dyzmek Opublikowano 22 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia Opis - Seid powraca po wielu wielu latach , minęło ich wiele od czasów Seid to jeszcze nie koniec 1 . Jakiś głos mu mówi by odważył się zebrał siły na ostatnie zadanie , po drodze okazuje się że może uda się odnaleźć maske , czy staruszek Seid sobie poradzi ? Tego się dowiemy grając w te odsłonę !!!!!! Gatunek - akcja , przygodowe , przesmiewcze, platformowka 2d Screen 1 Screen 2 Screen 3 Screen 4 Wideooo zwiastunem Link do pobraniaaaa znowuuuu https://dyzmek.itch.io/seid-to-jeszcze-nie-koniec-ii Wojo 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 24 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia Jak będę mial czaaaaaas to pobioooooorę dyzmek i Chell 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 27 Kwietnia Administratorzy Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia Już chciałem zagrać, ale... czemu to jest instalator, a nie spakowane .exe, żebym sobie mógł na szybko odpalić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dyzmek Opublikowano 29 Kwietnia Autor Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia W dniu 27.04.2024 o 16:53, gnysek napisał(a): Już chciałem zagrać, ale... czemu to jest instalator, a nie spakowane .exe, żebym sobie mógł na szybko odpalić? Czesc, o ile wiem to game maker studio 1.4 tworzy instalator , czy jest możliwość zrobienia jak w game maker 8 samego pliku exe ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 1 Maja Administratorzy Udostępnij Opublikowano 1 Maja Wybierasz format .zip ? Nie pamiętam, ostatni raz robiłem to z 6-7 lat temu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi