Filar Społeczności ANtY Opublikowano 19 Listopada 2017 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2017 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 21 Listopada 2017 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2017 A tak wygląda skończony prolog, co myślicie? Uzjel 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignatus Opublikowano 21 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2017 Klimatem jak z zupełnie innej gry ale bardzo mi się to podoba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 22 Listopada 2017 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2017 No może trochę btw jak ktoś by chciał coś więcej poczytać co będzie inaczej niż w warlocks vs shadows to ostatnio pojawil sie taki wywiad: https://garagebandgamers.com/interview-with-dushan-chaciej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 30 Listopada 2017 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2017 Pamiętacie pierwszą animację naszego animatora, który jeszcze rok temu pracował na hucie? Jego nowsze twory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignatus Opublikowano 30 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2017 Szału nie ma,poprawnie.Dlaczego ten pierwszy rośnie i maleje w trakcie animacji? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 4 Stycznia 2018 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2018 http://steamcommunity.com/gid/103582791458057427/announcements/detail/1590199707061004822 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 4 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2018 Pikne! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 15 Stycznia 2018 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2018 animowane ryje chowańców: http://steamcommunity.com/gid/103582791458057427/announcements/detail/3374753149404937680 Uzjel i szpaq99 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignatus Opublikowano 15 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2018 Spoko,podoba mi się ale dlaczego wstawiliście animacje z błędami?Grimbo the sloth ma jakąś dziadowską ramkę wokół siebie która się mocno rzuca w oczy w spotkaniu z tłem a Trovy w jednej z ostatnich klatek animacji ma jakiś dziadowski prostokąt... Ktoś naprawdę to przeoczył czy to specjalnie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 16 Stycznia 2018 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2018 nie wiem ziom, 2 osoby te updaty czytają wliczając mnie więc aż tyle czasu żeby każdego gifa poprawiać ręcznie nie chciało mi się poświęcać. To błędy z eksportu animacji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 23 Października 2018 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 23 Października 2018 ostatni post ze stycznia widzę, welp spoczko się gra na switchu, fajny oldschoolowy klimacik jest Uzjel, Penguin, Adriann i 1 inny 1 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi