Konrad-GM Opublikowano 23 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2021 Tytuł: Neutron Star Gatunek: Gra akcji (?) Opis: Misją gracza jest obronienie swojej gwiazdy neutronowej przed atakiem kosmitów. Strzelamy do przeciwników wciskając klawisze A B X P które pojawiają się na ekranie (w dowolnej kolejności) Gra jest krótka i wystarczy na ok. 3 min grania, ale z racji, że klawisze są dość tęgo rozłożone to potrzeba trochę czasu pograć żeby dojść do wprawy. Taki układ przycisków był wymuszony przez zasady udziału w dżemie Mini Jam #74. Download: https://lethiandev.itch.io/neutron-star (grywalna w przeglądarce) Rozmiar pliku: Jakieś 8MB gzipped Autorzy: Programowanie i grafika: Ja Muzyka: Aim To Head - ArtemisScreeny: 3r3se7ven 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam014 Opublikowano 25 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2021 Piąteczka za zajebisty pomysł na spięcie efektów gwiazdy z dźwiękiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 25 Lutego 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2021 2 godziny temu, adam014 napisał: Piąteczka za zajebisty pomysł na spięcie efektów gwiazdy z dźwiękiem Dzięki, brakowało mi czegoś do tego typu gierki, było zwyczajnie "za sterylnie" i chciałem dodać kilka efektów, cieszę się, że się spodobało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi