Kimonek Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Pierwszy raz tu wszedłem :D A najbardziej powala mnie to , że za każdym razem ktoś mówi że mnie już widział :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Jakich niby komentarzy chcesz słuchać od facetów? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Ależ tu są też "rodzaje żeńskie'" :) Dziab, Shil, sunflower, t-1000 ( :D ) itd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saus Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Podobny jesteś do wokalisty BREAKERZ. Z twarzy. ( ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kimonek Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Wcześniej ocenialiście innych ,,zabawnie" więc chciałem coś posłuchać co będzie o mnie xD :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolo320 Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Fajnie wyglądałeś jak miałeś dłuższe włosy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2011 focia z piątku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Jezusmaria, jakie monstrum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Jezusmaria, jakie monstrum. <3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Morro, pochwal się swoją przystojną buźką :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2011 No już, tylko się nie fapuj za dużo :) Z wycieczki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Nie mam w zwyczaju fapować się przed zdjęciem gościa, który nie może zamknąć ust do zdjęcia :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2011 AH TE LUDZKIE ZWYCZAJE : D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2011 : D Czyli mam rozumieć, że fapujesz się oglądając zdjęcia różnych innych panów z zamkniętymi ustami? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Bedziom, crocs i skarpety <3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Bedziom , ja w takich laczkach po domu chodzę :I Jak już na obozie moja drużyna wyrusza w góry zazwyczaj jakieś trepy mam :I Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2011 @Morro - nie interesują mnie faceci :) @Japan - a co? :D @up - ja to noszę, bo one są przewiewne. Tak w ogóle to byłem tam sam, nie z jakąś drużyną :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Pozdrowienia z Norwegii, w której od tygodnia jestem :P Największa skocznia na świecie: Vikersundbakken hłehłe u was leje a u nas 30 stopni :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m@rcixxx Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2011 @ Bedziom - taki modny jesteś, spodnie w kratę, koszulka w obrazki... I ten dziurawy plastik na nogach ? @ Morro - nie pytam co zobaczyłeś ;). @ HuderLord - wyglądasz niemalże jak mój kolega ale on ma krótkie włosy i nie ma okularów. Co do skoczni to m się wydaje czy tam jest tabliczka z punktem "K" 246,5 m ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolo320 Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Na miniaturce wyglądasz nieco jak dziewczyna... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2011 @ Bedziom - taki modny jesteś, spodnie w kratę, koszulka w obrazki... I ten dziurawy plastik na nogach ? @ Morro - nie pytam co zobaczyłeś ;). @ HuderLord - wyglądasz niemalże jak mój kolega ale on ma krótkie włosy i nie ma okularów. Co do skoczni to m się wydaje czy tam jest tabliczka z punktem "K" 246,5 m ? Ta tabliczka pokazuje miejsce rekordu świata 246,5 m skoczka Johan Remen Evensen Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2011 @HuderLord: Kurde zupełnie inaczej sobie cie wyobrażałem :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolo320 Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2011 anty, przecież miał cały czas fotke na profilu :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2011 parę lat temu też dawałem w tym temacie całą fote :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2011 @ Morro - nie pytam co zobaczyłeś ;). Jeśli dobrze pamiętam to ziewałem : D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Tak w ogóle to byłem tam sam, nie z jakąś drużyną Oj. Nie dobrze. Nie zebrałeś jej, pan Fronczewski będzie miał pretensje. Huder, czemu taki przygarbiony? :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziab Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2011 focia z piątku zapomniales zmienic laczki na jakies wyjsciowsze buty, mordeczko : ( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2011 @Ignis - to przeproś pana Fronczewskiego w moim imieniu, plox :( @up - korzystam z Crocksów jak z butów, mordeczko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Dziab, a jak zmieni na wyjsciowe, to bedzie Ci sie podobal? Powiedz to na glos! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziab Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2011 ehehehe, to chyba OCZYWISTE♥ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi