Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 7 Sierpnia 2017 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2017 Testujemy klub. Włączyłem to tymczasowo żeby sprawdzić czy na bazie ich mechanizmu nie można by segregować społecznośći wokół konkretnych edytorów. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Korodzik Opublikowano 7 Sierpnia 2017 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2017 albo teamów? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 7 Sierpnia 2017 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2017 O to to! Całkiem zmyślne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wyróżniony komentarz Morro Opublikowano 7 Sierpnia 2017 Wyróżniony komentarz Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2017 Aż wam powiem, że dostałem motywacji przez te zmiany żeby w końcu po pracy usiąść do Unity ;) Penguin 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 7 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2017 Dobrze wiedziec ze nie tylko ja sie podniecilem na te cale zmiany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tramur Opublikowano 7 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2017 W suuuuuuuuumie całkiem fajna i dosyć elastyczna alternatywa dla "Twórczości grup indywidualnych". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 7 Sierpnia 2017 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2017 Dla mnie najważniejszą nowością jest obsługa pusha, dzięki czemu dostaję w chromie powiadomienia jak odpisujecie w tematach, które zaznaczyłem do śledzenia. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uzjel Opublikowano 7 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2017 Nom, można tamte wywalić dzięki temu :D Można też zakładać "tajne" kluby, nadawać moderatorów i liderów wewnątrz klubów, fajna sprawa, może jeszcze jakieś pluginy znajdziemy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tramur Opublikowano 7 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2017 6 minutes ago, Ranmus said: Dla mnie najważniejszą nowością jest obsługa pusha, dzięki czemu dostaję w chromie powiadomienia jak odpisujecie w tematach, które zaznaczyłem do śledzenia. :) Zaraz się okaże, że wydając tylko $25 przy okazji rozwiązywania z ergonomią strony, uporać się można z problemami, których sobie nikt nie wyobrażał ? . Pomysł z formułą Q&A coraz mniej wydaje się być ciekawszy. Jeszcze tylko logowanie z fejsów i HTTPS i serwis jest gotowy na 2017 rok. EDIT: A, i jeszcze proponowałbym odczepić ten temat o zaostrzonym rygorze, bo będzie niektórych odstraszał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 7 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2017 Zgadzam się z Editem Edit: Ciekawe, teraz publicznie mowi ze tresc byla edytowana. Edit 2: Wielkie przerwy między liniami są troche głupie. Mowa o sygnaturach, teraz moja sygnatura nagle przekracza maksymalna wielkosc bo są duże odstępy między liniami. Wie ktoś w ogóle jak edytować sygnaturę? Znalazłem stronę O Mnie, ale nie sygnę. Also, dajcie znać jak dodacie już reputacje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Korodzik Opublikowano 7 Sierpnia 2017 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2017 9 minutes ago, I am vader said: Wie ktoś w ogóle jak edytować sygnaturę? Kliknij swoją ksywę w prawym górnym rogu -> Account Settings. Morro i I am vader 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 7 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2017 O push dal mi od razu info ze mnie zacytowales, fajne to! I dzieki za info. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 7 Sierpnia 2017 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2017 26 minutes ago, tramur said: Zaraz się okaże, że wydając tylko $25 przy okazji rozwiązywania z ergonomią strony, uporać się można z problemami, których sobie nikt nie wyobrażał I fart, że za tylko 25$. Renew po tylu latach? No no no. Szacun dla firmy za taką politykę. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 7 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2017 Ładnie na telefonie forum sie wyswietla :) W koncu! Sygnatur nie ma w mobilnej wersji :) Uzjel i Ranmus 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tramur Opublikowano 7 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2017 Mamy zwycięzcę! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Korodzik Opublikowano 7 Sierpnia 2017 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2017 czy to dlatego (chyba) nie działa w tej chwili dodawanie reputacji? ;P Wojo 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 7 Sierpnia 2017 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2017 Jestem limit 10 per user / dzień. I dobrze, bo już odkopujecie trupy. ;) Ciekawe czy dostaną powiadomienia mailem. Uzjel 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uzjel Opublikowano 7 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2017 Naprawione, zbanowani userzy już nie mogą otrzymywać reputacji :) Korodzik 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Opublikowane przez Morro,
Test ~uzjel
Rekomendacja dodana przez Uzjel
1 reakcja
Pokaż odpowiedź