pablo1517 Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2007 trzeba czytac pierwszy post albo isc www.mbo-center.ovh.org Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sasuke Uchiha Opublikowano 5 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2008 Pablo, weź daj konkretny downold bo jakieś błędy mi wyskakują i napisz co sie pierw uruchamia, czy server czy klijent :blink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 5 Stycznia 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2008 Pablo, weź daj konkretny downold bo jakieś błędy mi wyskakują i napisz co sie pierw uruchamia, czy server czy klijent :blink: lol, nie dość, że odświeżone nieco, to jeszcze jakie pytanie - a co pierwsze - otwieramy sklep czy wpuszczamy klientów ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 5 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2008 a co pierwsze - otwieramy sklep czy wpuszczamy klientów ?? Dobre dobre, słuszna uwaga :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
signap Opublikowano 7 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2008 sorry za lekkiego offtopa ale jak nazwa sie fanowska strona o Mario i grach z jego udzialem ? Niemoge jej znalesc :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 7 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2008 http://mario.er.pl ? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dżamper Opublikowano 7 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2008 http://www.themushroomkingdom.net/ ? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 7 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2008 Ja myślę, że jednak mario.er.pl lepsze, aczkolwiek robicie spam :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubasz Opublikowano 21 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2008 9.6/10! SUPER! Sugestie do gry: - Możliwość wybrania admina gry który może używać poleceń serwera - Lepszy Kamek (więcej przedmiotów np.Koopa, Kartka papieru(:P)) - Yoshi do jeżdżenia :P - Węcej możliwych objektów (Zamiast arrays użyć ds_map lub coś w tym stylu) I to wszystko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 21 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2008 9.6/10! SUPER! Sugestie do gry: - Możliwość wybrania admina gry który może używać poleceń serwera - Lepszy Kamek (więcej przedmiotów np.Koopa, Kartka papieru(:P)) - Yoshi do jeżdżenia :P - Węcej możliwych objektów (Zamiast arrays użyć ds_map lub coś w tym stylu) I to wszystko. Pablowi pewnie już chęci odebrało ;[ ---------------- Wyję właśnie przy: Eros Ramazotti - Fuoco Nel Fuoco (RMF FM) via FoxyTunes Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 21 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2008 To jest bez różnicy czy użyje kolejek czy tablic, tu chodziło o jak najmniejszą ilość bajtów do wysyłania stąd też ograniczenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bixon Opublikowano 21 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2008 No właśnie, czy projekt będzie kontynuowany ? :D Sugestie do gry: - Możliwość wybrania admina gry który może używać poleceń serwera Dobre by było... Klikasz na gracza i wybierasz kim ma być, np. może zostać adminem i wtedy za pomocą komend może sterować serwerem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 21 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2008 Bardzo mało prawdopodobne, że będzie. :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bixon Opublikowano 21 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2008 Aha, szkoda..... :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 21 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2008 Brak pomysłów i grafika robi swoje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 21 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2008 To przestań marudzić i poszukaj sobie tego głupiego grafika. Robisz słodkie oczka i czekasz aż sam się zgłosi? Pfff. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 22 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 Poszukaj, lol, co ja wezmę w gg w katalog i będę każdego pytał "jesteś grafikiem?" Ty lepiej byś się za pisanie strony wziął bo komentowanie newsów to podstawa xD. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 22 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 Pfff. Jesteś starszy ode mnie, a taki strasznie niezaradny. :P A co do strony, robię to co trzeba. Poganianie mnie jeszcze bardziej komplikuje sprawę, ale cóż. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bixon Opublikowano 22 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 @up Tymon, po prostu zgłoś się na grafika xD On Cię nigdy o to nie poprosi (chyba) ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 22 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 Hmm... takie buty? Ale zdawało mi się, że Tymek ma już i tak za dużo do roboty... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 22 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 Szkoda że MBO idzie wąchać bajty od dołu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 22 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 No co xD? Mam też inne projekty... Nie bardzo mam kiedy. A jak już to potrzebna mi przeróbka spritów aktualnych postaci w gier, tak żeby miały animacje pływania (żabką?). Wtedy bym się czymś tam zajął :P. MBO nie jest skasowane, projekt jest jakby w zawieszeniu, wciąż mam go na dysku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bixon Opublikowano 22 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 Inne projekty do kosza. Pracuj nad MBO :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 22 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 Z tym, że te inne są znacznie lepsze xD. Do MBO przybrakło mi pomysłów... poza tym... te nowe projekty to wciaż nie to... Ja chce coś swojego zrobić :P. Tylko muszę opracować koncept. Planuję rozpisać sobie taki właśnie na grę. Wtedy poszukać dobrego typa od grafiki, zrobić to i owo, postarać się o muzę od Rob'a i poprosić kolegę o ładne arty ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bixon Opublikowano 22 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 No, ale równolegle możesz kontynuować projekt MBO.... Problemem to chyba nie będzie, a garstka osób, która w to będzie grała zawsze się znajdzie.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 22 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 Daj mi grafikę i najważniejsze - czas. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuxMan Opublikowano 22 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 Fajna gierka. Baaaaaardzo lubię gry z Mario 5/5!!! A jak ktoś chce do mnie zagrać to musi mieć Hamachi :( IP Hamachi: 5.42.167.254 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bixon Opublikowano 22 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 @up Najpierw podaj sieć do jakiej dołączyć -.- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuxMan Opublikowano 22 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 @Up Sieć: TuxMan Mario Server Hasło: gmclan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piczer Opublikowano 24 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2008 Fajna gra, tylko wkurzające jest to, że jak bańka się rozbije na kafelku, to się postać zacina Mam też errora: ERROR in action number 1 of Alarm Event for alarm 1 for object objBStutorial: Error in code at line 22: sprite_index=sprBlueShell_L; at position 16: Unknown variable sprBlueShell_L 5/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi