czapki ale mam taką głupią(chociaż że z croppa!!;p)która wygląda jak jakaś skarpeta o_O Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 28 Lutego 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2009 Łech. Nie nosiłem czapek, nie noszę i nosić zapewne nie będę bo są antyjazzy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 28 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2009 Ja wolę chustki na łeb :P P.S. Ja nie mogę... Patrze na to zdjęcie i myślę, że skądś znam tego goście po czym dopiero luknąłem, że to Nikas wstawił trzysta osiemdziesiątą pierwszą culaśno-słitaśną foteczkę :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 28 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2009 http://photos.nasza-klasa.pl/13903452/20/o...27dc3090b6.jpeg Ten po prawej ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gibon Opublikowano 28 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2009 Powrót ze szkoły (: Przypominasz mi kogoś kogo nienawidzę <_< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 28 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2009 Może Nikasa? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziab Opublikowano 28 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2009 Powrót ze szkoły (: łe, już widziałam. : / Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gibon Opublikowano 28 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2009 Może Nikasa? :P Hehe,ale nie Nikasa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 28 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2009 No nie no to już przesada, żebym na jeden stronie musiał oglądać trzy wielkie identyczne gęby Nikasa xD Mam już dość :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew Opublikowano 28 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2009 łe, już widziałam. : / bo robiłaś to zdjęcie? ;] @up: zgadzam się ;p następnym razem nie cytujcie zdjęć ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi