murdalow Opublikowano 29 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2007 dobra, trochę taki lans w stylu emo xD (nie jestem emo-boyem tylko ormo-boyem :F) dobre do reklamy bez kitu :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 29 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2007 O Moho, widzę, że Timotei używasz, jak dobrze widzę tą butelkę z szamponem ;p . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moho Opublikowano 29 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2007 UP, tak to jest odżywka xD myślałem, że komuna już minęła :unsure: no to tak, Ja to za komuny byłem ormo-boyem ;F a i się nie malowałem! xD taką mam po prostu urodę :3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 30 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2007 Macie. https://gmclan.org/up152_6_me1.html Tymon w "mini". No dobra, nie takie mini - ale w spódnicy i z biustem. I wymalowany! Haha, niezłe, a co do Moha to też typ Tymona z wyglądu ale Tymon prze...nikt z dziewczyn przypadkiem Cie nie zobaczyły :] ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 30 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2007 moho - bez obrazy ale tragicznie wyszedłeś :sp_ike: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Marcelot Opublikowano 30 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2007 ooo... Propa Masz jeszcze zdjęcie z Ryśkiem? nikt z dziewczyn przypadkiem Cie nie zobaczyły To do Tymona czy do Moho? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 30 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2007 Pfft, niech patrzą. Ja nie mam problemów z twarzą jak poniektórzy. :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 30 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2007 Pfft, niech patrzą. Ja nie mam problemów z twarzą jak poniektórzy. :] Chodzi Ci pewnie o chrostki itp. :] ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 30 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2007 ooo... Propa Masz jeszcze zdjęcie z Ryśkiem? To do Tymona czy do Moho? nie wiem chyba gdzies, zarzuce kiedys jak cos @UP heh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew Opublikowano 30 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2007 O! Niedługo zarzucę, bo na kółku informatycznym se robiliśmy, ale jeśli brzydko wygladam lub aparat się spali to nie dam XD Mam nadzieje, że się rozmazało XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 1 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2007 Tak wygląda szatan... Wieczorem zarzuce świeże ;p I bez tekstów typu "wygladasz jak dziewczyna" bo się obrażę ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CuB3 Opublikowano 1 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2007 UP@Yoda: Czy Ty czasem nie jestes z jakiejs starej kapeli? Poczekaj jak oni sie nazywali? Stones... The Stones... Aaa... The Roling Stones :) Czy Ty tam czasem nie grales? :) A tak na serio to czemu polowa GMC ma dlugie wlosy? EDIT: No chyba sie nie obraziles za ten niewinny zart? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 1 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2007 @up: teraz mam jeszcze dłuższe (zapuszczam) :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 1 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2007 Wyglądasz jak dziewczyna! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 1 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2007 Obraziłem się ;'( <idę płakać do kąta> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 1 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2007 I bez tekstów typu "wygladasz jak dziewczyna" bo się obrażę ;( Wyglądasz jak dziewczyna ;( . A oto ja, oglądanie na własną odpowiedzialność: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 1 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2007 Wyglądasz jak emo ;( . O_O @up: ile nocy nie spałeś, zanim zrobiłeś to zdjęcie? ;> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 1 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2007 Ja? Wszystkie przespałem xd . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 1 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2007 Ech... dziś sobie zrobię naprade męskie zdjęcie xD @up: wyglądasz jakbyś nie spał ze 2 dni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CuB3 Opublikowano 1 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2007 A wiecie co mi Marmot przypomina? Ten jego avatarek (tego takiego pelikana) :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 1 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2007 pelikana WTF? widziałeś kiedyś pelikana? ;u Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake Opublikowano 1 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2007 Tu macie moje zdjęcie z czerwca (kolory jakieś takie nie takie): https://gmclan.org/up541_5_snake.html A to zdjęcie zrobiłem przed chwilą z koleżanką: https://gmclan.org/up541_5_snake2.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoRn Opublikowano 1 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2007 Tak wygląda szatan... Wieczorem zarzuce świeże ;p I bez tekstów typu "wygladasz jak dziewczyna" bo się obrażę ;( Ej, to te same zdjęcie co wtedy xD @Snake: Ja cie wogóle jakoś inaczej wyobrażałem :o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake Opublikowano 1 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2007 Na tym pierwszym jakiś zaspany byłem :P Jak sobie mnie wyobrażałeś ? :) EDIT: Aha ta koleżanka to moja dziewczyna :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 1 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2007 http://img253.imageshack.us/img253/7641/dscf0680bw0.jpg to ja. narąbany, spalony, sczilautowany, z rozpiętym rozporem.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoRn Opublikowano 1 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2007 Na tym pierwszym jakiś zaspany byłem :P Jak sobie mnie wyobrażałeś ? :) EDIT: Aha ta koleżanka to moja dziewczyna :D Bardziej jak inni (Z czupryną na łbie) xD Ja, nie mam czupryny xp ☺ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 1 Grudnia 2007 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2007 Tu macie moje zdjęcie z czerwca (kolory jakieś takie nie takie): https://gmclan.org/up541_5_snake.html A to zdjęcie zrobiłem przed chwilą z koleżanką: https://gmclan.org/up541_5_snake2.html Dostaniesz zaraz bana, nie pasujesz tutaj bo masz "koleżanki", tu tylko geje i single przesiadują :P W końcu dajecie mi jakąś nadizeję na lepsze jutro :D Wracając do wypowiedzi moho nie jestem emo-boyem tylko ormo-boyem :F to może chodziło o ormian a nie o protoplastę instytucji zwanej zomo ? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 1 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2007 Dostaniesz zaraz bana, nie pasujesz tutaj bo masz "koleżanki", tu tylko geje i single przesiadują tongue2.gif Mów za siebie :] . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Driger Opublikowano 1 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2007 Tak wygląda szatan... Wieczorem zarzuce świeże ;p I bez tekstów typu "wygladasz jak dziewczyna" bo się obrażę ;( yy .. nie wiem czemu ale przypominasz mi aktora co gral damiena w omen 1 i 2 bodajze :blink: :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 1 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2007 W końcu dajecie mi jakąś nadizeję na lepsze jutro :D Zamień sie ze mną!! wczoraj musiałem (musiec nie musialem, ale czasami wypada) spławić 2 laski, w tym jedną bardzo nachalną. I wytłumacz tu takiej która ciągle próbuje Cie całować ze w tym miejscu i tym czasie 'mam zwiazane rece' ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi