Markos Opublikowano 11 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2006 Jak wiecie (lub nie :P) Od pewnego czasu robie gierke... Mam maly problemik :D. Nie wiem czy nazwa "Fly in Pipe"(mucha w rurze) jest poprawna ;] Czy jest tu jakis specjalista od jezyka angielskiego?? ;> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidsu Opublikowano 11 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2006 "Fly in a Pipe", albo "The Fly in a Pipe". Poza tym OK. Tylko ogólnie trochę dziwna ta nazwa. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markos Opublikowano 11 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2006 Hmm :D No to Czekam na propozycje :) W gierce jestesmy mucha i w rurze (np. kanalizacyjnej) Po drodze musimy omijac Pajeczyny, szczury, rozne smieci.. :] no to czekam :D (otwarty na propozycje :D) EDIT: Rozmyslam tez nad nazwa poprostu "FLY" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidsu Opublikowano 11 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2006 Była już gra pod tytułem "The Fly" zrobiona przez (chyba :P) Saddama dawno, dawno temu. ;) Wrzuciłem ją do mojego uploadera. https://gmclan.org/up39_3_fly.html P.S. Aha! Była gra Beaver Interactive "Fly Sim". Tak dawno i tak głupia, że usunęliśmy ją ze strony. :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markos Opublikowano 11 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2006 Heh :D ale mucha :P (rozowa) :D i nie umie latac... No ale nie o to chodzi.. :D Co do tytulu "THE FLY" :] to chyba taki bedzie ;/ Poczekam na kilka propozycji jeszcze :D EDIT: na google wpisalem "the fly" i pokazalo jeszcze inna gierke ;] to juz taka powazniejsza ;/ kurde dajcie pomysly wszystko oprocz the fly ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasmilus Opublikowano 11 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2006 "Fly: adventure midge" może być?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markos Opublikowano 11 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2006 Kasmilus sry ale nie zabardzo :/ Troche za dluga ta nazwa ;/ ... czekam na nastepne propozycje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość adster Opublikowano 11 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2006 A może tak: He is fly:Brutal Terror in The Pipe :) (podtytuł możesz wywalić) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew Opublikowano 11 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2006 tandetnie: Flyman Stinking fly/pipe Mick: The Fly wyobraźnia!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 11 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2006 Devil May Fly xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 11 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2006 Flycry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markos Opublikowano 11 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2006 Flycry hehe ;p to troche wyjdzie taka podroba FarCry :P hmm jeszcze troche pomysle .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrysław Opublikowano 11 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2006 to troche wyjdzie taka podroba FarCryChyba o to chodziło. :P Ciekawie brzmi "Pipe". Albo np. "Pipe 'n' Fly". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidsu Opublikowano 12 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2006 Albo "Bob the Fly" :P Można wstawić inne imię. :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markos Opublikowano 12 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2006 Albo "Bob the Fly" tongue2.gif Można wstawić inne imię. emot11.gif niezle kombinujesz niezle!!! :D Jezeli ktos ma pomysl na inny tytul to dawac... :D lub jezeli ktos ma pomysl na imie dla MUCHY tez pisac :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 12 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2006 Matt The Fly ;p . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
london Opublikowano 12 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2006 A może "mucha"? :P Chyba, że nie chcesz polskiej nazwy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidsu Opublikowano 12 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2006 Jak po polsku, to "Anna Mucha". :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markos Opublikowano 12 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2006 Wlasnie zalezy mi na angielskiej nazwie :P :D nie wiem czemu ale no wolalbym angielska :D Na polska to mam pomyslow od zaje***ia :D EDIT: Tutaj jakas gierka o nazwie The Fly co znalazlem :/ http://dobreprogramy.pl/index.php?dz=17&pg=128 ;//// EDIT2: Tak patrze na wszystkich profile i mam pytanie :P MARMOT TY MASZ 14 LAT :o???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam014 Opublikowano 12 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2006 Jak NFS... FLY:Underground Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 12 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2006 A ja bym dał "Flipe w pipe" :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LittleFish Opublikowano 12 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2006 Flysis. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamilek Opublikowano 12 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2006 flayer/flyer :D :P flyower/flower :D :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 12 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2006 EDIT2: Tak patrze na wszystkich profile i mam pytanie tongue2.gif MARMOT TY MASZ 14 LAT ohmy.gif???? A co, wyglądam na starszego :> ? @Pieter6: ty perwersie ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markos Opublikowano 12 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2006 A co, wyglądam na starszego :> ? Nooo :| :D :P Tytul zostanie "THE FLY" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 12 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2006 jest gierka na sonke the fly. ja bym proponował np. "try to fly", "fly high", albo "pimp my fly" :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 12 Listopada 2006 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2006 Fly Strike Nightmare On Fly Shit ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markos Opublikowano 12 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2006 Zmieniam nie moze byc the fly ;P no drazni mnie to ze taka gra juz istnieje ;/ "Pimp my fly" Odpicuj moje muche eh :D no spoko dobry ale nieee ;D co innego dalej przyjmuje zgloszenia :D na najlepszy tytul :D EDIT: przypominam tytul krotki ma byc :D Cos jak FlyCry, FlyStrike :P eh szkoda ze mi cos nie pasuje :P EDIT2: Napiszcie co myslicie o nazwie Fly Life (jak kto bedzie seplenil to wyjdzie troche HALF LIFE :P) Pomysl dala mi nazwa FlyCry dlatego dzieki MARMOT :) ale napiszcie co o niej myslicie ;> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamilek Opublikowano 12 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2006 tytul gry to robota autora tej gry i ty musisz ja wymyslec ale czym bardziej zakrecona lub smieszna tym chyba lepiej i przyciagnie widzow np. flycry bardzo fAJNA, i to fly life tez fajne wiec jak sam widzisz tez masz fajny pomysl :P ps moje typy juz ci podalem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 12 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2006 Flylogy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi