adam014 Opublikowano 22 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2008 speedtest.net troszkę za bardzo muli,więc sprawdziłem na speedtest.pl Download: 1034 kbps Upload: 270 kbps Latency: 80 ms Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Vayaa Opublikowano 22 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2008 Niby net 1mb ale i tak sciaga po 130 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciusiowo1 Opublikowano 22 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2008 Ja mam lipę z wysyłaniem... urok LAN-u z TP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam014 Opublikowano 22 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2008 Niby net 1mb ale i tak sciaga po 130 Zawsze tak bedzie :P U mnie jest 1343 kb/s i na maksa wyciągam 154 :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@ti002 Opublikowano 22 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2008 :o tarnowska zadzi ;) EDIT: jeszcze londyn :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
David Dark Opublikowano 22 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2008 @up 0_0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawcio3018 Opublikowano 22 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2008 lol m@ti żądzisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vardi Opublikowano 22 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2008 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gorefest Opublikowano 22 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2008 mam radiowego neta a wy? A z http://bluefield.speedtest.frontiernet.net/ mam: Last Result: Download Speed: 381 kbps (47.6 KB/sec transfer rate) Upload Speed: 304 kbps (38 KB/sec transfer rate) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shockah Opublikowano 22 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2008 Neostrada 1MB. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eXcLiFe Opublikowano 22 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2008 Hehe słabo tam macie :) To pobijcie !! :D (test może i stary ale aktualny :D ) możecie sprawdzić moje Ip jak nie wierzycie :) IP Address: 83.1.81.90 (POLISH TELECOM) Last Test Date: 2/21/2008 Total Tests Taken: 197 Fastest Download: 42353 kb/s Fastest Upload: 16352 kb/s Average Download: 3431 kb/s Average Upload: 1588 kb/s Wszystko zależy od obciążenia łącza w danej chwili ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nx Opublikowano 22 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2008 Zgadza się mi wyszło aż tyle :boxed: :blink: http://img297.imageshack.us/my.php?image=237535579ai7.png EDIT: Nacisnołem Print Screen czy jakoś tak i dałem na imageshack.us Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawcio3018 Opublikowano 22 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2008 Zobaczcie do 16 godziny pobiera mi pliki z pr. 40 kb/s po 16 godzinie z taką czemu tak sie dzieje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxpayn Opublikowano 22 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2008 Zgadza się mi wyszło aż tyle :boxed: :blink: http://img297.imageshack.us/my.php?image=237535579ai7.png EDIT: Nacisnołem Print Screen czy jakoś tak i dałem na imageshack.us Kłamać to se możesz \/ Twój oryginał http://www.speedtest.net/result/237535579.png Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 22 Lutego 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2008 trzecie miejsce zajmę w takim razie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawcio3018 Opublikowano 22 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2008 Ej to wiecie dlaczego po 16 godzinie download nie przekracza 3 kb/s? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eXcLiFe Opublikowano 22 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2008 pawcio3018@ wszytko zależy od operatora a dokładniej wydajności jego nadajnika/odbiornika widocznie albo on ogranicza do 3kb/s albo tak są obciążone łącza... Możliwe też że Twój telefon nie zawsze zapewnia odpowiednie połączenie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawcio3018 Opublikowano 22 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2008 Kurde było pisane pismo reklamacyjne z tego tematu ze mam za wolnego neta a oni odpisali ze zabardzo obciarzam neta bo co miesiac sciagam 200 MB To od czego do ch*** jest internet chyba nie po to żeby stał na biurku? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eXcLiFe Opublikowano 22 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2008 Internet przez "telefon" ma służyć raczej wyłącznie przeglądaniu www nie ściąganiu ... Typu sprawdzanie poczty / wiadomości i innych takich... Możliwe że w umowie masz napisane "Zapewniany transfer do przekroczenia 160 Mb danych wysłanych / odebranych" Mój nauczyciel elektroniki ( debil co czasem wie mniej odemnie :/ ) ma neta z BC i ma transfer zapewniony do momentu przekroczenia chyba 100Mb ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crackkk-GM Opublikowano 22 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2008 HeHe :P troche cienko... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawcio3018 Opublikowano 22 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2008 Ja mam ograniczenie 5GB i bule 120 zł miesięcznie tylko za co? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nx Opublikowano 22 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2008 Kłamać to se możesz \/ Twój oryginał http://www.speedtest.net/result/237535579.png Haha i kto to mówi taki mało latek ?? :boxed: :blink: <_< A ty to pewnie masz neta: Download: 1 kb/s Upload: 0.5 kb/s Ahh sory za takie coś ale mnie poniosło :huh: :sp_ike: @pawcio3018 Ty masz orange free ? z laptopem ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 22 Lutego 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2008 @pawcio3018: Sory że pytam, ale mieszkasz na wiosce? Bo jak w mieście, to weź nawet i tą neostradę, ale zawsze będzie lepiej. Gdzieniegdzie TPSA ma też łącza radiowe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawcio3018 Opublikowano 22 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2008 No mieszkam ale to nie zmienia faktu że bule aż tyle za nic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxpayn Opublikowano 22 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2008 Haha i kto to mówi taki mało latek ?? :boxed: :blink: <_< A ty to pewnie masz neta: Download: 1 kb/s Upload: 0.5 kb/s Ahh sory za takie coś ale mnie poniosło :huh: :sp_ike: lol? To jest istne obrażanie mnie. ;] Sorki za offtop. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eXcLiFe Opublikowano 22 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2008 gnysek@ Ja też mieszkam "na wiosce" :D bodajże u nas jest 700 ludków na krzyż :D pawcio3018@ Nie tak za nic. Pamiętaj że masz neta w całej polsce gdzie nie pojedziesz z laptopem tam masz neta. Zawsze możesz z niego korzystać. A za takie cuś nawet gdy się tego nie używa to trzeba płacić ... Po za tym dopóki w polsce nie będzie 4G nie mamy szans na lepszego i tańszego neta przez tel. A zanim do tego dojdzie to minie. Trochę czasu. :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 22 Lutego 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2008 No mieszkam ale to nie zmienia faktu że bule aż tyle za nic Nie powiedzieli ci, że tylko w centrach dużych miast ten internet działa tak jak w reklamie ? Nawet na tych bocznych dzielnicach bardziej na obrzeżach wielkich miast, problem jest wyciągnąć połowę prędkości z reklam (3,6Mb obiecują chyba nie ?) Jeżeli masz tylko inną możliwość - koniecznie zmień neta na kabelek lub radiówkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanjuso Opublikowano 22 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2008 W CS-ie na porzadnych serwach mam pingi ponizej 10 ;] (nie, nie na lanie) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vardi Opublikowano 22 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2008 Ja za DSL w dialogu 1mbit płacę 60zł miesięcznie i nie narzekam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eXcLiFe Opublikowano 22 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2008 Ja za to co widzicie płace 45 zł i też nie narzekam tylko czasem jak śnieg zawali anteny to jest problem :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi