Filar Społeczności Chell Opublikowano 17 Lipca 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2011 Wyglądasz jak mój brat gdyby był 9 lat młodszy i miał takie brwi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 17 Lipca 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2011 Czyżby monobrew? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pan123 Opublikowano 18 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2011 heh no bal niestety nie , ale pisanie testów gimnazjalnych :) tak monobrew ;/ niestety Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 18 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2011 Bedziom, masz zaebiste włosy men Chell: Ty też daj Miałem. To zdjęcie sprzed ponad pół roku :< A Chell już dawał nieraz. Jako 4tk, panie Kolego. Chcecie moją świeższą focię? To macie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 18 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2011 Jezus Maria... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 18 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2011 A do tego @up +1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 18 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2011 Też Was lubię <33 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m@rcixxx Opublikowano 18 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2011 Chcecie moją świeższą focię? To macie. "I LOV(E) ORG(Y)" ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 18 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2011 "I love organic" (coś takiego). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolo320 Opublikowano 18 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2011 Chyba Ci się na wymioty zbierało panie kolego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 18 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2011 Może troszkę... T_T Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawka83 Opublikowano 18 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2011 Fajny masz fotelik :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 18 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2011 To mojej siostry....:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziab Opublikowano 18 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2011 Chcecie moją świeższą focię? To macie. nadal wygladasz jak dziewczynka : o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolo320 Opublikowano 18 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2011 Podpierdzieliłeś Muuuuuczkowi avatar, zbóju! I nie wygląda jak dziewczyna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pan123 Opublikowano 19 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2011 bedziom zrób się na skina i się nie będą śmiać że jak dziewczyna ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m@rcixxx Opublikowano 19 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2011 Ale ona ma takie rysy twarzy ;). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 19 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2011 Oj weźcie się odstosunkujcie :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziab Opublikowano 19 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2011 Podpierdzieliłeś Muuuuuczkowi avatar, zbóju! jak to do mnie, to wcale nie podpierdzielilam lol :( nieeeee znam goscia I nie wygląda jak dziewczyna. moze niezbyt urodziwa dziewczyna by z niego byla, ale nadal wyglada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 19 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2011 Rozumim, żeś dziewoja? moze niezbyt urodziwa dziewczyna by z niego byla no ba. ale nadal wyglada "chyba cie poepauo dziewczynko" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolo320 Opublikowano 19 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2011 jedenastoletnia dziewczynka pragnąca pisać gry(a dołączyła do GMClanu w wieku 8 lat)? Pierwszy raz widzę :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 19 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2011 Jop, bo wiek w profilu odwzorowuje rzeczywistość. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziab Opublikowano 19 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2011 "chyba cie poepauo dziewczynko" chyba ciebie "chlopczyku" : ( jedenastoletnia dziewczynka pragnąca pisać gry(a dołączyła do GMClanu w wieku 8 lat)? Pierwszy raz widzę :P niee, nadal nie widzisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 19 Lipca 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2011 jedenastoletnia dziewczynka pragnąca pisać gry(a dołączyła do GMClanu w wieku 8 lat)? Pierwszy raz widzę :P Pragnącą pisać gry? Dziab kiedykolwiek jakąś grę zrobiła? o.O Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 20 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2011 Wiem, że nie wyglądam na 18 lat ^^ Anty masz za duza glowe. |(musialem :) ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 20 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2011 Anty masz za duza glowe. |(musialem :) ) OMFG :lol: Po czymś takim będę mieć humor do końca dnia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 20 Lipca 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2011 Anty masz za duza glowe. |(musialem :) ) Już nie chciałem wspominać, że twój przykład z perspektywą ma się zupełnie nijak do twoich prac ale sam się o to prosisz :) A zresztą... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 20 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2011 Nie wspominaj prosze! to zniszczy moje marzenia! :):) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kimonek Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2011 To może teraz ja :D Chętnie posłucham waszych komentarzy :P ( Sprzed 4 miesięcy ) :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Daj mniejsze zdjęcie >.< Co do wyglądu, to gdzieś Cię już widziałem. Lansowałeś się już w tym temacie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi