Markos Opublikowano 25 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Października 2006 w exe dziala tak jak powinno dzialac ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrex1995 Opublikowano 26 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2006 ale według mnie lepiej działa w *.exe :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 26 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2006 Fajna gra. ;) Grafika jest w porządku, można pograć. Tylko dźwięku nie ma, ale ja nie narzekam, bo ja umiem w Marcomedia Flashu tylko migawkę zrobić. 7/10 Mogę umieścić grę na stronie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markos Opublikowano 26 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Października 2006 Hehe Pewnie ;p Dzwieku nie ma bo to byl test moich podstawowych umiejetnosci :) wiec nie bawilem sie w grafike czy dzwiek :) Jaklub daj na PW adres stronki !! :) EDIT: Ok mam :P heh we flashu to hoho zaczynalem od 5 :) w planach mam jakis projekt gierki i cozywiscie lepsza grafike :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
london Opublikowano 27 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2006 Fajna gra, tylko czcionka nieczytelna (ale to już wiadomo :P ) no i tła nie ma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 27 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2006 1/10 jezus nacisnalem trzy razy D i wygralem ? xDXDXDXDXD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrex1995 Opublikowano 27 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2006 Nom troche za łatwa :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 27 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2006 1/10 jezus nacisnalem trzy razy D i wygralem ? xDXDXDXDXD Tylko z powodu że gra jest łatwa, dałeś taką słabą ocenę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrex1995 Opublikowano 27 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2006 ale jak sie przeciąga line z tym królikiem na poziomie "hard" to jest trudniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markos Opublikowano 28 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Października 2006 Mozna rowniez zmierzyc sie z prawdziwym przeciwnikiem ;P (tylko nie z dzieckiem :P) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrex1995 Opublikowano 28 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2006 No to jak to zrobić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markos Opublikowano 28 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Października 2006 No tylko na jednym komputerze oczywiscie :P Player vs PLayer :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrex1995 Opublikowano 28 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2006 Ja myślałem że przez neta :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 28 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2006 Dobra prawdziwa ocena : Pomysł 3/10 - Nuuuuda, chyba gorszy od SzechMastera xD Grafika 7/10 - Cholera, mi nigdy się na flashu nic ładnego nie narysuje... grrr Grywalność 3/10 ( bez tłumaczenia ) Ogólnie 4/10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markos Opublikowano 28 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Października 2006 www.marekhp.boo.pl/paralizator.html Tutaj macie jeszcze wykonany przezemnie we flashu paralizator (mozna go wlaczyc i wylaczyc) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrex1995 Opublikowano 28 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2006 szkoda że tylko da sie go wyłączyć i włączyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi