Japanstache Opublikowano 16 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2017 (edytowane) Tytuł: 恐怖の世界 - WORLD OF HORROR Gatunek: symulator zagłady ludzkości Opis: Małe japońskie miasteczko późnych lat 80./wczesnych lat 90. staje się celem ataku kosmicznej Grozy. Bohaterowie, zwykli mieszkańcy, próbują rozwiązać pozornie niezwiązane ze sobą tajemnice by powstrzymać ponowne przebudzenie Przedwiecznych Bogów. Inspirowane japońskim horrorem spod pióra Junji Ito. Download: https://panstas.itch.io/world-of-horror Autorzy: grafika/programowanie: ja Muzyka: musclehair Screeny: Edytowane 16 Stycznia 2017 przez Uzjel Zmieniłem nazwę tematu, bo się źle wyświetlała na stronie głównej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 16 Stycznia 2017 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2017 Dziś zagram sobie. I mam wieeelką nadzieję że to wyjdzie kiedyś na androida. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignatus Opublikowano 16 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2017 Piekne to .Jak sie robi taką grafikę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 16 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2017 Jak sie robi taką grafikę? MS Paint i jazda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 17 Stycznia 2017 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2017 Mechanika naprawdę wciąga, śliczne opisy i dużo kombinowania. Ciężko się na początku połapać co do czego, zbyt mało jest takich ekraników przyciemniających tło i pokazujących wskazówki co do interfejsu, walka też nie za bardzo początkowo wiedziałem na czym polega, może jakoś bardziej czytelne dać hp przeciwnika? I nasze hp, bo w sumie nie wiem czy można je odczytać tylko w oknie naszej postaci czy gdzie. No i przy próbie ponownego włączenia kampanii po śmierci pojawił się błąd gm'a, ale wyłączyłem go z przyzwyczajenia i zapomniałem przeczytać xD Super betatester ze mnie. Ogólnie dużo lepiej niż się spodziewałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 17 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2017 Kiedy SHI 2 Edit: A tak na serio fajne tylko problematyczne na 4K. GUI na początku wydaje się chaotyczne ale potem jest świetnie. Edit 2: Bug przy shitpost on the internet: Edit 3: Może po prostu źle rozumiem tę grę, jeżeli tak to sorry, ale miałem mystery z woźnym robiącym syreny i przy ostatniej lokacji dostałem scenkę z szalonym woźnym mówiącym, że "była za słaba" i mającego mnie za następny cel, spodziewałem się bossfight, ale po ciśnięciu okej, bez żądnej walki, dostałem coś co wygląda jak zakończenie z zupełnie innego eventu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 18 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2017 gdzieś tam jest napisane, że questy są nieskończone. Teraz ciężko pracuję nad nowym buildem. plus: http://www.gamespark.jp/article/2017/01/14/71028.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 18 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2017 1. No cóż, nie doczytałem 2. Najs 3. Mandatory Initial D, eh? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 29 Marca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2017 pssst, jestem na grinlajcie ;) http://steamcommunity.com/sharedfiles/file...s/?id=893340237 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 29 Marca 2017 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2017 oczywista zagłosowane już dawno, na twitterku fama leci :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 29 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2017 zagłosowane. W ogóle w tym tygodniu jest jakiś wysyp dobrych gmclanowych gier na steamie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 29 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2017 Gdzie dorwać muzykę z tego trailera? Podoba mi się! A leciałeś do jakiś Polskich magazynów, że takie coś powstaje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 30 Marca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2017 zagłosowane. W ogóle w tym tygodniu jest jakiś wysyp dobrych gmclanowych gier na steamie pewnie dlatego, że zaraz zamkną grinlajta i mnie nie będzie stać by dodać gierkę XD Gdzie dorwać muzykę z tego trailera? Podoba mi się! A leciałeś do jakiś Polskich magazynów, że takie coś powstaje? na pewno niedługo ogarnę soundtrack w jakiejś nieco lepszej jakości i wrzucę gdzieś. a co do magazynów to od początku prac nad projektem do żadnego dziennikarza nie napisałem i mam nadzieję, że nie będę musiał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 30 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2017 a co do magazynów to od początku prac nad projektem do żadnego dziennikarza nie napisałem i mam nadzieję, że nie będę musiał Się jebaniutki ustawił! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 30 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2017 World of Horror pojawiło mi się w polecanych w "nowościach" społeczności, gratuluję! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 31 Marca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2017 jakby kogoś interesowały statystyki w trzecim dniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 13 Lipca 2023 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2023 Taka ciekawostka - gra wyjdzie w pudełku (niestety tylko w USA): Chell 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi