Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Zetnij te kudły, serio. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Nie zetnę. Cieszę się, póki je mam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hudy0070 Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Szybki kurs latania, zapraszam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m@rcixxx Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Pokazałbym jeszcze jedno jak jem ale lepiej nie xd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Masz dość... spore czoło :) (uwaga, uwaga! Już przesyła się apdejt mojej paczki off-topu!) (no i już jest! Już można ściągać! ściągnij już za jednym kliknięciem!) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2011 ffff Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2011 mina pt. fuck yeah? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sernat Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Tak się zastanawiam, gdyby posty w Valhalli były liczone, ile Bedziom miałby ich teraz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fronia1996 Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Wojzax tak właśnie sobie wyobrażałem ciebie:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2011 @Sernat - ok. 600-650 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AlanW Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Nie mogłem się powstrzymać..HudyBog ;) (było robione na laptopie bez myszki więc nie narzekać na jakoć ;p ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolo320 Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2011 AlanW, boskoś to zrobił :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m@rcixxx Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2011 @Sernat - ok. 600-650 To ty masz ujemny współczynnik GM (odpowiednik IQ). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolo320 Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2011 @up: nie czaje xd Flaku, przystojnyś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sernat Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2011 To ty masz ujemny współczynnik GM (odpowiednik IQ). ? A Flaque lepiej wygląda na pewno z długimi niż z krótkimi. Nawet go sobie wyobrazić nie mogę ;P . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m@rcixxx Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2011 479 - 600 = - 121. Może jak się zrobi dodatni to się mu reputacja poprawi ;). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2011 ? A Flaque lepiej wygląda na pewno z długimi niż z krótkimi. Nawet go sobie wyobrazić nie mogę ;P . http://youtu.be/7Zl9bGHR3SQ To jest flaczek w pełnej okazałości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2011 To jest Flak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Uf, bo już dość miałem tych cherubinków w kręconych włoskach :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nickolas Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Pierdzielicie, Dziab jest ładna ;3 Długie włosy Długie nogi Ja tam lubie małe cycki ;3 PS: tak, możecie mnie zjechać, że pisze jej komplementy :crying: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Podrywasz? :D Ale już się zreflektowaliśmy : No dobra, dobra. Jesteś ładna no to będę pierwszy - - masz ładną figurę - jesteś ładna Tyle można powiedzieć ze zdjęcia. E: tu lejt :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Możesz nic nie pisać przez chociaż 1 dzień? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Już był czas, że nie pisałem przez tydzień. Tyle Wam wystarczy odpoczynku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Ja dodam kolejne 3 dni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nickolas Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2011 @Bedziom Rozumiem, iż jeżeli ktoś powie dziewczynie, że wygląda ładnie to już znaczy, że chłop podrywa ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sernat Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Nickolas, w jego wieku - owszem. Taki okres buntu i w ogóle :) . Pierdzielicie, Dziab jest ładna ;3 Długie włosy Długie nogi Ja tam lubie małe cycki ;3 +1. Te info o rozmiarze biustu to nadal nie wiem skąd macie :D . A piękno to rzecz całkowicie subiektywna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fronia1996 Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Te info o rozmiarze biustu to nadal nie wiem skąd macie dziab wysłała fote a tak w ogóle to od którego wieku rosną ale tak narbardziej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2011 narbardziej? Conan Narbarian! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fronia1996 Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2011 ale chudą dupe ma:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2011 A w chuj. W sumie co do Dziab , to kiedyś sam lubiłem się pośmiać - ale teraz nie powiem wyrobiła się na naprawdę ładną kobietę . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi