kafar999 Opublikowano 7 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2006 Witam, proszę o ocenę mojej gry.Jest to gra piłkarska w polskich realiach.Grafika może nie zachwyca ale za to jest komentarz Tomasza Zimocha i prawdziwe przyśpiewki z polskich stadionów, intuicyjne menu, multiplayer i wiele innych nowości w stosunku do wersji 2006.Zapraszam do ściągania!!! http://kafarsoft.republika.pl/07.exe Sterowanie: zawodnkikiem steruje się za pomocą strzałek (w multiplayerze drugi gracz gra klawiszami WASD) W trybie full screen nie widać licznika goli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 7 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2006 No licznika nie widać bo jest na belce tytułowej :) Wiesz te grafiki kiboli są - jakby to powiedzieć, tragiczne. Jedynie piłka jest w miarę ładna ale to jest standart z GM. Jeśli to twoja pierwsza gra to nie jest tak źle. Aha i jeszcze coś. AI komputera... On porusza się w losowym kierunku odbijając się od ścian. Granie z czymś takim jest do prawdy frustrujące :) Krótko: Moja ocena to: 4/10 :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markos Opublikowano 7 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2006 Zle wyciety piłkarz w menu (ten po prawej ) denerwuje mnie takie cos :D Pilka nie zawsze leci w tym kierunku w ktorym powinna(chce odbic z gory nad dol, a ona do gory leci) Ocena grafiki: eh slabiutko -_-" 3/10 Grywalnosc: 4/10 Dzwiek no jakis tam jest 5/10 ;p Ogolna ocena 4/10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Valdemor Opublikowano 7 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2006 Słuchaj, jeśli jest to następna edycja gry, to troche cieńko. Od 2005 do 2007 to długi okres, przez który mogłeś ją bardziej udoskonalić. Popierwsze powiem jak zawsze mało profesjonalne menu. Podrugie dlaczego piłka nie wpada do bramki. Po trzecie za słabe AI przeciwnika. Po czwarte te odbijanie piłki to troche denne. Najfajniejszy jest tylko ten krzyk komentatora :P Ogółem spodziewałem się lepszej gierki. Wiem, że stać cię na dopracowanie jej. A i jeszcze jedno, gdzie jest punktacja. Przecież oto w tym wszystkim chodzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymek Opublikowano 7 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2006 Powiem jedno najpierw poducz się dobrze gmla i zacznij od łatwiejszych w wykonaniu gier, co nieznaczy że gorszych ja też tak zaczynałem tylko tych gier nie wystawiłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam014 Opublikowano 7 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2006 Gra jest hmm... słaba,bez trudu dobijam 10:0,przeciwnik jedyne co umie to chodzenie i blokowanie piłki w miejscu.Na boisku kibice się nie ruszają,chociaż oddają odgłosy,chyba są wyraźnie ćwiczeni w zachowaniu spokoju,i ten dopisek "PRO" na okienku ładowania,porażka. Ocena 2/10. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość adster Opublikowano 8 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2006 Hmmmmmm...sympatyczne :) Gra dobra nie jest-ale wcale "bublem" nie jest! Dlaczego? Dlatego, że dobrze symuluje nieudolność naszych rodzimych "orłów"* :D Piłka leci nie tam, gdzie chcę. Mamy profesjonalnego komentatora :) Tylko kibice to przy tym jakieś fantasty :D . Jakoś tak spokojnie na trybunach! :> Ale jest i tak lepsze od Kibice VS Policja. Da się w to pograć przez 5 minut z niemałą przyjemnością. Moja ocena - 5/10 *Oj sorry. Z Portugalią było bosko. Ale to wyjątek, a jak wiemy wyjątki potwierdzają regułę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam014 Opublikowano 8 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2006 Mamy profesjonalnego komentatora :) Fajny komentator,umie jedno słowo: Gooooooolllllllll!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LittleFish Opublikowano 8 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2006 republika - nawet mi się nie ściągnęło. wrzuc na gmclanowy uploader Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kafar999 Opublikowano 8 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2006 Próbowałem ale wyskakiwał błąd że nieprawidłowy format... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 8 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2006 To spakuj w RAR lub ZIP -_- . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 10 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2006 Gooooooooool, JEEEEEEEST GOOOOOOOOOOOOOOL xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew Opublikowano 10 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2006 @UP: co oznacza twój post? O_o' Gra taka sobie. 5/10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Egzekutor Opublikowano 27 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2008 oceniam na -1/10 Ech... odświeżanie tematu sprzed półtora roku + 19 pkt. regulaminu = warn. Snake Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 27 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2008 Nowy odświeżacz tematów przebija wszystkie odświeżacze - Egzekutor. Dzięki niemu cuchnący trupią stęchlizną temat będzie nadal pachniał jak kwiaty lotosu bądź inne kretyńskie rośliny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuxMan Opublikowano 27 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2008 Marna gra Zalety Brak Wady [-] Marna grafa [-] Przeciwnik zamiast nadążać za piłką, to biega po całym boisku Ocena: 1/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LolikZabijaka Opublikowano 28 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2008 tą grę robił chyba jakiś pier.. drech i slums a poza tym gra do dupy 1/5 grafika 1/5 dźwiek 1/5 grywalność 1/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 28 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2008 jaka kaszana, biegnę do piłki i się od niej odbijam :huh: Grafika też kaszani, a AI przeciwnika to już total kupa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Feynorn Opublikowano 28 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2008 Może jednak weźmiecie pod uwagę ten drobny fakt, że gra powstała 2 lata temu? :blink: Ok, dla takiej to nawet 1/5 to za dużo, ale nie ma sensu w ogóle tego odświerzać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 28 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2008 Może jednak weźmiecie pod uwagę ten drobny fakt, że gra powstała 2 lata temu? blink.gif I? :huh: To że powstała dwa lata temu, nie znaczy, że może być denna, a wyrażamy o niej swoją opinię bo mamy to tego prawo <_< ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Feynorn Opublikowano 28 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2008 I? :huh: To że powstała dwa lata temu, nie znaczy, że może być denna, a wyrażamy o niej swoją opinię bo mamy to tego prawo <_< ? To nie było do Ciebie, a do Terminatora :thumbsup: W Twoim wypadku ostatni post był przed kilkoma godzinami, w jego - latami. I ma to znaczenie, że jest stara, bo w pierwszych postach nie dostała takiej krytyki jak dziś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 28 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2008 uu rekord w odswiezaniu hehe nie oceniam bo na 1 nawet to nie zasluguje ale to pierwszy symulator pilki noznej na gmclan (zart, to nie jest nawet pilka nozna) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi