Cekol Opublikowano 22 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2008 takie cacko... Opłacało by mi się zrobić zewnętrzne ip? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawcio3018 Opublikowano 23 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2008 Nie powiedzieli ci, że tylko w centrach dużych miast ten internet działa tak jak w reklamie ? Nawet na tych bocznych dzielnicach bardziej na obrzeżach wielkich miast, problem jest wyciągnąć połowę prędkości z reklam (3,6Mb obiecują chyba nie ?) Jeżeli masz tylko inną możliwość - koniecznie zmień neta na kabelek lub radiówkę. Kupiłem nawet antene 24 dBi z jak najkrótszym kablem żeby nie tracic zadużo mocy anteny bo bez tego wogóle speed neta nie przekraczał 70 kb\s. A internet obiecywali 7,2 mb\s. Nigdy niebieżcie neta z orange oszuści Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 23 Lutego 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2008 Kupiłem nawet antene 24 dBi z jak najkrótszym kablem żeby nie tracic zadużo mocy anteny bo bez tego wogóle speed neta nie przekraczał 70 kb\s. A internet obiecywali 7,2 mb\s. Nigdy niebieżcie neta z orange oszuści Wcale nie oszuści. HSDPA 7,2 mb jest dostępne tylko w niektórych miastach i miejscach polski. O np. ostatnio doszło 13 nowych miast: http://biuroprasowe.tp.pl/notatka_90876.html?changeLocale=PL To nie jest tajna informacja. Wysatarczyło tylko zapytać w salonie, jaki zasieg będzie w twojej miejscowosci, poza tym umowa na pewno też mówi o tym, ze możesz nie wyciagać zbyt wielkich prędkości zbyt daleko od dużego miasta... Ja byłem niedawno w Plusie, zapytałem jak będzie z zasięgiem na jednej z dzielnic na obrzeżu miasta i babka od razu powiedziała, że nie wyciągnę więcej jak 256 kb/s. Tak samo na tak dużym osiedlu jak moje, które leży w sumie w centrum Trójmiasta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 23 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2008 Hehe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawcio3018 Opublikowano 23 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2008 Zasięg pokazuje mi na 96% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 23 Lutego 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2008 Ale to jest zasięg sygnału, a nie prędkość. W miescie mają inne anteny i inną prędkość. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 23 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2008 Pierwszy raz Drugi o.O Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
x-drb Opublikowano 23 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2008 Nobody z Lbn? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawcio3018 Opublikowano 23 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2008 Ok po jutrze wydam wynik kto ma najszybszego neta na GMCLANIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 23 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2008 O, Nobody, Ty z okolic Lublina? =p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamilek Opublikowano 23 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2008 TP 1mb :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
entrixo Opublikowano 23 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2008 :D TP DSL 2 mega Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 23 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2008 Dziwi mnie ten moj wynik. Co do pytan kolegow, ja z Rzeszowa :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi