Yoda Opublikowano 10 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2008 I zaoszczedzisz przynajmniej na fryzjerze na jakie kwaty czy cos , to jest mysl tongue2.gif Yoda - mistrz ekonomii xD No bo w sumie w ziemie i tak nic się nie 'zdziała' a przynajmniej ciepło w łeb i czapki nie trzeba nosić :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 10 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2008 Długie włosy są w modzie, a ja się ściąłem. xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoho Opublikowano 10 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2008 czapki nie trzeba nosić Czapki rzadzą : D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 10 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2008 dlugie blond wlosy rządzą. Ale tylko u kobiet. Kobiety tez rządzą ale tylko w znaczeniu przenośnym.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 10 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2008 dlugie blond wlosy rządzą. Nie, nie - długie, czarne rządzą ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 10 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2008 tez tak kiedys myslalem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 10 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2008 Ewentualnie - szatynki ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 10 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2008 nie wiem nie głaskałem :) EDIT. No ta raz głaskałem, ale była farbowana więc sie nie liczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew Opublikowano 10 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2008 Ja włosy ścinam gdy mają więcej niż 5cm. Chowam je do worka na kartofle, a potem wciskam ludziom kit, że do kaszmir :P PS. Nie pale się do tego, żeby dać swoje foto. Dałem na gronie i chyba je usunę, zanim je spróbujecie zobaczyć ;] (gdyby ktoś mnie znalazł to jedna/dwie fotki są jak byłem mały :3) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 10 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2008 znalazłem jakieś poczesane zdjęcie. W pustyni i w puszczy normalnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Driger Opublikowano 10 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2008 znalazłem jakieś poczesane zdjęcie. W pustyni i w puszczy normalnie heh , nie wiem czemu , ale mi sie wydaje ze by do Ciebie pasowaly dlugie dredy spiete , sam nie wiem czemu =P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoho Opublikowano 10 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2008 Nie, nie - długie, czarne rządzą ;p Co ty Blondyny rzadza : D Propaganja ma racje :F Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 10 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2008 moze dlatego ze taki zarosniety na tym zdjeciu jestem, i to gdzies w afryce. Mialem dready ale krótkie a zdazyly mnie tak wkurzyc ze sie ich pozbylem. I nawet szczesliwa babcia mi 100zl dała.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoho Opublikowano 10 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2008 lol tez sobie zrobie dredy i powiem babci zeby mi dała 100-owe to zetne :Y Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 10 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2008 NIe mogłem się powstrzymać :P To ja zaszpanuje super laską :D echhh ale ma chłopaka co ma 18 lat ;/ a ja tylko 14 :( http://www.gmclan.org/uploader/1486/Ollu__.jpg Ale fotka tu długo nie pobędzie narwańce :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoho Opublikowano 10 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2008 wiesz co. Idz do kościoła. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 10 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2008 Nikas, niezła laska =P Co ty Blondyny rzadza : D Propaganja ma racje :F Eee... blondynki... hm... jak to blondynki :P Ale to moje zdanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 10 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2008 Się wie! :D Ale jest zajęta ;( Wiem! Pobijmy jej chłopaka!;p ja lece fotka pobędzie tu do jutra perwersy :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 10 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2008 Pobijmy jej chłopaka!;p Taaa,a potem podzielimy się dziewczyną :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoho Opublikowano 10 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2008 ja lece fotka pobędzie tu do jutra perwersy Nie marft sie zapiszemy ja na kompach ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawcio3018 Opublikowano 10 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2008 ja też zapisze jak będzie co Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 10 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2008 Nikas, niezła laska =P Eee... blondynki... hm... jak to blondynki :P Ale to moje zdanie. Za duzo dowcipow sie nasluchales :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 11 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2008 Za duzo dowcipow sie nasluchales smile.gif No wiem że nie zawsze się to sprawdza, jednak coś w tym jest (czasami) ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Driger Opublikowano 11 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2008 Kazda kobieta moze sie trafic , Inteligetna i 'malo inteligetna' bez wzgledu na to czy jest to blondynka , szatynka czy brunetka . Poprostu roznie bywa :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shaman Opublikowano 11 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2008 To tak odnośnie dreadów. lol tez sobie zrobie dredy i powiem babci zeby mi dała 100-owe to zetne :Y el stupido. :boxed: Ja bym swoich nie obciął nawet za 1000 zł ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 11 Lutego 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2008 Nikas, ja nie widziałem tamtego foto, dawaj:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 11 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2008 widziałeś,widziałeś to ta fajna dupeczka w samy staniku! :D achhhh spałem z nią w łóżku w zakopanym...gdyby nie miała chłopaka!! :( ZABIJE GO! :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 11 Lutego 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2008 A to ta :D No to fajna :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 11 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2008 achhhh spałem z nią w łóżku w zakopanym :o I nie wykorzystałeś tego? Czy może jednak? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 11 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2008 Za to ja niewidziałem a wszyscy się nią zachwalacie,wrzuc ją jeszcze raz,albo daj na PW. :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi