Dziab Opublikowano 23 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2009 jestjestjeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeest! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 23 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2009 Ale ja nie mówiłam poważnie. xD przepraszam. Haha, tak myślałem xD A jak mam wolne zaproszenie to co mi szkodziło spytać :P Hej, Platyna, napisałeś to tylko po to, by się nolajfom pochwalić sad.gif ? Nie nawidzę cię sad.gif ! Czym ja się chwalę? xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 23 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2009 A kto pamięta pierwszy post? No to otwieramy foto-galerię. Prosztę tu pokazywać swoje zdjęcia, tylko tu i nie gdzie indziej niż tu =] I prosze nie pisać tu żadnych postów bez swoich zdjęć ;] :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pental Stary Opublikowano 23 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2009 I tak cię Platyna nie lubię :/ ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melyssa Opublikowano 23 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2009 G-enjoy ten wredziol to Paweł Koźmiński aka. Japanstache aka. Hitler aka. SexyLemur aka.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 23 Lutego 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2009 Platyna, przecież masz długie włosy, więc zaproś jakiegoś chłopa, a sam będziesz robił za babkę. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofel Opublikowano 23 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2009 Platyna, przecież masz długie włosy, więc zaproś jakiegoś chłopa, a sam będziesz robił za babkę. :) YA, it's so funny - cytując jakiegoś włocha jak w niego śnieżkami rzucaliśmy. ; D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaistlinBlackRobe Opublikowano 23 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2009 Co do emo, to chyba najgorsza odmiana post punku. Wygląd łączący punk, glam i homoseksualizm, do tego połączenie ideologii ala grungowych i hippisowych z nieporadnością, rozczulaniem się nad sobą, słabym charakterem i tzw mięczactwem. Do tego wszystkiego dojdzie jeszcze muzyka, która łączy pop, punk, kiepski rock i homoseksualizm. Stoję po stronie propy. Tak przemówił headbanger. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sfinkss Opublikowano 24 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2009 wystarczy posłuchac jakiegos emoskiego zespołu i ja sie naprawdę nie dziwie że im sie żyć odechciewa^^ MOJA Mordka nr 2 : http://photos.nasza-klasa.pl/7469503/5/main/f41a23a5b5.jpeg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pental Stary Opublikowano 24 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2009 Nie jesteś z lotr. Ty jesteś z Johnas Brothers :P ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziab Opublikowano 24 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2009 wystarczy posłuchac jakiegos emoskiego zespołu i ja sie naprawdę nie dziwie że im sie żyć odechciewa^^ e tam, ja to lubię. I nie zawsze mnie teksty obchodzą, podoba mi się sama muzyka, styl śpiewu, etc. : ) MOJA Mordka nr 2 : http://photos.nasza-klasa.pl/7469503/5/main/f41a23a5b5.jpeg wiesz, że Cię kocham. : D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 24 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2009 A tak wracajac do Dziab i postaci filmowej :3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 24 Lutego 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2009 Mallo jest kobietą? Czy ten kucyk bez znaczenia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gibon Opublikowano 24 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2009 Poxipol,widze ze oglądałeś serie niefortunnych zdarzeń,ale dziab i ta aktoreczka to dwie różne bajki,po za kolorem włosów. A może chodziło Ci o tą z lewej?nie wiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziab Opublikowano 25 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2009 lol, gibon, ona nawet kolor włosów ma inny. :-p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 25 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2009 Jednak ksztalt twarzy jest zabujczo podobny. Odpowiednio umakijazowac, wlozyc soczewki i mamy :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 25 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2009 Odpowiednio umakijazowac, wlozyc soczewki Odpowiedni make-up, nałożyć soczewki... Eh, pisać poprawnie :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sfinkss Opublikowano 25 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2009 ona nie jest podobna;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drobiu Opublikowano 25 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2009 Dałbym tu swoje fotki ale waham się,bo mnie nie lubicie i byście się ze mnie śmiali. <_< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boro Casso Opublikowano 25 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2009 @up No co ty, już nie takie ewenementy się tu pokazywały. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 25 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2009 Po co nam tu zdjęcia 9-latka :D? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 25 Lutego 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2009 Nie chodziło czy ona jest do Dziab podobna, po prostu podobny motyw rodzeństwa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziab Opublikowano 25 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2009 @Wojzax mu chodziło o podobieństwo jej do mnie. (; Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghost Opublikowano 25 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2009 wystarczy posłuchac jakiegos emoskiego zespołu i ja sie naprawdę nie dziwie że im sie żyć odechciewa^^ MOJA Mordka nr 2 : http://photos.nasza-klasa.pl/7469503/5/main/f41a23a5b5.jpeg Cześć Emilka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaq99 Opublikowano 25 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2009 https://gmclan.org/up5029_6_stara_ekipa.html drobiu który to ty na tym zdjęciu ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 25 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2009 Ej, Woock, jak wy spamujecie cały czas w tym temacie, to nie kasujesz, ale jak ja się dopowiem, to do kosza :[ W co trzecim poście widze spam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woock Opublikowano 25 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2009 Uhuh, i od razu na mnie ;x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 25 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2009 Uhuh, i od razu na mnie ;x A kto tu był gdy pisałem posta? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woock Opublikowano 25 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2009 Co nie znaczy, że jestem winny jakiegokolwiek niesprawiedliwego usuwania postów, o które mnie oskarżasz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 25 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2009 Co nie znaczy, że jestem winny jakiegokolwiek niesprawiedliwego usuwania postów, o które mnie oskarżasz. No to niestety źle wywnioskowałem :[ Giń usuwaczu postów! Najwidoczniej jakiś mod/admin wlazł na forum w trybie niewidocznym :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi