Matthew Opublikowano 22 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2009 No w sumie od 4 lutego zeszłego roku zbyt się nie zmieniłeś. LOL. Z jakim zdjęciem to porównałeś? Aktualnej fotki nigdzie nie dawałem O_o Ale chyba ją w końcu dam. @Flaq: Wycieczka do Częstochowy Warszawy :D A ten po prawo w czerwonej piżamie to frajer ;] E: Marmot, nie wymądrzaj się :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 22 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2009 @Flaq: Wycieczka do Częstochowy bodajże Przez te prawie 17 lat jak mieszkam w Częstochowie, to jeszcze nigdy nie widziałem u nas Kolumny Zygmuntowskiej. Też nie widziałem nigdy u nas Zamku Królewskiego! Jak to człowiek nie zna swojego miasta :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziab Opublikowano 23 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2009 http://grono.net/pub/gallery/4783860/#2 Też mam takie zdjęcie, z przedszkola. : D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 23 Lutego 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2009 Banda bachorów. :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bassmaster Opublikowano 23 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2009 Potwierdzam. Dziab mnie na gg nęka dając cały czas link do swojego fotobloga jak jest nowa fotka np. www.dziab.fbl.pl nowa :3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaq99 Opublikowano 23 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2009 Dziab wyglądasz na anoreksje.(Jednym słowem szkielet) :rolleyes: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziab Opublikowano 23 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2009 Nie mam anoreksji. : * Potwierdzam. Dziab mnie na gg nęka dając cały czas link do swojego fotobloga jak jest nowa fotka np. nie nękam, tylko informuję, gdyż nie powiedziałeś mi jeszcze, że sobie tego nie życzysz. : ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 23 Lutego 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2009 Lepiej wywal foto z marusiem, bo inaczej część gmclanowiczów będzie zawiedziona, hahaha... :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziab Opublikowano 23 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2009 szkoda. :< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bassmaster Opublikowano 23 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2009 Dziab masz pociągająca grzywkę :3 :* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziab Opublikowano 23 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2009 a Ty nie jesteś ani trochę pociągający. : * Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 23 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2009 Dobra, wracajcie do tematu, a offtop i klotnie kasuje bo to bez sensu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 23 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2009 hehe,gg a gmclan to co innego TWOJE zdanie dla mnie się nie liczy więc jakoś to mnie nie poruszyło ;) W tym momencie to ty (z całym szacunkiem z małej) się ośmieszasz a nie ja czy ktoś inny ;] pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bassmaster Opublikowano 23 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2009 Weź powiedział odp..się odemnie bo jak mówie w gębie to ty tylko dobry jesteś i tyle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 23 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2009 Weź powiedział odp..się odemnie bo jak mówie w gębie to ty tylko dobry jesteś i tyle. Jezu, Bass zignoruj i tyle... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 23 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2009 Obydwoje działacie na siebie jak płachta na byka. takie rozmowy na GG prosze bo nikogo nie interesują wasze stosunki. Odpocznijcie na dzień. I prosze mi nie tarabanić na GG z próbą negocjacji co do blokady. Koniec. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 23 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2009 Ho ho ho, patrz dalej na wygląd faceta a nawet kawałeczka respektu/zainteresowania od normalnych facetów nie dostaniesz pani dziab.????? Nie wiem jak Ty, ale ja mi jest miło jak mi dziewczyna powie, że jestem pociągający. Nie jestem "normalnym facetem"? :o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 23 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2009 ????? Nie wiem jak Ty, ale ja mi jest miło jak mi dziewczyna powie, że jestem pociągający. Nie jestem "normalnym facetem"? :o Pft, mi też jest miło. Ale wkurza mnie wręcz to, jak mówi że jestem brzydki... Czytaj ze zrozumieniem/domyślaj się. (Oh dear, zaraz znowu mnie za słówka złapią) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziab Opublikowano 23 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2009 ale wygląd też się jednak, w pewnym stopniu, liczy. : ] Nie mówię, że jest najważniejszy, no ale na niego też uwagę zwracam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 23 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2009 ale wygląd też się jednak, w pewnym stopniu, liczy. : ] Nie mówię, że jest najważniejszy, no ale na niego też uwagę zwracam. Doprawdy? Mnie to nie obchodzi czy dziewczyna jest śliczna, aczkolwiek byłoby miło gdyby była. Więc w pewnym sensie Cię poparłem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ddusia94 Opublikowano 23 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2009 http://img179.imageshack.us/my.php?image=omgomgomg.jpg omgomg xD :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 23 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2009 Mogłaś dać kaptur za uszy, żeby tak charakterystycznie odstawały i byś była tru skejcior ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ddusia94 Opublikowano 23 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2009 Mi uszy nie odstają :D :< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 23 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2009 Jak się kaptur da za uszy, żeby je tak dociskał, to każdemu odstają wtedy :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 23 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2009 Pokaz Grzwywke : <<. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziab Opublikowano 23 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2009 o, właśnie! : D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 23 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2009 Panie kolego, czy ty wiesz, czym jest choroba psychiczna? Jak cię taki widok gorszy, to napisz petycję do urzędu miasta i daj znać jak poszło, a nie sypiesz gówniarskimi złośliwościami. Nie lubie jak facet robi z siebie ****. Ty nie lubisz jak człowiek sypie gówniarskimi złośliwościami. każdy czegoś nie lubi, proste. Chcesz to na mnie powrzucaj mam to gdzies bo każdy ma prawo powiedzieć złe zdanie o czymś czego nie lubi, normalka.a jak coś to napisz petycje do urzędu miasta że taki a taki nie lubi transwestytów i daj znać jak poszło :) Nieocenzurowany wulgaryzm. Warn. Woock Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ddusia94 Opublikowano 23 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2009 Pokaz Grzwywke : <<. to brzmi jak pokaż d**ę xd ale kit :D a tak wg to jest widać grzywkę.. tam o odrazu pod kapturem nad oczami xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziab Opublikowano 23 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2009 za ciemno. :< A ja mam zdjęcie z mallo.^^^ ale zrobił głupią minę. :< http://img144.imageshack.us/img144/2933/p2220029fffff.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woock Opublikowano 23 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2009 Nie lubie jak facet robi z siebie ****. Ty nie lubisz jak człowiek sypie gówniarskimi złośliwościami. każdy czegoś nie lubi, proste. Chcesz to na mnie powrzucaj mam to gdzies bo każdy ma prawo powiedzieć złe zdanie o czymś czego nie lubi, normalka.a jak coś to napisz petycje do urzędu miasta że taki a taki nie lubi transwestytów i daj znać jak poszło :) Nieocenzurowany wulgaryzm. Warn. Woock Ekhm, drobny szczegół: gość się ubiera, czesze i maluje jak mu się podoba - takie jego konstytucyjne prawo. Ty go za to gnoisz, łamiąc jego konstytucyjne prawo nietykalności osobistej. I nie kseruj cudzych tekstów na ślepo, bo się zbłaźnisz jak teraz ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi