Markos Opublikowano 29 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2006 http://www.marekhp.boo.pl/flash/mucha.html To narazie silniczek do mojej gierki :P Jak wejdziecie na ta stronke to w kwadracik wpiszcie jakas liczbe (moc) i kliknijcie dalej... Pokaze wam sie "MUCHA" ktora prawo lewo steruje sie myszka a gdy chcemy poleciec wyzej klikamy LPM Napiszcie z jaka moca wam sie najlepiej lata? Wg mnie chyba najlepiej jak jest ustawiona na 6. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4teOO$h Opublikowano 29 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2006 ja mysle ze tez 6 chociaz z 5 tez nie bylo najgorzej :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 30 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2006 6 Fajna gierka, a raczej zalążek gierki, jak mniemam :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidsu Opublikowano 30 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2006 Jak dla mnie 7. Zobaczymy co z tego wyniknie. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markos Opublikowano 30 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Października 2006 Jeszcze niech kilka osob sie wypowie :) @Down Hah no w sumie zapomnialbym o tym i bym jeszcze ze by spadala jak taki klocek :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 30 Października 2006 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 30 Października 2006 6, ewentualnie 7. Pamiętaj, że mucha nie może być za ciężka, bo to takie małe stworzonko. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LittleFish Opublikowano 30 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2006 na 6 jest za duzo klikania. 7-8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrex1995 Opublikowano 30 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2006 mi najlepiej na 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 30 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2006 100 będzie najlepiej xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
london Opublikowano 30 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2006 Dla mnie to 5-7 najlepiej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markos Opublikowano 30 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Października 2006 widac jak Gucio pomaga... :P Odpowiedzi 5,6,7 jednak najwiecej na 6 :) wiec zostanie 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrex1995 Opublikowano 30 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2006 Na 100 też próbowałem xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marot Opublikowano 30 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2006 100 będzie najlepiej xD Też tak uważam! Wtedy jest najlepszy odrzut. A na serio to 10. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrex1995 Opublikowano 30 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2006 Dałem 100 kliknołem troche nad muchą i już znikła w góre i trzeba czekać pare sekund żeby powróciła na ziemie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 30 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2006 Też głosuje na 6. Spróbujcie wpisać -50, mucha wtedy odbije się od podłogi i podleci, jak wtedy jeszcze raz klikniemy, to szybko spadnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrysław Opublikowano 30 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2006 Chyba 7. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markos Opublikowano 30 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Października 2006 Spróbujcie wpisać -50, mucha wtedy odbije się od podłogi i podleci, jak wtedy jeszcze raz klikniemy, to szybko spadnie. Niezle :P hehe Hmm powiadasz na 7 Patryslaw?? :) Jeszcze pomysle :) nad 7 lub 6 Zrobilem juz animacje i grafike muchy :) Zobaczycia ja jak gra bedzie skonczona :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrex1995 Opublikowano 30 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2006 Nom grafike muchy trza zmienić xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markos Opublikowano 31 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Października 2006 Ok nie moge sie opanowac musze wam dac:D http://www.marekhp.boo.pl/mucha.html :) Zobaczcie mniej wiecej jak bedzie mucha latac i wygladac (im wiecej punktow zdobedziecie tym trudniej bedzie nia sterowac oczywiscie opcja ta bedzie dostepna jak wyjdzie gra :)) A teraz mowic jak wam sie podoba ta MUCHA :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrysław Opublikowano 1 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2006 Wygląda na to, że będzie ciekawie. Chociaż wątpię, żeby ktoś pograł w to dłużej niż 5 minut. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 1 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2006 Na serio to będzie 8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markos Opublikowano 1 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2006 NO w sumie tak ;) ale wiekszosc gier amatorskich ludzie graja po 5 minut :). Dodam ze tak nie bedzie sie konczyc :) oczywiscie im wiecej punktow tym wiekszy poziom trudnosci :) wiec bedzie moznqa bic rekordy bic bic bic :) moze w nastepnej wersji dodam jakas lepsza fizyke i zapis highscore w necie :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi