gibon Opublikowano 21 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2009 emo boje są fajni. Emo dziewczyny są ładne,ale głupie jak but. Oczywiście nie mówie tu o przedziale wiekowym mniejszym niż 16 lat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziab Opublikowano 21 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2009 napisałam to raczej z przymrużeniem oka. : ) Ja o emo mam dosyć odmienne zdanie, niż, jak sądzę, większość ludzi. Jak dla mnie jest jedynie muzyką i tyle. aczkolwiek scene chłopcy mi się podobają. :3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 21 Lutego 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2009 Długie włosy nie są trendi, a tym bardziej jezzi.Matko Boska... długie wystylizowane na emo, a nie same długie. Czytaj ze zrozumieniem, bo to już drugi raz kiedy prostego tekstu nie czaisz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 21 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2009 Takie jak ja mam teraz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofel Opublikowano 21 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2009 Takie jak ja mam teraz? Ty nie masz włosów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 21 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2009 Tymon ma sierść. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 21 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2009 Nie, ja mam tylko metalową blaszkę! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 21 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2009 Hmmm, to w takim razie: Tak, takie jak ty masz teraz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 21 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2009 Onaboga. Nie chce mi się robić zdjęcia by w końcu ustalić co mam na głowie. Ranma mnie widział, on niech zweryfikuje. ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 21 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2009 Jesteś mienciutki jak owiecka :]. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 21 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2009 Jak kłóliciek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 21 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2009 Jak nowe podpaski Always. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 21 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2009 A ja teraz jestem fockom :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 21 Lutego 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2009 Brzydka ta foka. :/. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziab Opublikowano 21 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2009 To w takim razie, ja jestem zwierzakiem? : O Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pental Stary Opublikowano 21 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2009 Hellooo, tipsy w górę =/ . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziab Opublikowano 21 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2009 Pentuś, nie lubię Cię. : * Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 21 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2009 Kici kici kici... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 21 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2009 A ja teraz jestem taaaaki ładny :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pental Stary Opublikowano 21 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2009 Ja jako jedyny jestem oryginalny i wstawiłem fotkę mojego kota, o ;) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 21 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2009 @UP: Ja też bym sobie fotke mojego kota wstawił ale ja avatarki nie umiem zdjęć przerabiać :P. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziab Opublikowano 21 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2009 ja umiem, aaaa. : O Ja jako jedyny jestem oryginalny i wstawiłem fotkę mojego kota, o ;) . wreszciewreszciewreszcie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pental Stary Opublikowano 21 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2009 Ja nie pomniejszałem, strona mi pomniejszyła, ale trochę na jakości stracił obrazek... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 21 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2009 Ja jako jedyny jestem oryginalny i wstawiłem fotkę mojego kota, o smile2.gif Tak gwoli ścisłości: ja mam w swoim avku fotke kota identycznego do mojego (z resztą widze że pental ma też takiego samego kota xD) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 21 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2009 emo to styl, nie trend x_X Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziab Opublikowano 21 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2009 emo to muzyka, nie styl x_X Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gibon Opublikowano 21 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2009 Czytam tą strone tego tematu mniej więcej gdzieś od połowy i mam wrażenie że jestem na jakimś forum o zwierzakach,czy na jakimś totalnym spamowisku. Dziab i Peter,tak naprawdę to przetaczam się po różnych kręgach,różnych ludzi,ale prawdziwego EMO jeszcze nie widziałem. Dziab:Muzyka możę przedewszystkim,ale nie tylko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 21 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2009 To zapraszam do mnie do szkoły w Lublinie. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziab Opublikowano 22 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2009 Dziab:Muzyka możę przedewszystkim,ale nie tylko. Większość trÓ imou kidów nawet nie ma pojęcia o istnieniu emocore'u. A za to, chociażby ja, słucham głównie emo, screamo, a nie wyglądam ani trochę jak mhrok, czaszki i gwiazdki. Nie ma stylu emo, a tym bardziej subkultury. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 22 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2009 za to większość uważa, że ta dyskusja w foto-galerii jest nie potrzebna ;) emocore rotfl http://pl.wikipedia.org/wiki/Emo_(muzyka) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi