Szymek Opublikowano 5 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2006 Oto moja najnowsza produkcja html'owiec jest to program do robienia stron w wersji 0.8 jest kilka niedoróbek.Ale w wersji 1.0 będzie wszystko dorobione. download Acha i jakbyście mogli to pomóżcie mi ze zrobieniem numerowania linijek.Z góry dzięki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 5 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2006 Po co to wogóle? Przecież można stronę zrobić nawet w wordzie albo notatniku. Za mało jest opcji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymek Opublikowano 5 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2006 Tak szybko zdążyłeś ściągnąć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 5 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2006 Mam w nocy od 20h 1mega na sekundę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymek Opublikowano 5 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2006 Co :blink: ? Ja mam 512kb/s że narazie mało opcji to wiem przecież to jest wersja 0.8 a nie 1.0. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 5 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2006 Po co to wogóle? Przecież można stronę zrobić nawet w wordzie albo notatniku. Za mało jest opcji. Albo w moim RKNotepadzie ;) A co do proramu: Tworzenie programow w GM uwazam za bezsens :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymek Opublikowano 5 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2006 no to dlaczego zrobiłeś RKNotepada? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 5 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2006 Zeby mozna bylo zastapic sobie notatnik czyms lepszym. Ale ja go nie stworzylem w GM bo funkcje w jakie go wyposarzylem byly by nie mozliwe do osiagniecia w GM. A jesli nawet to byly by o wiele trudniejsze do zastosowania :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 5 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2006 Zeby mozna bylo zastapic sobie notatnik czyms lepszym. Ale ja go nie stworzylem w GM bo funkcje w jakie go wyposarzylem byly by nie mozliwe do osiagniecia w GM. A jesli nawet to byly by o wiele trudniejsze do zastosowania smile.gif ale i tak nie dodałeś paramstr :P bez tego to nie jest program notatnik full wypas :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Valdemor Opublikowano 6 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2006 Już jest lepiej, ale moim zdaniem nie zawiele wypuszczasz programów, których nie kończysz? Zrób może jeden, ale dobry :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymek Opublikowano 6 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2006 Dlaczego nie kończę właśnie prawi skończyłem robić ten i jak tylko dodam kilka funkcji to wrzuce, następnie skończę Simon Burnera, a czat już chyba zostawię w spokoju chyba że mi najdzie pomysł jak zrobić priva. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 6 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2006 Dziadostwo.... Chyba jedyna fajna funkcja to wstaw plik .swf, ale i tak mi już nie jest potrzebna... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi