Phoenix Opublikowano 27 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2009 Hah wiedziałem xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziutt Opublikowano 27 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2009 :) Dlaczego ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 27 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2009 Zaiste dlatego, że musisz zdobyć u niej sympatię xD, a nie tak prosto z mostu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziab Opublikowano 27 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2009 bo jesteś brzydki :c Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziutt Opublikowano 27 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2009 No ale poznamy sie :D to wtedy,bo tak przez internet nie wypada.. up@ Wiesz co :( wyglad sie nie liczy tylko to co masz w srodku ! // Rejected . Fail . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 27 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2009 bo jesteś brzydki :c :D pięknie go pojechałaś droga koleżanko, pięknie :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziutt Opublikowano 27 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2009 Wlasnie ze nie :) BO JA WIEM ZE JESTEM BRZYDKI HA ! :) Fools... // Wogole PsichiX idz gry rob zamiast pisac,moze ktoras wtedy skonczysz :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 27 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2009 Tymciu czemuś tyle ciekawych postów pokasował :/. Wywaliłbym cały temat, ale wujek by zaraz się na mnie złościł. =) Tymon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 27 Lipca 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2009 http://img38.imageshack.us/img38/1046/obraz018yts.jpg Bardziej męskiej miny zrobić nie umiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofel Opublikowano 27 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2009 dziab jesteś brzydka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saus Opublikowano 27 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2009 Jak mozna dziewczynie powiedziec ze jest brzydka? Ona nam tu dobrodusznie daje swoja fotke, kazdy sie pokazuje a ty wyskakujesz ze jest brzydka.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 27 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2009 ... i płaska. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 27 Lipca 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2009 Nie zgadzam się z wami. Ale nie ma Nikasa, więc jestem osamotniony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krajowa Rada Stolarzy Opublikowano 27 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2009 Nie zgadzam się z wami. Ale nie ma Nikasa, więc jestem osamotniony. MASZ MÓJ MIECZ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 27 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2009 Nie zgadzam się z wami. Ale nie ma Nikasa, więc jestem osamotniony. MASZ MÓJ MIECZ I MÓJ TOPÓR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krajowa Rada Piekarzy Opublikowano 27 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2009 MASZ MÓJ MIECZ I MÓJ TOPÓR I MÓJ ŁUK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 27 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2009 i mój łuk brwiowy mogę ewentualnie nerkę dorzucić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 27 Lipca 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2009 :crying: dzięki chłopaki (chyba) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Iron Man Opublikowano 27 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2009 I MÓJ ŁUK A ja dorzucę gratis paczkę chipsów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 27 Lipca 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2009 Wróć Tymonie, bo znowu opfftop. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 27 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2009 Wróć Tymonie, bo znowu opfftop. Da, wszystko przez Ziutta. Odkąd pojawił się w foto-galerii to wszystkich prowokuje do offtopu >: | Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 27 Lipca 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2009 Inna sprawa, że się nie wypowiadał jeszcze. @EDIT: Aha, taki sarkazm! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 27 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2009 @Wojzi, widzac twoje zdjecie cofnalem sie abysprawdzic czy to nikas czy dobrze przeczytalem. lol Anyway, Klata klatą, krata kratą, Ziutt jest brzydki, wiekszosc polek plaskie, i tyle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 27 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2009 Chyba na twojej dzielnicy, man. A Brytyjki nie są płaskie bo są grube ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 27 Lipca 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2009 A ja lubię płaskie i niepłaskie. Twarz się liczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 27 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2009 A to my nie rozmawiamy o twarzy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 27 Lipca 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2009 Nie przekręcaj mi PsichiKi :mellow: PREPARE TO BE TERMINATED! http://img200.imageshack.us/img200/4717/asdvsr.png Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 27 Lipca 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2009 OMG, czemu wywaliłeś mój szołoffff?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 27 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2009 Jak mozna dziewczynie powiedziec ze jest brzydka? dziab jesteś brzydka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 28 Lipca 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2009 Jak mozna dziewczynie powiedziec ze jest brzydka?Normalnie, mamy równouprawnienie przecież. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi