Dester Opublikowano 19 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2018 Tytuł: pixelbox Gatunek: sandbox Opis: Prosta symulacja pozwalająca na zabawę z kilkoma typami pikseli, które w różne sposoby oddziałują na siebie nawzajem. Gracz ma do dyspozycji nieograniczoną ilość "pudełek", które może zapisać. W jednym pudełku mieści się 2370 pikseli. Download: mega.nz Rozmiar pliku: 2.5 KB Autorzy: Programowanie: Dester Fabuła: - Grafika: Dester Muzyka: - Screeny: Konrad-GM i Uzjel 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 19 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2018 Zmniejszyłes jednak ilość pixeli? Czyżby się logika ruchu trochę bardziej skomplikowała? Czemu zoom powiększa interface, robisz to w GMS więc użyj event draw GUI Podoba mi się to że można podgrzać metal a ten spowoduje parowanie wody i tworzenie chmury Dester 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dester Opublikowano 19 Maja 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2018 Zrobiłem interface i zapomniałem całkiem o tym, że jest zoom Czy w The Sandbox nie było przypadkiem tak samo? ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 20 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2018 Nie grałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dester Opublikowano 29 Czerwca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2018 Demo #2, zrobione od nowa, trochę inne. Optymalizacja, nowe elementy, ładniejsze wszystko, ciekawsze interakcje, mniej marnowania czasu na głupoty. Więcej już chyba tego nie będzie. [ download ] kółko, ppm, lpm gdyby się ktoś nie domyślił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi